Zobacz pełną wersję : Brak dyrektora szkoły prywatnej
Wiatm, do mojego domQ nie dociera dyrektor szkoły, a zaczeło się tak, prnego dnia moja simka zadzwoniła do dyrcia i ten przyszedł o 17, w trakcie oprowadzenia po domQ dyrci znikł, po prostu był sobie i już go niema i od tego casu włąsnie dyrcio nie przychodzi i z tego chyba powodu mam problemy z zrobieniem iprezki, goście przychodzą ale nie pojawia się informacja o "jakości" imprezki i wogole imprezka się nie kończy, wczoraj moja simka brała ślub zadzwoniła po gosci, przyszli, ale siedzie3li do poxniych godzin nocnych, więc sam musiałem ich wyprosić a limuzyna też się nie pojawiłą :(
o co chodzi?
edit
aha zapomniałem dodać że wyprowadzka nic nie daje ;/ a reinstalki nie chce robić , niedawno robiłem i niekce mi sie zaś wgrywać tyle dodatków bo to 2h w d... :)
pozdrawiam
Mi też gdzies zawsze dyrcio znika.... po oprowadzce po domu juz go nie ma... nie wiem czeu. a nie chvialam pisac nowego tematu.
A masz patcha? Może on by coś rozwiązał????
mam patcha zainstalowanego
dodam jeszcze takie coś że od tego czasu kiedy dyrcio znikł mi w domu to jak po niegpo zadzwonie mówi że przyjdzie o 17, ale nie przychodzi do mnie ;(
Miałam tak samo skończyło się na tym że przestałam grać w tamtej okolicy i stworzyłam sobie nową. Niestety nie udało mi się znależć innego rozwiązania. Cóż, mam nadzieję że Tobie się uda. Powodzenia
mam patcha zainstalowanego
dodam jeszcze takie coś że od tego czasu kiedy dyrcio znikł mi w domu to jak po niegpo zadzwonie mówi że przyjdzie o 17, ale nie przychodzi do mnie ;(
Mi kiedyś wydawało się, że nie przychodzi, a on przyjeżdżał i po wyjściu z samochodu znikał. Raz postanowiłam go przywitać zaraz, jak tylko wysiądzie z samochodu (simka już na niego czekała od 16:50). I zadziałało. Jak go powitała, to nie zniknął.
ale samochodu wogole nie ma :|
ale samochodu wogole nie ma :|
A o tej 17:00 patrzyłeś? Bo on znika bardzo szybko :| A inni obcy simowie mogą wchodzić na parcelę?
tak patrzyłem, a inni simowie normalnie przychodzą, jak organizuje nawet impreezke to przychodzą tylko że niewiem jaki efekt imprezki bo nie ma wogole informacji jak inprezka wypadła tzn co godzine nawet to okienko sie nie pojawia ;( musze sprawdzić czy oni wogole mają w spomnieniach że była robiona imprezka, jak sprawdze to napisze
Cornelia14
16.12.2004, 09:21
Ja też niedawno grałam w ts2...i zaprosiłm dyrcia...po raz pierwszy....i nie przyszedł za drugim razem tak...o co tu chodzi?? ;(
U mnie czasem tez się tak dzieje. Zauwazyłam ,że najczęściej u mnie dyrcio znika w domach gdzie stworzyłam piwnicę itp. Ale w piwnicy go nie ma. Wyprowadzka nie pomaga ale przeprowadzka w inne miejsce tak :-]. Pewnie gra uważa ,że dyrcio jest w tym domu i dlatego nie chce przyjść następny.
Wypróbuj przeprowadzkę (zbuduj nowy dom) . Może zadziała.
U mnie czasem tez się tak dzieje. Zauwazyłam ,że najczęściej u mnie dyrcio znika w domach gdzie stworzyłam piwnicę itp. Ale w piwnicy go nie ma. Wyprowadzka nie pomaga ale przeprowadzka w inne miejsce tak :-]. Pewnie gra uważa ,że dyrcio jest w tym domu i dlatego nie chce przyjść następny.
Wypróbuj przeprowadzkę (zbuduj nowy dom) . Może zadziała.
a u mnie, też zauważyłam i sprawdzałam i mi się potwierdzało, gdy na zewnątrz domu było jacuzzi ;) dyrektor powiedział, że chyba ta rodzina nie może mieć nic wspólnego z tak poważną instytucją i już go nie było ;) jak wannę usunęłam z podwórka (a właściwie z balkonu) i wstawiłam ją do domu, to grzecznie wszedł i było wszystko ok.
a u mnie, też zauważyłam i sprawdzałam i mi się potwierdzało, gdy na zewnątrz domu było jacuzzi ;) dyrektor powiedział, że chyba ta rodzina nie może mieć nic wspólnego z tak poważną instytucją i już go nie było ;) jak wannę usunęłam z podwórka (a właściwie z balkonu) i wstawiłam ją do domu, to grzecznie wszedł i było wszystko ok.
Hmmm.... U mnie jaccuzi nie robi aż takiego wrażenia na dyrektorze, raczej brak dachu... Wtedy (nim się zoriętowałam) mówił że ta rodzina nie powinna... i znikał. Dałam dach i od razu dał się oprowadzić i w ogóle. Może w ramach przenoszenia jaccuzi dałaś też dach?
Ja nie zapraszałam go chodziłam normalnie, bo w jednej rodzince od czasu pojawienia sie dyrcia wszyscy którzy wysiadali z samocjhodu znikali! i teraz tak nie robię!
Wampirencja
17.12.2004, 16:26
U mnie od czasów zainstalowania drugiego patcha też dyrcio nie przychodzi. Smutne. Zawsze jest komunikat, że przyjdzie anie przychodzi. łeee... :(((
hmmm dziwne :( patch miał poprawić błędy a zamiast tego dodał nowe :\
to kiedy bedzie patch 3?? ehehhe
pozdrawiam
Hmmm.... U mnie jaccuzi nie robi aż takiego wrażenia na dyrektorze, raczej brak dachu... Wtedy (nim się zoriętowałam) mówił że ta rodzina nie powinna... i znikał. Dałam dach i od razu dał się oprowadzić i w ogóle. Może w ramach przenoszenia jaccuzi dałaś też dach?
e-e... zawsze sprawdzam zbudowany dom czy ma wszystko co trzeba... dach był :) problemem było jacuzzi, albo jakiś śmieć na trawniku...
Korinthiana
17.12.2004, 20:13
A ja nie mam takiego problemu xP
-tamatha-
17.12.2004, 20:25
a mi się raz zdażyło, że miałam .dwie simki w szkole prywatnej. I było tak około siedemnastej i pokazał się komunikat, że ,,dyrektor przyjeżdża na obiad przygotuj smaczny posiłek" (czy jakoś tak nie pamiętam) Och byłam bardzo zdziwiona.
No i przyjechał były na nim wszystkie opcje te co zwykle gdy przyjezdża zaproś na obiad itp. ipokazał się ten komunikat z tymi punktami. Jednak po ugotowaniu obiadu i zaproszenia go do zjedzenia dyrcio grał zawzięcie w miszuno i za żadne skarby nie chciał odpuścić. No więc skasowałam grę,ale on nadal stoi w miejscu. No to postanowiłam na siłe ,,Zaprowadzić" go do kuchni w trybie kupowania , ale gdy włączyłam tryb życia dyrektora już nie było i komunikat znikł. A tak bardzo chciałam zobaczyć kto dostałby się do szkoły prywatnej. /a może przyszedł na zwiady by sprawdzić jak tam jego uczennice? :laugha:
Ja zainstalowałam jednego patcha, ale nie zauważyłam poprawy(pokojówka miała sprzątać butelki), dyrektora już nawet nie zapraszam...nie udawało mi się nigdy go do końca zadowolić ( :D )
Ps. A wiecie może dlaczego moja siostra może na swoim kompie zapraszać na imprę 8 osób a ja tylko dwie? Co to za impreza -_-
Ps. A wiecie może dlaczego moja siostra może na swoim kompie zapraszać na imprę 8 osób a ja tylko dwie? Co to za impreza -_-
Może siostra wpisała kod intProp maxNumOfVisitingSims 9 i uprzejmnie się nim z Tobą nie podzieliła? ;)
A wiecie może dlaczego moja siostra może na swoim kompie zapraszać na imprę 8 osób a ja tylko dwie? Co to za impreza -_-
Macie dwa różne komutery? Cóż obstawiam że Twoja siostra ma lepszy komuter i dlatego... Nie pamiętam od czego to dokładnie zależało ale chyba od ilości RAMu, albo od jakości karty graficznej. Poszukaj na forum już był gdzieś taki temat
Ilośc gości zależy od ilości RAM-u Wiem, bo sprawdziłam
Może siostra wpisała kod intProp maxNumOfVisitingSims 9 i uprzejmnie się nim z Tobą nie podzieliła? ;)
Moja siostra ma 9 lat i nie wie do czego służy komputer :D
Ale chyba macie rację, moja siostra ma lepszy komp bo dostała go po mnie(ja już miałam) ;) :( Szkoda...
Ps. a co do dyrektora to...zanim się ściągnie pataha było napisane lepiej zapisać jakieś tam pliki...tak na wszelki wypadek.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.