Zobacz pełną wersję : Prosze o pomoc!!!!!
coverted
27.11.2004, 14:31
Mam wszystkie dodtaki do gry The Sims ale mam problem, ponieważ mam tylko 1 mapkę terenu. Kiedt klikam na przełącznik dalej (tzn.strzałeczkę w prawo) automatycznie gra wraca mi do jedynki. Czy jest jakaś rada aby mieć więcej niż 1 mapkę terenu????? Czekam na odpowiedź! To dla mnie naprawde ważne!!!
Ja też miałem taki problem i jak przestałem grać to mi się po 2 dniach naprawiło!
Nie wiem, nic wtedy nie zrobiłem a to się naprawiło! Może i Ty poczekaj...
*SmoczycA*
27.11.2004, 18:59
Witajcie :) Jestem nowa ale mniejsza z tym....z kłopotem Waszym ... nie mam bladego pięcia poniewaz nigdy sie z takim przypadkiem nie spotkałam :( Przykro mi ale chciałabym baaaaardzo pomuc :( lecz NIE MOGE :( i PRZEPRASZAM ;( Pozdraffiam :*
Kolorkowa
28.11.2004, 14:12
Smoczyca to jest nabijanie postów po co pisać że się nie umie pomóc a co do twojego problemu to mam pytanie masz pirata?? :P
Tzn. nie masz okolic? A w folderze The Sims też jest jedna okolica? JAk jedna, to radzę pokopiować sobie, będziesz miał(a) dowolną liczbę. jeśli nie wiesz, jak to zrobić, to piszę:
w folderze The Sims jest folder TemplateUserData. Skopiuj go i nowemu folderowi nadaj nazwę UserDataxx W miejsce xx wpisz jakąś cyferkę (2-99, obojętnie, ale nie może już być folderu o takiej nazwie). Jeśli masz tylko UserData1, to możesz nowy folder nazwać UserData2. Możesz tak sobie kopiować i nadawać kolejne numerki. Problem się rozwiąże. TYlko zawsze kopiuj TemplateUserData.
Harimatris
11.12.2004, 21:03
A jak wszystko zawodzi - zainstalować od nowa. Najprostrzy i najskuteczniejszy sposób.
Witajcie :) Jestem nowa ale mniejsza z tym....z kłopotem Waszym ... nie mam bladego pięcia poniewaz nigdy sie z takim przypadkiem nie spotkałam :( Przykro mi ale chciałabym baaaaardzo pomuc :( lecz NIE MOGE :( i PRZEPRASZAM ;( Pozdraffiam :*
Angela... to nabijanie postow juz mnie poprostu wk****a i to twoje plakanie ze wszystkiego xP
Ah... az sie dziwie ze nikt jeszcze tego nie raportowal... chyba to zrobie :\
Edit-Chyba naprawde najskuteczniejszym sposobem jest zainstalowanie gry od nowa...
Angela... to nabijanie postow juz mnie poprostu wk****a i to twoje plakanie ze wszystkiego xP
Edit-Chyba naprawde najskuteczniejszym sposobem jest zainstalowanie gry od nowa...
Najlepiej sobie skopiowac okolicę, to trwa 10 sekund, a z odinstalowywaniem jest tyle roboty...
A masz oryginalne dodatki?
Najlepiej sobie skopiowac okolicę, to trwa 10 sekund, a z odinstalowywaniem jest tyle roboty...
Eee tam... wcale niema tak duzo roboty...
A jak sie kopjuje okolice? :O
Eee tam... wcale niema tak duzo roboty...
A jak sie kopjuje okolice? :O
kawaii opisała to kilka postów wyżej... :zief: a odinstalowanie i zainstalowanie simsów od nowa gdy ma się wszystkie dodatki to zabawa na dłuuugie godziny.
kawaii opisała to kilka postów wyżej... :zief: a odinstalowanie i zainstalowanie simsów od nowa gdy ma się wszystkie dodatki to zabawa na dłuuugie godziny.
Dobra... nie przeczytalam tego xP Zreszta... juz mi sie wicej w tym temacie nie chce pisac xP
*SmoczycA*
27.12.2004, 10:15
Przepraszam Was za to :( bylam nowa i nie za bardzo wiedzialam o tyn...ale teraz juz sie dowiedzialam :( jeszcze raz przepraszam :1smutny: i tak przy okazji wszyscy macie racje z pomoca...PozdraffiaM
Nawazniejsze ze sie poprawisz :P ja tez tak dawniej pisalem az dostalem upomnienie :P hehe... A z tymi okolicami, to nie wystarczy ci jedna?? Przeciez jak masz zwierzaki, to tam jest chyba z 30 dzialek !!!!!!!!!!!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.