Zobacz pełną wersję : Potrzeby Simsow
Siemka jestem tutaj nowy :P :!: Fajnie tu u was. Ale dobra przejdźmy do mojego problemu. :arrow: Da sie jakoś wyłaczyć potrzeby simsów. Np.: Żeby nie głodowali , żeby niechciało się im spać itp itd :?: Wiem ze to troszkelamerskie ale ja chce użądzić długą imprezke a oni muszą spać. Ale na miście sobie chce troszke po buszować dłużej :P
Pozdrówka dla wszystkich
Nie znam takiego sposobu. Poszperaj troche w necie. Powchodź na różne blogi, strony i tego typu rzeczy o The Sims a napewno znajdziesz to co chcesz!!!!! :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Gienialnie
ajatakarozczochrana
17.12.2004, 16:39
pierwsze co to :witaj:
Chyba sie nie da tak ale jak masz duzo punktow aspiracjii ( chyba 14 000) to mozesz sobie kupic dopalacz dzialania i podczas imprezki uzyc go a wtedy bedziesz mial wszystkie potrzeby na full :)
ashley_olsen
17.12.2004, 16:39
przedewszystkim :witaj: . a jak robisz przyjęcie domowe to masz 4 min eby to zorbic i pisze ci ocena imprezy i potem goscie se ida (przynajmnie u mnie tak jest)
35C4R00N
17.12.2004, 16:42
Wyłączyć potrzeby - nie widziałem takiego czegoś
Za to można ich "doładować" przy pomocy tego:
http://www.simchaotics.com/Files/MerolaSims2/MultiPainting.htm
Siemka jestem tutaj nowy :P :!: Fajnie tu u was. Ale dobra przejdźmy do mojego problemu. :arrow: Da sie jakoś wyłaczyć potrzeby simsów. Np.: Żeby nie głodowali , żeby niechciało się im spać itp itd :?: Wiem ze to troszkelamerskie ale ja chce użądzić długą imprezke a oni muszą spać. Ale na miście sobie chce troszke po buszować dłużej :P
Pozdrówka dla wszystkich
Hmm ... sciagnij obrazek ... mozesz go znalesc gdzies w tematach w dziale Updates ;)
Pozdrawiam ;)
A jak zainstalować te dodatki np.: Obrazek i dopalacz ?
Z góry :thx: jesteśce zajefajni :D ;) xP
A jak zainstalować te dodatki np.: Obrazek i dopalacz ?
Z góry :thx: jesteśce zajefajni :D ;) xP
rozpakowany plik wkładasz do moje dokumenty > the sims 2 > downloads.
OK weszłem tutaj
Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2
ale niewidze tam katalogu download sam musze sobie go utworzyć ?
dzięki za szybką odpowiedź :P
Jeśli go nie ma to najprościej samemu sobie go utworzyć. Słyszałam że jest jeszcze jakiś sposób przez BodyShopa ale ja po prostu zrobiłam go sama i działał :D
No ja też zrobiłem go sam idziała ;P Dzięki wszystkim za pomoc
Myszka-99
18.12.2004, 11:12
o to wlasnie chodi zeby sobie pomagać :-)
miałam podobny problem, simy lubia czasem pobuszować:D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.