PDA

Zobacz pełną wersję : Ekran ładowania


arianna
25.12.2014, 16:45
Nie jestem pewna czy to nie powinno być w Pytaniach i Odpowiedziach albo w Wszechproblemach.Jednak że tutaj widzę kilka wątków tej samej kategorii, więc daje tutaj.
Mam 2 dodatki, Rajska Wyspa i Po Zmroku.Grę uruchamiam przez Origin.Nowszym dodatkiem jest PZ.Mimo tego ekran ładowania mam z RW.A grę włączam przez Po Zmroku.Niby drobny problem, ale trudno ;)
Czemu tak się dzieje?

xheyanna
25.12.2014, 17:59
to 'Rajska wyspa' jest nowsza - wydana w 2013r i jest z resztą przedostatnim dodatkiem do simsów 3, 'Po zmroku' to rok 2010 ;)

arianna
25.12.2014, 20:01
to 'Rajska wyspa' jest nowsza - wydana w 2013r i jest z resztą przedostatnim dodatkiem do simsów 3, 'Po zmroku' to rok 2010 ;)

Ja tak dość dziwnie kupowałam, najpierw 11 dodatek a teraz 3.Czyli już nie zobaczę ekranu ładownia innego niż z Rajskiej (chyba, że kupię Skok w Przyszłość).Eh...

Lubie
25.12.2014, 20:57
Jest to możliwe :P
http://modthesims.info/d/465870
ściągasz tylko jeden plik, który Cię interesuje. dajesz go do packagesów i tyle :P
(uwaga! tylko jeden plik jednocześnie)