Zobacz pełną wersję : Za te zielone oczy...
Wampirencja
10.12.2004, 18:47
Udało mi się znaleźć piękne, realistycznie wyglądajace oczy. Zielone! Są ŚWIETNE. Tak doskonałe, jak moje. Idealnie trafiłam z kolorem. Tak więc czemu nie zrobić sima-mnie? A że ja jestem idealna ;) to sim też musi być. Wybrałam te zielone oczeta. Wszystko ładnie, ale... ubrania simowego dziewczęcia, spodnie, buty, koszulka, bielizna... wszystko jest takie... rozmazane. Simów które np z nią rozmawiają też się rozmazują. Jestem pewna, że to wina tych oczek. Czy jest coś co mogę zrobić z tym? ;( NIe kasując sima of course.
ps. opcje grafiki są wysokie, odbicia włączone... Ogólnie wszystkie opcje związane z grafiką są na najwyższych obrotach!
*dumando*
10.12.2004, 18:53
to niewina koloru oczu.. kobieto co ma do cholery piernik do wiatraka?
to wina gry/karty graficznej/pamięci ram
poprostu kiedy jest na minimalnych wymaganiach to textury się rozmazują..
Wampirencja
10.12.2004, 18:56
ps. opcje grafiki są wysokie, odbicia włączone... Ogólnie wszystkie opcje związane z grafiką są na najwyższych obrotach!
Ah, czyżbym nie dodała tego...? Jest na wysokich. A przypuszczam, że to wina oczu, ponieważ:
a) to ostatnia rzecz jaką ściągałam
b) tylko u simów z tymi oczami tak się dzieje.
Więc jak widać mam prawo podejrzewać że to wina oczu.
ps. co ma piernik do wiatraka jest zabawne, nieprawdaż? W końcu w wiatraku(młyn, o młyn chodzi) robi sięcoś, bez czego piernik się nie obejdzie :D
A wiec może kupisz lusto i dasz na -ZMien wygląd??
Wampirencja
10.12.2004, 20:03
NIe da sięzmienić oczu...
35C4R00N
10.12.2004, 20:24
NIe da sięzmienić oczu...Wszystko da się zmienić ....
Podeślij mi ten skin, zobaczę czy da się poprawić. Jak się uda (mam nadzieję) to po prostu zastąpisz pliki nowymi wersjami (gra od tego nie padnie, naprawdę).
z tymi nowymi oczami trzeba uważac...:roll: ja zrobiłam sobie w Warsztacie takie ładne rózowe :D no i piknie działały...tyle, że w grze to miałam już niekształtną plame miast ocząt :/ bo? bo trzeba to robić w 265 kolorach, inaczej gra robi takie cuda...a w warsztacie działa.
*dumando*
11.12.2004, 10:28
Ah, czyżbym nie dodała tego...? Jest na wysokich. A przypuszczam, że to wina oczu, ponieważ:
a) to ostatnia rzecz jaką ściągałam
b) tylko u simów z tymi oczami tak się dzieje.
Więc jak widać mam prawo podejrzewać że to wina oczu.
ps. co ma piernik do wiatraka jest zabawne, nieprawdaż? W końcu w wiatraku(młyn, o młyn chodzi) robi sięcoś, bez czego piernik się nie obejdzie :D
booże.. ustawienia możesz mieć nawet zamiast wysokie na strasznie wielce zajemocno wysokie.. ale jeżeli komp nie radzi sobie z tym to nic nie pomoże...
Wampirencja
11.12.2004, 21:34
Ostatnio specjalnie dokupiłam pamięć do simów. Poza tym komputerek DOSKONALE sobie radzi z każdą sytuacją, cd 16x, dobry procesor... Cóż więcej potrzeba? (żadnych wirusów...). Poza tym jakby kpmp sobie nie radził z "wysokimi obrotami" to gra by się wyłączała (jak to robi u moich znajomych). ;)
Ja mam kompa w miarę dobrego - też mi się to robi -_-'
Rozmazuje mi się ciuch, trawa i czasami podłogi, po jakichś 2 godzinach grania. :\
to niewina koloru oczu.. kobieto co ma do cholery piernik do wiatraka??.
Piernik ma się tak dpo wiatraka że w wiatraku robi się mąkę a z maki pierniki więc nie bądź mądrzejszy niż jesteś, niestety nie wiem o co chodzi z tymi oczętami, ale całkiem możliwe że to tego wina...
malenstwo
12.12.2004, 10:15
Mi sie wydaje tez ze to wina oczu...
A Piernik do wiatraka ma to ze ma tyle samo liter :D :D xP xP xP B)
Jednak on/ona miał rację - to jest wina sprzętu a dokładniej karty graficznej... gdy miałam jeszcze swoją starą kartę to też mi niektóre ubrania, nawet czasami całe simy rozmazywało - po zmianie karty na lepszą nic takiego się nie dzieje - wszystko jest cacy :) nawet z ubraniami które jak wcześniej mi się wydawało "psuły" grę - simy drugie mają to do siebie że mają jakoś dziwnie wysokie wymagania sprzętowe - i żeby naprawdę świetnie działały muszą mieć super sprzet bo spełnienie minimalnych wymagań wystarcza jedynie do grania na najniższym poziomie...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.