PDA

Zobacz pełną wersję : Nie można zapisać danych licencji


tomek.966
02.01.2010, 21:30
Jeszcze przed chwilą wszystko było dobrze, lecz teraz kiedy teraz włączam grę nic się nie dzieję. Kliknąłem więc na ikonie prawym przyciskiem myszy i wybrałem "Uruchom jako...". No i jakoś się udało. Otworzyło się więc okno początkowe, gdzie widnieje jakie masz dodatki. Kliknąłem na gram i wyskoczyła informacja.

"Nie można zapisać danych licencji!
Aby uzyskać dalsze instrukcje, skontaktuj się z Działem Obsługi Klienta".

Czy wie ktoś może co zrobić, by nie kontaktować się z tym działem?

Proszę o pomoc

Starlight
02.01.2010, 22:47
Pirat? czy Oryginał?

tomek.966
03.01.2010, 13:17
Oryginalna gra kupiona w Empiku, wymagania spełnia, dotąd chodziła dobrze

-------

Uff.... Sam się problem rozwiązał, gdy włączyłem dziś komputer.

Temat do zamknięcia

MarekS
03.01.2010, 15:33
Tak to jest, że czasami zwykłe "Uruchom ponownie" potrafi czynić cuda :)