Zobacz pełną wersję : Spełnianie niektórych pragnień
Witam, mój sim ma teraz pragnienia: Awans, Sprzedać arcydzieło (malarskie), Sprzedać książkę czy jakoś tak, i zarobić 62 500$. Dodam, że ma on już 10 punktów kreatywności, namalował obraz, sprzedałem go 652$, i się nie zmieniło, zanim zarobię 62 500$ to sporo czasu minie, co do awansu - jak spełnię choć jedną aspirację to będę miał platynowy nastrój (dają kolejno pkt aspiracji: obraz: 6000, książka: 8000, 62 500$: 12 500. I teraz mam pytanie, co muszę zrobić aby namalować arcydzieło, lub napisac książkę, pisze ją już od kilku dni (tych w grze :)), po około 5 godzin dziennie, i jeszcze jej nie ma, nie ma też żadnego wskaźnika, który pokazywałby ile książki zostało już napisane, jak spełnić te dwa jego pragnienia?
Mam ten sam problem. Książke to już chyba pisze ze 2 tygodnie simowskie i jeszcze jej nie skończył. Napisał ktoś książkę do końca?
****daisy****
01.11.2004, 16:09
mi pisze książkę 2 ludzkie tygodnie
Może masz za mało kreatywności, i po 10 godzinach (simowych) napisał książką :yay: :clap2: . Tylko troszkę mu wszytskie wskaźniki pospadały, ale zaraz go wrzuce do maszynki, i będzie zdrów :P.
A jak długo maluje się obraz ;d ?
A jak długo maluje się obraz ;d ?
w jeden simowy dzień, malując od rana do wieczora, da radę go skończyć.
a książkę mi sim napisał dość szybko, pare simowych dni. później zadzwonił telefon i powiedziano, że się dobrze sprzedaje i dostałam jakieś 2000 ;)
Witam, mój sim ma teraz pragnienia: Awans, Sprzedać arcydzieło (malarskie), Sprzedać książkę czy jakoś tak, i zarobić 62 500$. Dodam, że ma on już 10 punktów kreatywności, namalował obraz, sprzedałem go 652$, i się nie zmieniło, zanim zarobię 62 500$ to sporo czasu minie, co do awansu - jak spełnię choć jedną aspirację to będę miał platynowy nastrój (dają kolejno pkt aspiracji: obraz: 6000, książka: 8000, 62 500$: 12 500. I teraz mam pytanie, co muszę zrobić aby namalować arcydzieło, lub napisac książkę, pisze ją już od kilku dni (tych w grze :)), po około 5 godzin dziennie, i jeszcze jej nie ma, nie ma też żadnego wskaźnika, który pokazywałby ile książki zostało już napisane, jak spełnić te dwa jego pragnienia?
Musisz rozwinąć kreatywnosc na MAXa. Wypocznij dobrze i od razu zabierz się za ksiązke lub obraz. pojdzie jak z platka. tez tak miałem.
madziaaaaaaa
01.11.2004, 19:47
Ja się przyznam, że gram trochę nieuczciwie z trainerem no i miałam zawsze wszystko na maxa... no i książkę moja simka pisała dwa dni... a obraz zawsze da się namalować w jeden dzień
No to świetnie, ja nic o pisaniu książki nie wiedziałam :\ Może ktoś napisać, jak taką książkę stworzyć?
No to świetnie, ja nic o pisaniu książki nie wiedziałam :\ Może ktoś napisać, jak taką książkę stworzyć?
Trzeba napisać ją na kompie (tym simowym:))
A moja simka ma w pragnieniach że chce mieć20 wnuków!
A moja simka ma w pragnieniach że chce mieć20 wnuków!
A moja 10 dzieci!! Więc jeśli każde z nich miało by po 2 dzieci to sprawa załatwiona :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.