PDA

Zobacz pełną wersję : Powieść w Sims2

Xai
07.01.2005, 16:00
Otóż mój sim pewnoego dnia będąc już emerytem zapragnął sprzedać powieść literacką. No to ja go wysyłam do pisania na kompie , pisze już dwa dni i nic.
Co mam zrobić żeby sprzedać tę powieść?

Thank you in advance

Mesmerize
07.01.2005, 17:10
nie ma wyjscia, pisz do skutku. jedne simy pisza wolniej, inne szybciej. zalezy to tez od zainteresowan sima i od punktow kreatywnosci.

ps. jak sim skonczy to Ci wyskoczy komunikat ;)

ashley_olsen
07.01.2005, 18:10
musisz zdobywać punkty kreatywności. jeśli będziesz miał ich dużo to twój sim szybciej napisze powieść. to jest jak z medytacją i jogą- masz ileś punków czegoś np. kondycji wtedy możesz szybcie ćwiczyć jogę

kubasm
07.01.2005, 18:12
ja mam podobny problem otoz moja simka pisze powiesc juz od przynajmniej 6 - 7 po 2-5 godzin i jeszcze jej nieskonczyla!!!!!!! ma chyba 6 - 7 punkt kreatywnosci

rainne
07.01.2005, 18:45
ja mam podobny problem otoz moja simka pisze powiesc juz od przynajmniej 6 - 7 po 2-5 godzin i jeszcze jej nieskonczyla!!!!!!! ma chyba 6 - 7 punkt kreatywnosci
po prostu czekaj na komunikat. i uważaj. jak komunikat się pojawi, zadzwoni telefon, do jego odebrania wyślij tylko i wyłącznie tego sima, który powieść pisał, bo dzięki temu właśnie pragnienie zostanie zaspokojone, jeśli do telefonu podejdzie inny sim, wtedy to on dostanie to "wspomnienie", a sim, który pisał, nic z tego mieć nie będzie.

Xai
07.01.2005, 20:14
No! Jednak wszystko w porządku. Mój sim ma kreatywności na maxa i popisał troche aż w końcu zadzwonił telefon. Zarobiłem ponad 3000 simleonów i spełniłem jego pragnienie :)