PDA

Zobacz pełną wersję : Reset a Simsy


Simsomaniac
15.02.2008, 11:53
Mam pytanko: bede musiala od nowa wgrac system ale mam bardzo duzo rodzin w simsach i nie chce ich usuwac.... Czy jest jakas mozliwosc skopiowania jakiegos folderu tak zebym po zainstalowaniu nowych simsów mogla go wkopiowac do gry i moglabym kontynuowac gre?

Dami
15.02.2008, 12:35
jesli wszystkie partycje będziesz miała czyste po formacie to najlepiej zgrać sobie na płytkę wszystkie pliki rodzin, domów, downloadu itp.

lollypopek
15.02.2008, 14:12
Możesz skopiować folder całej okolicy C:\Documents and Settings\(nie wiem jak tam masz)\Moje dokumenty\Ea Games\The Sims 2\Neighborhoods\np N001. (nie mam zainstalowanych simsow i nie jestem pewna jak te foldery sie nazywaly)

lithium
16.02.2008, 10:47
albo cały folder ea games, duży jest ale szybciej pójdzie ; )