PDA

Zobacz pełną wersję : Różowy pudel

Gusiux
08.11.2004, 16:07
Czy zauważyliście od razu nowego pieska, którego można kupić po zainstalowaniu The Sims Gwiazda - różowego pudla?

Cocaine
08.11.2004, 16:27
Ja tak, bo zaraz po zainstalowaniu pojechałam do Sb a potem na starówkę i właśnie wtedy. A tak w ogóle to :witaj: na naszym forum!!

Magi
09.11.2004, 13:35
Beznadziejna sonda... Ale dobra do nabijania postów... :censor: :bomb: :ranta: :rant: :chair: :dots:

Maciek S.
09.11.2004, 13:53
Po co robisz tą sondę? Bezsensowna.

PS: przed zakładaniem tematu przeczytaj regulamin

Wampirencja
09.11.2004, 14:08
No nie, bez przesady...! Muszą być tematy do nabijania postów (ale wciąż nie wiem po co to komu, aby mieć jak najwięcej postów...) skoro zewsząd wywalają ludzi z tekstem "nie nabijaj sobie postów".

No i może ktoś był naprawdę pod wrażeniem, że zobaczył różowego pudla? W końcu to nie codzienność, mili państwo! ;) ;) ;)

Magi
09.11.2004, 14:16
Dawno Cie nie było Wampirencja :witaj: :mu:

Misia
09.11.2004, 15:45
Dawno Cie nie było Wampirencja :witaj: :mu:
a czemu wsyzscy (no dobra nie wszyscy :mu: ) maja range Flash Finder? co ona oznacza? :P

a co do sondy zgadzam sie z wampirencja, widzialam duzo glupsze tematy, ja nie wiem co chcecie, jest normalny, coprawda TS Gwiazda nie jest nowym dodatkiem wiec juz wiekszosc o tym psie wie, ale moze ona chce wiedziec jak wam sie podoba cos nowego.

Dla mnie ten pies jest fajny. A zobaczylam go nieodrazu, po jakims tygodniu :P

koslawy
09.11.2004, 16:55
a czemu wsyzscy (no dobra nie wszyscy :mu:) maja range Flash Finder? co ona oznacza? :P

a co do sondy zgadzam sie z wampirencja, widzialam duzo glupsze tematy, ja nie wiem co chcecie, jest normalny, coprawda TS Gwiazda nie jest nowym dodatkiem wiec juz wiekszosc o tym psie wie, ale moze ona chce wiedziec jak wam sie podoba cos nowego.

Dla mnie ten pies jest fajny. A zobaczylam go nieodrazu, po jakims tygodniu :P
ranga flash finder oznacza osobe ktora bardzo ale to bardzo pomaga wszystkim w szukaniu dodatkow i pamieta jaki dodatek jest na jakiej stronie
to tyle :P
a co do tematu: ja na serio nie wiedzialem o tym psie :D

Fool
09.11.2004, 16:58
haha, tez bys chciala co?

"flash finder to forumowicz wcale nie zaczynający od nowa po emerycie... to gość, który bardzo, bardzo dużo udziela się w temacie updates i ooo muszę to mieć - czyli zna bardzo, bardzo dużo stron z dodatkami, pamieta co gdzie jest i zawsze potrafi pomóc w szukaniu dodatkow..." (by koslawy)

Osioł
09.11.2004, 17:33
Rany a ja tego pudla to zauważyłem chyba gdzieś po miesiącu przez przypadek :P. Pjechałem sobie na starówke z nudów oglądam sobie koty, potem psy a tu...pudel! Mysle skąd on się wzioł!? A teraz wyznam jeszcze więszką prawdę....nawet nie wiedziałem, że dodatek "Gwiazda" dodaje pudla!

Korinthiana
09.11.2004, 17:52
po co zakładasz taki temat? nawet nie wiadomo o co chodzi!

Fool
09.11.2004, 18:02
Rany a ja tego pudla to zauważyłem chyba gdzieś po miesiącu przez przypadek :P. Pjechałem sobie na starówke z nudów oglądam sobie koty, potem psy a tu...pudel! Mysle skąd on się wzioł!? A teraz wyznam jeszcze więszką prawdę....nawet nie wiedziałem, że dodatek "Gwiazda" dodaje pudla!
jakbys wiedzial ze gwiazda dodaje z gory pudla to bys sie nie zdziwil na jego widok, wiec z gory waidomo ze nie wiedziales. ja go nie zauwazylem, a ze dodatki instalowalem w przerwach oolo tydzien od siebie to pomylslaem ze jest to ze zwierzakow.

koslawy
09.11.2004, 18:26
haha, tez bys chciala co?

"flash finder to forumowicz wcale nie zaczynający od nowa po emerycie... to gość, który bardzo, bardzo dużo udziela się w temacie updates i ooo muszę to mieć - czyli zna bardzo, bardzo dużo stron z dodatkami, pamieta co gdzie jest i zawsze potrafi pomóc w szukaniu dodatkow..." (by koslawy)
dziekuje za przytoczenie moich slow :D
a co do tematu:
uzytkownik nie pierwszy raz zalozyl beznadziejny i niepotrzebny temat
wiec temat do zamkniecia

Czajniczek
09.11.2004, 21:23
Ach, ja se zrobiłam taką paniusię we fiolecie z takim puchatym kołnierzykiem i tym pudlem no i wyglądała jak żywcem wyjęta z 101 Dalmatyńczyków (ta pierwsza scena).
No a czemu od razu zamykać??
Też bym chciała być flash finder, ale rzadko bywam w updatesach :P.

Misia
09.11.2004, 21:59
dziekuje za przytoczenie moich slow :D
a co do tematu:
uzytkownik nie pierwszy raz zalozyl beznadziejny i niepotrzebny temat
wiec temat do zamkniecia
ale wy czasem zmyslacie... ten temat jest normalny :| wejdz lepiej w off topic i popatrz na niektore tematy, to ten przy nich wyda ci sie szczytem geniuszu.... naprawde nie wiem co chcecie, jest normalny ;p

a pudelek mi sie podoba, poza kolorem- nie cierpie rozowego ;/ moglby byc czarny- to moj ulubiony kolor ;D albo czerwony, ale raczej nie widzialam czerwonych psow :P

Narya
10.11.2004, 15:47
Po co robisz tą sondę? Bezsensowna.

PS: przed zakładaniem tematu przeczytaj regulamin
??? co wy macie do tego temaciku???
sami niepotraficie lepszego i sie czepiacie lub chcieliscie taki napisac ale ona była lepsza co??? :P :\

ja napoczatku nie wiedziałam o nim ale na serio jest słodziusienki ;)

Kamirurosu
11.11.2004, 12:42
łee....ja nie mam zainstolawej jednoczesnie gwiazdy i abrakadabry wiec pudelka nigdy nie widizałem...:( ale za to wiem ze w abrakadaberze mozna wyczarowc z siebie gwiazde co jest bardzo pomocne :D

Fool
11.11.2004, 12:52
ale zeby zrobic ten czar, wczesniej i tak trzeba byc gwiazda. ale np. babka bedzie gwiazda a jej maz nie. ona zrobi ten czar (ze skladniekiem czarne roze ktore przynosi wielbiciel) i w ten sposob maz tez jest gwiazda..

Misia
11.11.2004, 13:40
ale zeby zrobic ten czar, wczesniej i tak trzeba byc gwiazda. ale np. babka bedzie gwiazda a jej maz nie. ona zrobi ten czar (ze skladniekiem czarne roze ktore przynosi wielbiciel) i w ten sposob maz tez jest gwiazda..
wcale nie xP

a nie... ja mialam z neta takiego grzyba ze jak go dotykalam to bylam gwiazda... czy cos takiego...

Edyśka
11.11.2004, 15:11
ja uwazam ze ten pudel jest fajny, swietnie sie prezentuje z wlascicielem. teraz naprawde moja simka wyglada jak GWIAZDA!!!

Caro'tka
16.11.2004, 10:05
achaaa
to trzeba miec zwierzaki i gwiazde przynajmniej??

Ciara
18.11.2004, 17:46
Ten piesek jest spoxeek... w sumie to go kupilam wlasnie =P

Harimatris
11.12.2004, 20:43
Wstyd się przyznać, ale ja pudelka zauważyłam stosunkowo późno, bo jakoś nieczęsto kupowałam zwierzaki. Ale jakoś mi się szczególnie nie spodobał. Przynajmniej jego ikonka na panelu rodzinnym :-P

KubuS
04.01.2005, 18:25
Szczerze mowiac zauwazylem go od razu... Tylko ze wogole mi sie nie podoba i nie biore go pod uwage przy zakupie psow... :ashoot:

lay
05.01.2005, 18:27
Zauważyłam go dopiero po jakimś czasie, bo w ogóle nie kupowałam zwierzątek. Piesek moe być... W sumie to on sie mi zbytnio nie podoba, ale do jakiejś gwiazdeczki blondyny pasuje...

lay
02.02.2005, 16:02
Przepraszam że tak się zapytam. Czy ktoś ma screen tego różowego pudelka?

Mam tu dwa zdjęcia - nie są rewelacyjne, ale są:

http://www.lidka73.republika.pl/A1.jpg

http://www.lidka73.republika.pl/A2.jpg

to ten trzeci.

gruszka.
05.02.2005, 14:08
Ja o tym pudlu nie wiedziałam nic... Bo zawsze gdy miałam zwierzaki to przed tym instalowałam Gwiazdę i zawsze pudel był!!! Ale fajnie że jest pudelek bo gdy robie kobitkę to pudel do niej pasuje.... :P :P

moniczka12
06.02.2005, 08:28
Mi sie to tez podoba, bo gwiazda kobietka fajnie wyglada w towarzystwie takiego rozowego pudelka. :)

Kasia-Barbie
18.02.2005, 17:47
Ja nie zauważyłam żadnego różowego pudla!!!

♪Suzka♪
22.02.2005, 11:37
Eh...może nie zauważyliście, ale przy KAŻDYM (nioo...może nie przy każdym >:)) temacie bez-sensu-to-jest-dla -nabicia-posta-boshe jest taaka dyskusyja, że nie wim? Niby tematy do zamknięcia, a tyle się przy nich gada, aż miło. Przyznajcie się - byliście na większości bezsensownych tematów i zawsze cośia dodaliście (a jak nie to nie)...to JEST nabijanie postów...i sama się teraz przyznaję, że siedzę na temacie bez sensu o jakiś pudlach (boshe mój boshe jakich pudlach :( ) i ztrzępię klawiaturę, żeby coś skrytykować...
PS:No dobrze, jak jush widzicie, że ktś nabija se posta albo nie nabija tylko pishe bez sensu (jezu ja już się uzależniłam od pisania "sh"), to nie musicie tego pisać i tyle!!!!!!!!Nie...właściwie to możecie pisać że ktoś nabija posta...nie, wy MUSICIE!!!!No bo przecież każdy lubi se nabijać pościki pod przykrywką, że kogoś upomina, nie? :)))) (dobra wiem ja robię w tej chwili to samo!!!! xP ) Pozdro dla wszystkich...
KoreankiMój dolss...>:D