Zobacz pełną wersję : Drzewa są białe z jakimiś napisami
Nie wiem co jest, po zainstalowaniu i włączeniu gry, wchodzę na okolicę np. Weronę. Gdy się załaduje pokazują się domki i takie tam. Drzewa i inne obiekty np. kamienie są białe i mają jakieś napisy.
O co chodzi? Pomóżcie! ;(
Nie wiem co jest, po zainstalowaniu i włączeniu gry, wchodzę na okolicę np. Weronę. Gdy się załaduje pokazują się domki i takie tam. Drzewa i inne obiekty np. kamienie są białe i mają jakieś napisy.
O co chodzi? Pomóżcie! ;(
gdzies obok jest temat o tym samym-simy są białe z jakimiś napisami. Moim zdaniem nałeży ściągnąć nowe sterowniki do karty graficznej, ewentualnie przed grą zamknąć wszystkie programy(przez przyciski ctrl+alt+del) oprócz Sysray i Exploler. Jeśli to nie pomoże to albo masz za słaba karte graficzną albo trzeba będzieniestety przeinstalowac grę. Oczywiście jeśli te białe drzewa bardzo utrudniają grę :)
Chyba jednak BARDZO przeszkadzają. ;)
Tak, to wina sterowników do karty na 99%. Ściągnij nowe i o kłopocie.
Miałam to samo! Nie chodzi o sterowniki. Masz pirata prawda? Płytka (prawdopodobnie nr2) jest żle przegrana. Spraw sobie orginała albo postaraj się o inną-tym razem dobrze przegraną płytkę. Ale lepiej załatwić orginalną grę, uniknie się wtedy innych niespodzianek. Jeżeli masz orginał to złóż reklamację, tak czy inaczej problem tkwi w błędnie nagranych płytach.
tu są do GeForce www.nvidia.com a tu do radeona www.ati.com
Miałam to samo! Nie chodzi o sterowniki. Masz pirata prawda? Płytka (prawdopodobnie nr2) jest żle przegrana. Spraw sobie orginała albo postaraj się o inną-tym razem dobrze przegraną płytkę. Ale lepiej załatwić orginalną grę, uniknie się wtedy innych niespodzianek. Jeżeli masz orginał to złóż reklamację, tak czy inaczej problem tkwi w błędnie nagranych płytach.
Nie... mam oryginał.
A napewno (raczej) chodzi o CD2 ? Bo mam ten sam problem tylko simsy tak wyglądają. Jak chodzi o Cd2 lub CD4 to mam dwie a jak chodzi o inna to mam problem... :P
zrób reinstalkę :) Ja miałam tak samo tylko simy były białe z napisami ;) Jak zainstalowałam Simsy na nowo wszystko było ok ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.