PDA

Zobacz pełną wersję : modthesims2.com - Pomóżcie

Ningio
08.01.2005, 20:43
JAk mam sciągnąć dodatki z tej strony. Tam trzeba sie zalogowac, ale to troche skomplikowanie wygląda (szczególnie jak nie rozumie się co tam pisze). Gdzie mam potem wypakowac dodatki. I może mi ktos miły napisac co robi który dodatek.
Czekam na odpowiedź.

rainne
08.01.2005, 20:52
JAk mam sciągnąć dodatki z tej strony. Tam trzeba sie zalogowac, ale to troche skomplikowanie wygląda (szczególnie jak nie rozumie się co tam pisze). Gdzie mam potem wypakowac dodatki. I może mi ktos miły napisac co robi który dodatek.
Czekam na odpowiedź.
wcale nieprawda, że trzeba się logować. wejdź w forum, następnie w beta-testers i tam masz różne podfor, na których są różne hacki. jak znasz odrobinę angielski to się zorientujesz, który jest od czego. większość z nich, po rozpakowaniu, wkłada się do downloads w moich dokumentach.

Moonia
08.01.2005, 21:27
A poza tym rejestracja na modthesims2 jest banalnie prosta. Wchodzisz w "register" (druga opcja od lewej), nastepnie wpisujesz swoją datę urodzenia, potem czytasz regulamin, który akceptujesz, a później już tylko formalności: username - Twój login, password - hasło, confirm password - powtórz hasło i e-mal (też musisz powtórzyć). Następnie klikasz "complete registration" i po krzyku :)

Yvez
08.01.2005, 22:22
Tak może się spytam od razu w tym temacie, by nie zakładać bezsensownie nowego tematu..

Nie jestem pewien, co do wersji językowej pliku.. To znaczy, jest napisane, że w języku angielskim, a mnie zastanawia to skąd ściągnąć obiekty, które będą działały w języku polskim. Jak je ściągnąć ?
Z góry dziękuję za odpowiedź.

rainne
08.01.2005, 22:27
Tak może się spytam od razu w tym temacie, by nie zakładać bezsensownie nowego tematu..

Nie jestem pewien, co do wersji językowej pliku.. To znaczy, jest napisane, że w języku angielskim, a mnie zastanawia to skąd ściągnąć obiekty, które będą działały w języku polskim. Jak je ściągnąć ?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
heh... raczej znikąd, bo nie słyszałam aby ktoś przetłumaczał angielskie hacki, np. z modthesims2.com. ale w czym problem? te polecenia dołączone do niektórych przedmiotów (np. zhackowane obrazy, poprawiające nastrój, lub kostka mishuno), są dosyć oczywiste i nawet w razie problemów, są łatwe do przetłumaczenia nawet z podstawowym słownikiem.
obiekty przekolorywane są multijęzykowe, bo przy tych kolorach język ważny nie jest.