05.02.2010, 17:58 | #11 |
Reputacja: 10
|
Odp: Historie z Bezludnej Wyspy - problemy techniczne (z instalacją)
Też miałam taką sytuację. U mnie, kiedy chciałam wejść do domu pani Tiul w grze swobodnej musiałam wyłączać grę. Jest to jakiś błąd gry. Może masz komputer niespełniający wymagania? Spróbuj zainstalować grę jeszcze raz
|
|
07.02.2010, 21:55 | #12 |
Guest
|
|
11.02.2010, 15:47 | #13 | |
Guest
|
Cytat:
|
|
01.07.2010, 15:42 | #14 |
Guest
|
Hej skorzystałam z tego co podałaś ale nadal nie mogę wgrać tych simsów bo nie odtwarza mi się ten Autorun
|
19.04.2011, 06:22 | #15 |
Guest
|
Hej mam problem, moze ktos bedzie umial mi pomoc.
Kupilam pakiet Sims Historie (Historie z zycia wziete, z zycia zwierzat i z bezludnej wyspy). Zainstalowalam najpierw "z wyspy" potem "z zycia wziete" i na koncu "z zycia zwierzat". Niestety "z bezludnej wyspy" nie chce sie uruchomic, klikam, wyskakuje ze program potrzebuje mojego potwierdzenia no i klikam ok i potem nic sie nie uruchamia. Dwie wczesniejsze chodza bez problemu, skróty na pulpicie sa, ale "z bezludnej wyspy" nie ma. Probowalam szukac plikow ale pokazuja mi sie te dwie wczesniejsze. A ta bezludna wyspa jakby w ogole nie byla zainstalowana:/ Odinstalowywalam wszystkie 3 gry juz 2 razy i nic, juz nie wiem co robic :/ |
02.10.2011, 08:48 | #16 |
Reputacja: 11
|
Pomóżcie! Weszłam w tę gre po tym ekranie i nanana jest ekran ładowania. i on się nie przesuwa Co robić?
27.11.2012, 16:28 | #17 |
Reputacja: 10
|
Ten sam problem, te same przezroczyste tło, ten sam błąd....
Denerwujące. Ale wciąż nie wyjaśnione, bo po co? Oh baby, i do know. Pokaże wam jak u mnie to wygląda, również mam viste. HB dokładniej. Proszę, pomoże ktoś? Wynagrodzę To. Jakoś. P.S: Nie miałam czasu, aby zmniejszyć zdjęcie, ale chyba tak lepiej, jakby co kliknijcie! |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|