Zobacz pełną wersję : Autobusy
Przyjeżdżają do mnie takie autobusy... Są pomarańczowo-Białe (mam4 gwiazdki) I z nich wychodzą ludzie... Włażą mi do domu... Potem pokazuje się, że im się nudzi( chmurka z tv, piłką itd.) Machają i... Nic nie robia! Z nimi też niema co zrobić! Kasuje ich Move_objects on ale... MAM ICH DOŚĆ! CO ROBIĆ!
Nic sie nieda z nimi zrobic.to są twoi fani oni zawsze beda przyjeżdżać.
To może stań się miej sławnym simem takim np. z 3 gwiazdkami to może przestaną przyjeżdzać :) :) :)
Powyżej trzech gwiazdek będą do ciebie przyjeżdżać, przecież gwioazdy prawdziwego życia mają tak samo...choć u mnie tylko wychodzili - robili zdjęcia- wracali. Kiedyś moja simka załatwiała się na dworze w wygódce i wszyscy tam pobiegli a kolejnego dnia jak czytałam gazetę (była pierwszą simką) to pisało:
Julia Kamera...cośtam cośtam...a na końcu SZOK!
Myślałam ze padne ze śmiechu :) :D :D :D :D :D xP
Sensiqúe
10.01.2005, 20:43
Cóż...mnie kiljka razy przyjeżdżał taki autobus..., jednak czasem nikt z niego nie wysiadał, pewnie to błąd w grze...są nieraz w grze :) Ale nie wiem czemu..mam oryginalne simy..ci fani normlanie zalegaja i nie odjeżdżają...czasem tak jest...stoją w miejscu..potem pochodza..cos pstrykną..i nie jada...az w koncu po 3 godzinach grania kasuje ich..:/ Nie wie ktos czemu tak mam??
Blondi pewnie skasowałaś portal co?
Blondi pewnie skasowałaś portal co?
W tedy by pewnie nei przyjechali, no chyba, że do aut nie trzeba portalu (bo portal jest chyba na chodniku, no nie?)
Do aut nie trzeba poratlu, ale jeśli skasujesz jakieś auto, to potem NIC nie przyjedzie. Czyli jeśli skasujesz taxi, to potem możesz cokolwiek i gdziekolwiek zamawiać, a i tak nie przyjedzie. Musisz się wtedy gdzieś przeproweadzić.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.