PDA

Zobacz pełną wersję : Pilne! Nie moge zapisać!


angy_tm
27.05.2005, 14:30
wlasnie wybudowalam domek i akurat urodzilo mi sie dziecko ale simka od razu je puscila (brak tej animacji jak sie cieszy itd) i nie bylo mozliwosci nadania imienia dziecku. teraz nie moge nic kupic, zapisac gry ani wyjsc ani w ogole nic. czy mozna cos zrobic zeby zachowac ta gre??? bardzo mi zalezy. prosze o jak najszybsza odpowiedz.

sims_rules
27.05.2005, 15:07
ale po co chcesz ta gre zapisac, jezeli to dziecko nie ma nawet imienia i wlasciwie jakby go nie bylo? to troche bezsensu. nawet jezeli zapiszesz to oprzy wczytaniu gry znowu bedzie to samo (tak mysle). jezeli jednak bardzo chces zasevowac, to wytklumacz dlaczego nie mozna nic zrobic. zawiesil sie komputer czy z jakiegos innego powodu?

angy_tm
27.05.2005, 16:24
chce zapisac bo wybudowalam zajefajny domek (budowalaqm prawie 2 h). brak imienia dziecka nie przeszkadza mi, bo jest mozliwosc zmiany imienia sima. nie moge zapisac bo te opcje i wszystkie tryby (kupowania i budowania) sa nieaktywne (tak samo nieaktywne sa gdy przychodzi zlodziej itp.


juz nie zalezy mi zeby zakodowac. blad wyskakuje jak sie rodzi dziecko wiec moze ktos wie jak usunac ciaze??? probowalam zabic simke a potem ja wskrzesic ale z zaswiatow wraca w ciazy. bardzo zalezy mi na graniu dalej ta rodzina. blagam o pomoc:)

T-m
27.05.2005, 22:07
z tego co pamietam, to taki blad mi wyskakiwal przed zrobieniem update'a ze stronki www.thesims2.com