13.02.2006, 14:21 | #1 |
Guest
|
Moja lista potrzeb.
Czesc pierwsza potrzeb : Podroze.
Poszukuje rzeczy zwiazanych z podrozami a mianowicie : :arrow: jezdzacy stoliczek stewardessy, taki z jedzeniem, chyba ze bedzie mozna cos na nim polozyc, oczywiscie nie musi jezdzic :arrow: szafki u gory do ktorych wklada sie torby itd. :arrow: stroj ochroniarza :arrow: torby podrozne, najlepiej LV albo Fendi, chociaz niefirmowymi niepogardze :arrow: cos co wyglada jak bilet lotniczy bo te co mam sa cale zolte :arrow: ubrania ze znaczkami hotelu dla recepcjonisty/-ki i tragarza oraz kelnerow :arrow: ciasny kok dla recepcjonistek :arrow: blond wlosy, srednie, rozpuszczone, lekko podkrecone podobne do tych jakie ma Kristin Cavallari z "Laguna Beach" a jak ktos nie wie kto to to tutaj jest mnostwo jej fot. I co najwazniejsze, nic nie moze byc z DONATION. __________________ Nic nie widzieliscie ? Nawet tych wlosow ? __________________ Bede dopisywac rzeczy, ktorych poszukuje w tym temacie. Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez x_tina : 24.02.2006 - 21:15 |
|
14.02.2006, 15:22 | #2 |
Guest
|
http://www.modthesims2.com/showthrea...ighlight=plane <- Tu jest lotnisko z samolotem, może ci się przyda.
|
15.02.2006, 14:17 | #3 |
Guest
|
Tylko, ze tego samolotu nie ma ;| Szkoda.
Nadal czekam na linki do powyzszych. |
15.02.2006, 15:47 | #4 |
Reputacja: 10
|
15.02.2006, 16:05 | #5 |
Guest
|
Ale mam ten budynek sciagniety i zainstalowany i niestety tego samolotu nie ma
A moze sciagnelam nie to ? _______ Trzeba sciagnac te dwa pliki, zeby byl samolot, myslalam, ze mozna obojetnie jaki i bedzie. Moj blad. Nadal czekam na pozostale rzeczy. Ostatnio edytowane przez x_tina : 16.02.2006 - 10:01 |
18.02.2006, 14:16 | #6 |
Guest
|
Przepraszam za pisze post pod postem, ale jak zedytuje to nikt nie bedzie mi mogl pomoc. W koncu kto zaglada na 3 strone ?
Znalazlam stroj stewardessy wprawdzie z clipu Britney ,,Toxic" ale lepszy ten niz zaden. Stroj mozna sciagnac stąd, problem lezy w rejestracji. Jestem zarejestrowana i moge wszystko przegladac, ale nie moge nic sciagnac. Przekierowuje mnie na strone z informacja jakobym nie zarejestrowala mojej gry. Dlatego zwracam sie z goraca prosba do kogos kto nie ma problemow ze sciaganiem z www.thesims2.eagames.com o przeslanie mi na maila tego stroju. Bardzo zalezy mi na tym stroju. Mój mail : [email protected] Z góry dziekuje i jeszcze raz przepraszam, ze pisze post pod postem. Pozdrawiam |
18.02.2006, 14:53 | #7 |
Reputacja: 10
|
Nie miałam żadnych problemów ze ściągnięciem, przed chwilą przesłałam simkę na Twój adres (bo to jest cała Simka, a nie strój).
Pozdrawiam
18.02.2006, 16:23 | #8 |
Guest
|
A moze poprostu musisz sie zalogowac?
|
24.02.2006, 21:11 | #9 |
Guest
|
Pisalam do autorki FS, z ktorego poszukuje tego oto biurka, ale niestety nie pamieta skad je sciagnela. Moze wy wiecie ? Czekam na linki do pozostalych rowniez.
|
25.02.2006, 09:23 | #10 |
Guest
|
http://modthesims2.com/showthread.ph...stin+Cavallari tu jest ta fryzura.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|