Zobacz pełną wersję : kod na młodość
Shavonda
10.11.2004, 17:31
Jeżeli wpisze kod na młodość(aging on/off) to czy może sie stać tak, że jak będe miała niemowle to czy ono nie będzie rosło.:P :D.Jeżeli taki temat był to wielkie sorrrrry
Skoro wyłączysz stażenie to jak ma niemowle rosnać?:\ Chyba raczej na zawsze pozostanie niemowlem (czy jak to sie tam pisze:P)
Ten kod działa na wszystkich członków rodziny, tak więc niemowlę także pozostaje niemowlakiem :P
A ja mam pytanie czy jak wpisze najpierw aging off, żeby zatrzymać starzenie, później aging on to czy proces starzenia będzie wznowiony, czy nadal będzie wiek sims stał w miejscu, bo ja wpisałam najpierw off, żeby zatrzymać, a potem on żeby znowu wznowić, ale nie wiem czy można znowu wznowić bo ciągle mojemu simowi brakuje 29 dni do zostania emerytem. Tak jakby kod na ponowne włączenie starzenia w ogóle nie działał, co mam zrobić - HELP!
A ja mam pytanie czy jak wpisze najpierw aging off, żeby zatrzymać starzenie, później aging on to czy proces starzenia będzie wznowiony, czy nadal będzie wiek sims stał w miejscu, bo ja wpisałam najpierw off, żeby zatrzymać, a potem on żeby znowu wznowić, ale nie wiem czy można znowu wznowić bo ciągle mojemu simowi brakuje 29 dni do zostania emerytem. Tak jakby kod na ponowne włączenie starzenia w ogóle nie działał, co mam zrobić - HELP!
wpisywać aging off tyle razy, aż zadziała (czyli czekać do 18 i patrzeć czy zmienia się wiek na pasku sima). wydaje mi się, że miałam podobny problem i to właśnie go rozwiązało :)
wpisywać aging off tyle razy, aż zadziała (czyli czekać do 18 i patrzeć czy zmienia się wiek na pasku sima). wydaje mi się, że miałam podobny problem i to właśnie go rozwiązało :)
Dzięki rainne :D Na pewno spróbuje. :D Bo ja sie strasznie przestraszyłam. Mam nadzieję, że pomoże. :) Pomogło :) Dzięki :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.