Zobacz pełną wersję : Jedzenie
-tamatha-
24.11.2004, 18:43
kiedyś jak robiłam jedzenie to mogłam zrobić na przykład spagetti, a teraz nie. Moja simka podchodzi jedynie do lodówki wyciąga tą tace z produktami i nagle to wszystko znika. Kiedyś się wkurzyłam i kazałam jej robić to kilka razy pod rząd, aż w końcu pojawił się ten komunikat. ,,Burczy w brzuch.."
Ps: jeśli taki temat już był to naprawdę przepraszam
kiedyś jak robiłam jedzenie to mogłam zrobić na przykład spagetti, a teraz nie. Moja simka podchodzi jedynie do lodówki wyciąga tą tace z produktami i nagle to wszystko znika. Kiedyś się wkurzyłam i kazałam jej robić to kilka razy pod rząd, aż w końcu pojawił się ten komunikat. ,,Burczy w brzuch.."
Ps: jeśli taki temat już był to naprawdę przepraszam
możesz podać zawód simki i ilość umiejętności gotowania?
-tamatha-
24.11.2004, 18:47
Pracuje na najwyższym szczeblu kariery biznes. Została jej tylko jedna kreska do zapełnienia całej umiejętności gotowania
Pracuje na najwyższym szczeblu kariery biznes. Została jej tylko jedna kreska do zapełnienia całej umiejętności gotowania
no to zgłupiałam :O
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=10936 przeczytaj ostatni post, może cos Ci pomoże z tego.
dodałabym jeszcze odpowiedź d) przeprowadzka :\
-tamatha-
24.11.2004, 18:51
Mam oryginalną grę i kasowałam już wcześniej lodówkę i nic ;(
Sprawdź czy simka ma miejsce do przygotowania jedzenia i czy piekarnik i gazówka są wolne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kocham świat!!!!!!!!!!!!!! :*
nie miałam przeprowadzki i mam oryginał
ale mi chodzi o to, żebyś (cytuję):
a) sprzedać lodówkę i kupić nową.
b) kupić jedzenie.
c) jeżeli simka pracuje i miała rozwinięte gotowanie na maxa, a w trakcie pracy pojawiła się karta, w której jako nagordę otrzymała jeszcze jeden stopień umiejętności gotowania (czyli w praktyce ma 11, chociaż można mieć tylko 10), to pojawia się błąd w grze, który uniemożliwia gotowanie. Jedyny na to sposób, to spowodować aby simka straciła ten jeden punkt (np. poprzez hełm mądrości, czy jak to się zwie, czy poprzez kolejną kartę w pracy i błędną odpowiedź).
albo przeprowadziła w ostateczności.
Sprubuj dokupić jedzenia[ można to zrobić przez komputer, albo na jakimś rynku (parceli wspulnej)]. Jest też możliwość, że przez pomyłkę sprzedałaś kuchenkę.
-tamatha-
24.11.2004, 18:57
Moja simka ma miejsce do przygotowywania posiłków. np: na śniadanie może zrobić naleśniki i omlety, ale zapiekanek, szybkiego dania, i płtaków z mlekiem już nie. Próbowałam usunąć tą lodówkę.
A prubowałaś dokupić jedzenia( parę postów wyżej pisałam jak to robić)?
-tamatha-
24.11.2004, 19:08
Tak w lodówce mam jedzenie "sprawdź zapasy żywności" Ja gram tą rodziną dość długo. A dokładnie od kupna nie grałam inną :D . I tak się zaczęło dziać naprawdę nie tak dawno. Narazie da się z tym żyć jak pisałam niektóre potrawy są (a spagetti tak apetycznie wyglądało) . Ona wyciąga tą tacę, ale czemu ona znika!!!to nie wiem
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.