Zobacz pełną wersję : Skąd?
Skąd wziąść ten kryształowy pył, czy coś takiego... To co wygląda jak takie NIEBIESKIE rzęsy czarodzieja, takie pudełko z przykrywką...
Chodzi ci o diamentowy pył?Ten mozna kupic u mary za 199 magimonów.Tylko nie zdziw sie jak nie bedzie pokazany to znaczy że jeszcze niemasz tyle magimonów.
O ile sie niemyle to Deszcz bogactw i Cena sławy(jeśli masz Gwiazdę).
asiaktoś
01.01.2005, 10:23
Przy "cena sławy" zdobyłam tylko 4,5 gwiazdki. Nie mam pojęcia jak można zdobyć 5! Ile razy byś występował to i tak jej nie zdobędziesz...
5 gwiazdek można zdobyć jak się ma przyjaciół i odpowiednio dużo umiejętności.
Musisz mieć dużo przyjaciół gwiazd.Cena sławy daje tylko 4,5 gwiazdki dlatego że gdy masz 4,5 gwiazdki jesteś wtedy sławą.
A mi wyszło: Deszcz bogactw! :\ Kiedy wyjdzie ,, Cena Sławy"? To się pojawia na zmianę, czy co?
Nie.Cena sławy i Deszcz bogactw maja jeden składnik wspólny.Ale reszta to inne składniki.Sprawdz w księdze czarów jakie są te inne składniki.
A skąd biorą się czarne róże?? :\
Przynosi je Fanatyczny wielbiciel.Fanatyczny wielbiciel przychodzi od 2,5 gwiazdki.
A skąd biorą się czarne róże?? :\
Przynisi je fanatyczny wielbiciel, tylko jak się ma kamerdynere to trzeba uważać, bo on je zaraz zbiera i wyrzuca.
Dzięki! OBIECUJE ,że to było ostatnie pytanie!
Eeee... Cofam to co powiedziałam :P ... Za jaki czas on te róże przyniesie?
P.S. 2,5 gwiezdki już mam!
Wydaje mi sie ze nieco odbieglo sie od tematu ;) wszystko wyjasnione wiec zamykam
:tclsd:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.