|
Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za reorganizacją "OJSG" przedstawioną w pierwszym poście? | |||
Tak | 26 | 83.87% | |
Nie | 3 | 9.68% | |
Chciał(a)bym coś zmienić - proszę opisz | 2 | 6.45% | |
Głosujących: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
05.06.2012, 21:39 | #51 |
Wpisy bloga: 1
Reputacja: 10
|
Odp: Reorganizacja "Opowiadamy, jak sobie gramy"
bluszczyk to ty czytaj ze zrozumieniem oc o sie pytam - chodzi mi o sytuacje, kiedy nikt nie da komentarza a ja w przeciagu 2 dni nazbieram tyle zdjec, ze 4 dlugie posty zdjec mi sie nazbieraja...
nie widze sensu ciagle "laczyc" zdjec w calosc ze starymi, bo dlugosc postu tez ma swoje ograniczenie. Jedynie zostaje czekac na komentarza, by przedstawic kolejnego posta z swoja rodzinka. |
|
12.07.2012, 17:28 | #52 |
Guest
|
Myślę, że w wypadku, kiedy jest tyle zdjęć i historii, że nie da rady dodać tego w jednym poście, "legalne" będzie podzielenie tego na 2 lub tyle, ile jest potrzebne. Co na to Bjork?
/edit 12/07/12/ Sorry za dubeltówkę, ale edycji nikt by nie zauważył, a ostatni post był w czerwcu, więc chyba mogę Chciałem zaproponować, aby taki sam dział "OJSG" wprowadzić do TS Średniowiecze (albo chociaż dać ogólny dział na losy naszych Simsów z serii "Historie ze... [świata zwierząt itd.], no i na TS Średniowiecze). Jak widać, moja propozycja dobrze się przyjęła, a pewnie niektórzy chcieliby wstawić foty z tych gier. Co Państwo na to? post pod postem, tę niedogodność można łatwo ominąć, wykaż się inwencją Ostatnio edytowane przez motyka : 12.07.2012 - 17:35 |
16.07.2012, 11:24 | #53 |
Reputacja: 10
|
Jestem za reorganizacją, zwłaszcza za osobnymi tematami.
Chciałabym poczytać sobie historie Waszych rodzinek, ale nie wchodzę tam, bo panuje tam, jak dla mnie, bałagan. |
16.07.2012, 11:30 | #54 |
Guest
|
Searle, troszkę Cię nie kapuję. Reorganizację Bjork wprowadziła już dawnooooo temu. Teraz zaproponowałem tylko, żeby coś podobnego wprowadzić do TS Historie z... i TS Średniowiecze
|
16.07.2012, 13:03 | #55 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
Historie są na podstawie ts2 więc idą do tego działu a średniowiecze do ts3
|
16.07.2012, 16:07 | #56 |
Guest
|
Okej, Irreplaceable, czaję, dzięki To może warto wpisać taką informację do regulaminów tamtych działów?
|
|
Tagi |
historie, opowiadania, renowacja, the sims fotostory |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|