PDA

Zobacz pełną wersję : Jak ZmieniĆ MuzyczkĘ ?

sims2maniak
13.11.2004, 14:01
Czy da się do Simsów 2 dać własną muzyczkę aby simy mogły jej słuchcą w radiu albo w wieży ?

Fizzly
13.11.2004, 14:11
Tak, włóż plik dźwiękowy do katalogu: /Moje dokumenty/EA Games/The Sims 2/Music/ i tam masz katalogi odpowiednie, np. jeśli chcesz słuchać w radiu włóż plik do katalogu /Pop/ i włącz muzykę POP w grze. :P

sims2maniak
13.11.2004, 14:52
Wielkie dzięki :)

Shèène
16.11.2004, 20:59
A ja wkładam ten plik i muzyczki nie ma!:)--- :| ---:(---:1smutny: (Uśmech przechodzący w rozpacz)

rainne
16.11.2004, 21:01
A ja wkładam ten plik i muzyczki nie ma!:)--- :| ---:(---:1smutny: (Uśmech przechodzący w rozpacz)
bo może być tylko format mp3.
poza tym, jak włączasz grę, wchodzisz w "opcje dźwięku" i tam może nie są zaznaczone "Twoje" piosenki... trzeba je "zahaczyć".

3jacek
17.11.2004, 21:06

Tak, to musi być mp3, ale nawet z nim czasami u mnie się nie pojawia. Albo niby jest w menu w TS2, ale gdy włączę jest cisza, albo nie ma nawet w menu... Ale to jest na szczęście rzadkość... :)

rainne
17.11.2004, 21:10
Tak, to musi być mp3, ale nawet z nim czasami u mnie się nie pojawia. Albo niby jest w menu w TS2, ale gdy włączę jest cisza, albo nie ma nawet w menu... Ale to jest na szczęście rzadkość... :)
to i tak masz dobrze, bo u mnie niektóre piosenki powodują pojawienie się komunikatu "aplikacja zostanie zamknięta".

AmazonkAA
21.11.2004, 17:57
Tak, włóż plik dźwiękowy do katalogu: /Moje dokumenty/EA Games/The Sims 2/Music/ i tam masz katalogi odpowiednie, np. jeśli chcesz słuchać w radiu włóż plik do katalogu /Pop/ i włącz muzykę POP w grze. :P
A jak ja chcialam dac wlasna muzyczke, to weszlam w Moje Dok. itp. a jak dolszlam do katalogu The Sims 2 to okazalo sie, ze nie mam dalej zadnych folderow!!!! A tak apropo, to te wszystkie foldery po kolei mialam puste. I co mam zrobic???

Fizzly
21.11.2004, 18:12
A jak ja chcialam dac wlasna muzyczke, to weszlam w Moje Dok. itp. a jak dolszlam do katalogu The Sims 2 to okazalo sie, ze nie mam dalej zadnych folderow!!!! A tak apropo, to te wszystkie foldery po kolei mialam puste. I co mam zrobic???
Gdyby tak było, to gra by Ci się nawet nie uruchomiła. ;)

AmazonkAA
21.11.2004, 18:27
Gdyby tak było, to gra by Ci się nawet nie uruchomiła. ;)
juz to rozwiazalam:) po prostu okazalo sie, ze mam dwa te same (no prawie) foldery, z ta roznica, ze jeden jest z gory przeznaczony do udostepniania, wiec w nim zaisnastalowaly sie same foldery, a ten derugi jest tym "wlasciwym" gdzie zainstalowala sie reszta. Niestety moj komp jest troche pokrecony :wacko: :D