Zobacz pełną wersję : Różowy pudel
Czy zauważyliście od razu nowego pieska, którego można kupić po zainstalowaniu The Sims Gwiazda - różowego pudla?
Ja tak, bo zaraz po zainstalowaniu pojechałam do Sb a potem na starówkę i właśnie wtedy. A tak w ogóle to :witaj: na naszym forum!!
Beznadziejna sonda... Ale dobra do nabijania postów... :censor: :bomb: :ranta: :rant: :chair: :dots:
Maciek S.
09.11.2004, 13:53
Po co robisz tą sondę? Bezsensowna.
PS: przed zakładaniem tematu przeczytaj regulamin
Wampirencja
09.11.2004, 14:08
No nie, bez przesady...! Muszą być tematy do nabijania postów (ale wciąż nie wiem po co to komu, aby mieć jak najwięcej postów...) skoro zewsząd wywalają ludzi z tekstem "nie nabijaj sobie postów".
No i może ktoś był naprawdę pod wrażeniem, że zobaczył różowego pudla? W końcu to nie codzienność, mili państwo! ;) ;) ;)
Dawno Cie nie było Wampirencja :witaj: :mu:
Dawno Cie nie było Wampirencja :witaj: :mu:
a czemu wsyzscy (no dobra nie wszyscy :mu: ) maja range Flash Finder? co ona oznacza? :P
a co do sondy zgadzam sie z wampirencja, widzialam duzo glupsze tematy, ja nie wiem co chcecie, jest normalny, coprawda TS Gwiazda nie jest nowym dodatkiem wiec juz wiekszosc o tym psie wie, ale moze ona chce wiedziec jak wam sie podoba cos nowego.
Dla mnie ten pies jest fajny. A zobaczylam go nieodrazu, po jakims tygodniu :P
a czemu wsyzscy (no dobra nie wszyscy :mu:) maja range Flash Finder? co ona oznacza? :P
a co do sondy zgadzam sie z wampirencja, widzialam duzo glupsze tematy, ja nie wiem co chcecie, jest normalny, coprawda TS Gwiazda nie jest nowym dodatkiem wiec juz wiekszosc o tym psie wie, ale moze ona chce wiedziec jak wam sie podoba cos nowego.
Dla mnie ten pies jest fajny. A zobaczylam go nieodrazu, po jakims tygodniu :P
ranga flash finder oznacza osobe ktora bardzo ale to bardzo pomaga wszystkim w szukaniu dodatkow i pamieta jaki dodatek jest na jakiej stronie
to tyle :P
a co do tematu: ja na serio nie wiedzialem o tym psie :D
haha, tez bys chciala co?
"flash finder to forumowicz wcale nie zaczynający od nowa po emerycie... to gość, który bardzo, bardzo dużo udziela się w temacie updates i ooo muszę to mieć - czyli zna bardzo, bardzo dużo stron z dodatkami, pamieta co gdzie jest i zawsze potrafi pomóc w szukaniu dodatkow..." (by koslawy)
Rany a ja tego pudla to zauważyłem chyba gdzieś po miesiącu przez przypadek :P. Pjechałem sobie na starówke z nudów oglądam sobie koty, potem psy a tu...pudel! Mysle skąd on się wzioł!? A teraz wyznam jeszcze więszką prawdę....nawet nie wiedziałem, że dodatek "Gwiazda" dodaje pudla!
Korinthiana
09.11.2004, 17:52
po co zakładasz taki temat? nawet nie wiadomo o co chodzi!
Rany a ja tego pudla to zauważyłem chyba gdzieś po miesiącu przez przypadek :P. Pjechałem sobie na starówke z nudów oglądam sobie koty, potem psy a tu...pudel! Mysle skąd on się wzioł!? A teraz wyznam jeszcze więszką prawdę....nawet nie wiedziałem, że dodatek "Gwiazda" dodaje pudla!
jakbys wiedzial ze gwiazda dodaje z gory pudla to bys sie nie zdziwil na jego widok, wiec z gory waidomo ze nie wiedziales. ja go nie zauwazylem, a ze dodatki instalowalem w przerwach oolo tydzien od siebie to pomylslaem ze jest to ze zwierzakow.
haha, tez bys chciala co?
"flash finder to forumowicz wcale nie zaczynający od nowa po emerycie... to gość, który bardzo, bardzo dużo udziela się w temacie updates i ooo muszę to mieć - czyli zna bardzo, bardzo dużo stron z dodatkami, pamieta co gdzie jest i zawsze potrafi pomóc w szukaniu dodatkow..." (by koslawy)
dziekuje za przytoczenie moich slow :D
a co do tematu:
uzytkownik nie pierwszy raz zalozyl beznadziejny i niepotrzebny temat
wiec temat do zamkniecia
Czajniczek
09.11.2004, 21:23
Ach, ja se zrobiłam taką paniusię we fiolecie z takim puchatym kołnierzykiem i tym pudlem no i wyglądała jak żywcem wyjęta z 101 Dalmatyńczyków (ta pierwsza scena).
No a czemu od razu zamykać??
Też bym chciała być flash finder, ale rzadko bywam w updatesach :P.
dziekuje za przytoczenie moich slow :D
a co do tematu:
uzytkownik nie pierwszy raz zalozyl beznadziejny i niepotrzebny temat
wiec temat do zamkniecia
ale wy czasem zmyslacie... ten temat jest normalny :| wejdz lepiej w off topic i popatrz na niektore tematy, to ten przy nich wyda ci sie szczytem geniuszu.... naprawde nie wiem co chcecie, jest normalny ;p
a pudelek mi sie podoba, poza kolorem- nie cierpie rozowego ;/ moglby byc czarny- to moj ulubiony kolor ;D albo czerwony, ale raczej nie widzialam czerwonych psow :P
Po co robisz tą sondę? Bezsensowna.
PS: przed zakładaniem tematu przeczytaj regulamin
??? co wy macie do tego temaciku???
sami niepotraficie lepszego i sie czepiacie lub chcieliscie taki napisac ale ona była lepsza co??? :P :\
ja napoczatku nie wiedziałam o nim ale na serio jest słodziusienki ;)
Kamirurosu
11.11.2004, 12:42
łee....ja nie mam zainstolawej jednoczesnie gwiazdy i abrakadabry wiec pudelka nigdy nie widizałem...:( ale za to wiem ze w abrakadaberze mozna wyczarowc z siebie gwiazde co jest bardzo pomocne :D
ale zeby zrobic ten czar, wczesniej i tak trzeba byc gwiazda. ale np. babka bedzie gwiazda a jej maz nie. ona zrobi ten czar (ze skladniekiem czarne roze ktore przynosi wielbiciel) i w ten sposob maz tez jest gwiazda..
ale zeby zrobic ten czar, wczesniej i tak trzeba byc gwiazda. ale np. babka bedzie gwiazda a jej maz nie. ona zrobi ten czar (ze skladniekiem czarne roze ktore przynosi wielbiciel) i w ten sposob maz tez jest gwiazda..
wcale nie xP
a nie... ja mialam z neta takiego grzyba ze jak go dotykalam to bylam gwiazda... czy cos takiego...
ja uwazam ze ten pudel jest fajny, swietnie sie prezentuje z wlascicielem. teraz naprawde moja simka wyglada jak GWIAZDA!!!
Caro'tka
16.11.2004, 10:05
achaaa
to trzeba miec zwierzaki i gwiazde przynajmniej??
Ten piesek jest spoxeek... w sumie to go kupilam wlasnie =P
Harimatris
11.12.2004, 20:43
Wstyd się przyznać, ale ja pudelka zauważyłam stosunkowo późno, bo jakoś nieczęsto kupowałam zwierzaki. Ale jakoś mi się szczególnie nie spodobał. Przynajmniej jego ikonka na panelu rodzinnym :-P
Szczerze mowiac zauwazylem go od razu... Tylko ze wogole mi sie nie podoba i nie biore go pod uwage przy zakupie psow... :ashoot:
Zauważyłam go dopiero po jakimś czasie, bo w ogóle nie kupowałam zwierzątek. Piesek moe być... W sumie to on sie mi zbytnio nie podoba, ale do jakiejś gwiazdeczki blondyny pasuje...
Przepraszam że tak się zapytam. Czy ktoś ma screen tego różowego pudelka?
Mam tu dwa zdjęcia - nie są rewelacyjne, ale są:
http://www.lidka73.republika.pl/A1.jpg
http://www.lidka73.republika.pl/A2.jpg
to ten trzeci.
gruszka.
05.02.2005, 14:08
Ja o tym pudlu nie wiedziałam nic... Bo zawsze gdy miałam zwierzaki to przed tym instalowałam Gwiazdę i zawsze pudel był!!! Ale fajnie że jest pudelek bo gdy robie kobitkę to pudel do niej pasuje.... :P :P
moniczka12
06.02.2005, 08:28
Mi sie to tez podoba, bo gwiazda kobietka fajnie wyglada w towarzystwie takiego rozowego pudelka. :)
Kasia-Barbie
18.02.2005, 17:47
Ja nie zauważyłam żadnego różowego pudla!!!
Eh...może nie zauważyliście, ale przy KAŻDYM (nioo...może nie przy każdym >:)) temacie bez-sensu-to-jest-dla -nabicia-posta-boshe jest taaka dyskusyja, że nie wim? Niby tematy do zamknięcia, a tyle się przy nich gada, aż miło. Przyznajcie się - byliście na większości bezsensownych tematów i zawsze cośia dodaliście (a jak nie to nie)...to JEST nabijanie postów...i sama się teraz przyznaję, że siedzę na temacie bez sensu o jakiś pudlach (boshe mój boshe jakich pudlach :( ) i ztrzępię klawiaturę, żeby coś skrytykować...
PS:No dobrze, jak jush widzicie, że ktś nabija se posta albo nie nabija tylko pishe bez sensu (jezu ja już się uzależniłam od pisania "sh"), to nie musicie tego pisać i tyle!!!!!!!!Nie...właściwie to możecie pisać że ktoś nabija posta...nie, wy MUSICIE!!!!No bo przecież każdy lubi se nabijać pościki pod przykrywką, że kogoś upomina, nie? :)))) (dobra wiem ja robię w tej chwili to samo!!!! xP ) Pozdro dla wszystkich...
KoreankiMój dolss...>:D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.