PDA

Zobacz pełną wersję : Okulary Paskala Dziwaka (z okolicy Dziwnowo XD)

Wampirencja
13.11.2004, 23:15
Okulary pana Dziwaka są dla mnie zagadką. Nie ma ich w opcji wyboru okularów!! Podobnie z okularami małego Ćwira (brat Kasandry, nie pamietam jak się wabi).
SKĄD ONI WYTRZASNĘLI TAKIE BAJERANCKIE, ABSOLUTNIE OKRĄGŁE OKULARY A LA HARRY POTTER?

Oto mój problem. Kobiety mają te okulary w opcji okularów, meżczyźni nie. Czy tylko ja tak mam?? :O

Shavonda
14.11.2004, 07:55
Wiesz co ja nawet tego nie sprawdzałam ale wydaje mi sie że u męrzczyzn widziałam takie okulary:P :D .Może masz żeczywiście błąt w grze.:shifty:

Osioł
14.11.2004, 08:09
Hej u mnie też faceci nie mają takich okularów! Ech znowu oczywiście rodzinka Maxis musi się czymś wyróżniać :/...

Rilla
14.11.2004, 09:32
A ja widziałam takie okulary :O Ja tworze zupełnie nowego sima :] Były takie jak ma HP :]

Fayy
14.11.2004, 10:57
Z tymi okularami jest podobnie ak z ubiorem Majki ćwir w TS2 Mam ona na sobie czerwoną sukienke której nie ma normalnie.

Cocaine
14.11.2004, 10:59
Są te okulary co wy gadacie, młody ćwir tesh je ma....paskal też ma ale one są w tym, w katalogu. A sukienka majki ćwir jest w kostiumach...ech...

Lena15
14.11.2004, 11:49
Kiecka Majki jest nawet u niej w domu ja tak ubrałam Kasandre :P A te okulary ja mam... (Kasandra u mnie wyszla za Dona i mają córeczkę Felicje :D)

asiolin
14.11.2004, 12:27
Kiecka Majki jest nawet u niej w domu ja tak ubrałam Kasandre :P A te okulary ja mam... (Kasandra u mnie wyszla za Dona i mają córeczkę Felicje :D)
U mnei tak samo,ale córa sie wabi(wabi? phi:p) Kasinda....Ej gdzie jest Majka Ćwir,bo u meni jej nei ma?? W jakim meiscie i w ogóle?? No Dziwnów,Miłowo,Werona??

Lena15
14.11.2004, 12:42
Majka zaginęła bo porwało ją UFO i nikt nie wie gdzie jest, ale najśmieszniejsze jest to że jej twarz jest na mleku (jak sobie robią płatki) i wiecie tak jak w Ameryce że jej poszukują :D
Aha i u mnie jest nie Majka ale Bella!! I nie Henryk tylko Mortimer a przeciez w TS1 byli Henryk i Majka!!!!:/

asiolin
14.11.2004, 12:45
Majka zaginęła bo porwało ją UFO i nikt nie wie gdzie jest, ale najśmieszniejsze jest to że jej twarz jest na mleku (jak sobie robią płatki) i wiecie tak jak w Ameryce że jej poszukują :D
No to ja wiem,ze zaginęłą,ale w takim razie skad wiedzą jaką w simsach 2 ma sukienke??? a etn w simsach 1 ona była Majka,a tu ejst Bella i on był Henryk,a jest Mortimer.. O co coz?? chodiz??

Lena15
14.11.2004, 12:48
Bo na zdjęciach u rodziny Ćwirów jest jak ona była ubrana....

asiolin
14.11.2004, 12:54
Bo na zdjęciach u rodziny Ćwirów jest jak ona była ubrana....
Aaa... Ja tam zdjec nie opglądama,el spoks.. Okulary u mnei są,a mam nadal to samo pytanei.. czemu mówicie,że to Majka skoro to Bella,a n Mortimer?? Uhu..

Paddie
14.11.2004, 13:30
Aaa... Ja tam zdjec nie opglądama,el spoks.. Okulary u mnei są,a mam nadal to samo pytanei.. czemu mówicie,że to Majka skoro to Bella,a n Mortimer?? Uhu..

Jeśli mnie pamięć nie myli, a przyznam szczerze, że jest już krótka, to Bella zawsze była Bellą, tylko, że w niektórych krajach w pierwszej części im zmieniono imiona, czyli była Majka i Henryk, a powinni być Bella i Mortimer. Ale w drugiej części są już takie, jakie być powinny.

Wampirencja
14.11.2004, 14:14
Bach!
A może ma ktoś pomysł dotyczący tych OKRĄGŁYCH OKUKLARÓW...? Może gdzieś można ściagnąć...? Zależy miiii.... ;(

Shèène
14.11.2004, 18:00
Przecież one są

w tworzeniu sima.

Fizzly
14.11.2004, 18:49
Jeśli mnie pamięć nie myli, a przyznam szczerze, że jest już krótka, to Bella zawsze była Bellą, tylko, że w niektórych krajach w pierwszej części im zmieniono imiona, czyli była Majka i Henryk, a powinni być Bella i Mortimer. Ale w drugiej części są już takie, jakie być powinny.
Nie, w każdym kraju zmieniają imiona, tylko że Polska to Polska, i oczywiście wszystko potrafią zepsuć... -_-" Po prostu firma tłumacząca nie zwrócila uwagi na S1 pewnie, bo np. w Francji (chyba) Bella ma na imię Sonia już od S1 aż do teraz. ;)

Wampirencja
14.11.2004, 19:00
Przecież one są

w tworzeniu sima.

;( Toć piszę że w moich simach NIE MA ICH w opcji tworzenia simów (nawet paskal jakby zmienił okulary to już do tych okrągłych nie wróci) ;(

3jacek
15.11.2004, 10:41
Aha i u mnie jest nie Majka ale Bella!! I nie Henryk tylko Mortimer a przeciez w TS1 byli Henryk i Majka!!!!:/

Mi się zdaje, że takie imiona były już na samym początku w TS 1 w wersji angielskiej i teraz w TS 2 polacy wybrali właśnie te, oryginalne. Ale i tak nie miałem angielskich TS 1, więc nie wiem czy tak rzeczywiście jest...

Angeo
15.11.2004, 10:50
Z tymi okularami jest podobnie ak z ubiorem Majki ćwir w TS2 Mam ona na sobie czerwoną sukienke której nie ma normalnie.

Kiecka Belli jest tyle że nie w całych strojach tylko trzeba dobrać taką czerowną bluzkę i czerwoną spudniczke wtedy do skina bluzki dołączony jest ten naszyjnik który miała Bella. A cały strój wygląda jak kiecka :O Żadna zagadka ja te okrągłe brele mam

Paddie
15.11.2004, 11:36
;( Toć piszę że w moich simach NIE MA ICH w opcji tworzenia simów (nawet paskal jakby zmienił okulary to już do tych okrągłych nie wróci) ;(

Cóż, ja je mam w tworzeniu. Ale tak czasami jest - mnie np. brakuje jednej fryzury, a moja koleżanka ją ma. Tak już chyba czasami jest.

Moonia
15.11.2004, 14:08
Bez sensu, u mnie też nie ma tych okularów. Żeby było śmieszniej, u małych chłopców są, u dorosłych już nie. Więc nie mam pojęcia skąd Paskal ma te okulary. Hmmm, może zostały mu z dzieciństwa :\

MoNiCzKa71
15.11.2004, 15:28
powiedzmy ze poco zwracac uwage na okulary :P hehe ale jezeli cie to ciekawi to zycze ci powodzenian ja niewiem co do tych okularow mama nadzieje ze ktos wie :P

Wampirencja
16.11.2004, 14:38
MOniczka71, aleś wyjechała :P ! Ja zwracam uwage na te okulary i DLATEGO powstał ten temat. Poza tym czy wszyscy dokładnie przeczytali regulamin ;)

A MOŻE KTOŚ PODEŚLE MI JAKIEGOŚ SKINA Z TYMI OKULARAMI? MOŻE DZIĘKI TEMU POJAWIŁYBY SIĘ W GRZE???

vana
23.11.2004, 14:37
http://web8.minden069.server4you.de/phpkit/include.php?path=content/overview.php&catid=32&type=4

Trochę długi ten link ale tam są do ściągnięcia takie okrągłe okulary, tylko, że mają różową albo zieloną oprawkę - do wyboru. Nie testowałam, więc nie wiem czy są dostępne "przez lustro"- gdy zmieniasz wygląd smowi podczas gry.

Sesca
23.11.2004, 18:38
O jaaaaa, jak zwykle Maxis zaszalał jakąś wyróżniającą się rodzinką -_-' Tak jak Tybalt w Weronie. Ona ma makijaż, którego nie ma w grze :P (Przynajmniej ja nie mogę go wybrać -_-')
Standard.
A co do okularów, to nawet nie zauważyłam O_o

Paddie
23.11.2004, 18:44
A ja wam powiem, że mam pomysł, ha!
Jeśli w tworzeniu Sima tylko dzeciaki mają te okulary, to by je dzieciakowi założyć, a później go 'dorosnąć' (ciągle w tworzeniu Sima) to są - mnie nie znikają, ale się tak jakby 'dziedziczą'.
Radzę spróbować.

кама
23.11.2004, 19:04
No to ja wiem,ze zaginęłą,ale w takim razie skad wiedzą jaką w simsach 2 ma sukienke??? a etn w simsach 1 ona była Majka,a tu ejst Bella i on był Henryk,a jest Mortimer.. O co coz?? chodiz??Wposlkich wersjach eczesniej Zmienili imiona simów tej rodziny, ale w Ts2 nie chcieli ich Zmieniac, bo w Kazdej POLSKIej zwersji Ts Bustin ' Out , Ts 1 i wszytkie dodatki na pc itd. bylo Majka i Henryk, ALe w ANGIELSKICH wersjach Bylo Bella I mortimer, Zrozumiano? :)
A ja wam powiem, że mam pomysł, ha!
Jeśli w tworzeniu Sima tylko dzeciaki mają te okulary, to by je dzieciakowi założyć, a później go 'dorosnąć' (ciągle w tworzeniu Sima) to są - mnie nie znikają, ale się tak jakby 'dziedziczą'.
Radzę spróbować.
Ja Niemal zawsze tak robie jak czegos nie ma w jednym wieku a w innym jest :(