Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Magiczne ciasteczko

Iceyy
10.01.2005, 16:34
Podałby mi ktoś składniki na magiczne ciasteczko? Bo ja już zapomniałam :D (och ta skleroza :P ) PS. wiem, możliwe, ze taki tem,at juz był, ale prosze niech kotś mi najpierw odpowie zanim zamkniecie ten temat! I niech nikt się mnie nie czepia bo "szukajka" ciągle nie działa :P

Maga
10.01.2005, 17:35
Mi wyleciało z głowy ale jak go juz odkryłaś to powinien byc w księdze kucharskiej.

Sithijka
10.01.2005, 23:20
Proszek do pieczenia+masło+Pył chochlików
Jakoś tak to chyba szło jak się nie mylę.

Cocaine
11.01.2005, 15:26
A co to są te "magiczne ciasteczkla"?? Bo ja o takowych nie słyszałam...ale zawsze najmniej się zajmowałam Abrą :O:)

Maga
11.01.2005, 15:52
To jest ten magiczny biszkopt.Tak się to naprawdę nazywa.

Iceyy
12.01.2005, 14:21
Kara_kara to jest takie ciasteczko, po którego zjedzeniu Twój sim ma głowę osła.

Maga
12.01.2005, 15:41
Naprawdę dostaje sie głowe osła?Jak tak to u mnie to niedziała bo ja to juz tyle razy jadłam i nic mi się nie stalo.

Iceyy
12.01.2005, 17:34
Naprawdę dostaje sie głowe osła?Jak tak to u mnie to niedziała bo ja to juz tyle razy jadłam i nic mi się nie stalo.

Tak, naprawdę. Moze mają za mało punktów techniki albo logiki? Mi zawsze wyskakiwała głowa osła... Czasami nawet u wszystkich w domu (gościom tez :D )

Cocaine
12.01.2005, 17:51
AAa to takie coś było na reklamach...w poczekalni do dentysty siedział gościu głową osła ":)

Nessa
12.01.2005, 18:32
Grałam kiedyś z nodoof rodzinką ćwir i Majka zjadła magiczne ciastko... No i wszyscy mieli głowy osłów. Sąsiedzi itd a Kasandra poszła tak do szkoły :D Nie lubię zbytnio tego czaru :\

Maga
12.01.2005, 19:17
No mi sie tak zrobiło jak facet rzucił zaklęcie "Piekna i Bestia" i mu sie nieudało.To wtedy wszyscy faceci mieli głowy osłów nawet kamerdyner.Po magicznym biszkopcie jeszcze mi sie to niezdarzyło.To zle.

Shady
13.01.2005, 10:45
znam to ale to chyba nie po biskszopcie tylko po czyms inym
pamietam ze nawet kamerdyner mial glowe osla ale po pewnym czasie znika

czyli to samo co tobie :)

Sithijka
13.01.2005, 10:53
Po magicznym biszkopcie jest głowa osła, ale tylko wtedy, jak się nie uda. Jak magiczny biszkopt wyjdzie jak należy, to poprawia częściowo nastrój (czytaj:sim jest najedzony na maksa).

Maga
13.01.2005, 15:27
To sie zgadza bo niemuszę po nim dłuzszy czas jeść.

♪Suzka♪
18.02.2005, 08:59
No wiem ja też ale częściej mi idzie głowa osła...to i tak jest bezsensowne...ale jeszcze wiem, że jest takowy nektar na bycie duchem (winogrona+winogrona+pot ropuchy) ale podobno jak sie wykopiesz, to masz ducha z głowy...to znaczy, pewnie zamienia sie w simsa...

§Saphira§
22.02.2005, 16:04
Tak, Suzka, masz rację. Dosłownie chwilę temu wypróbowałam ten nektar (winogrona razy 2 +pot ropuchy). Sim zamienia się wtedy w ducha (tj. robi się zielony i półprzezroczysty, oraz może przechodzić przez meble. Nawet pidżama jest ,,widmowa", ale jak wstanie, to znów jest normalny. Oczywiście, w postaci ducha może podnosić przedmioty, jeść, itp.

♪Suzka♪
24.02.2005, 16:56
Tak, Suzka, masz rację. Dosłownie chwilę temu wypróbowałam ten nektar (winogrona razy 2 +pot ropuchy). Sim zamienia się wtedy w ducha (tj. robi się zielony i półprzezroczysty, oraz może przechodzić przez meble. Nawet pidżama jest ,,widmowa", ale jak wstanie, to znów jest normalny. Oczywiście, w postaci ducha może podnosić przedmioty, jeść, itp.
Ahaaa a ja myślałam że to po wykąpaniu się przemija...sorka!!!!Aha, Saphira : znasz jakieś tajne zaklęcia!?

§Saphira§
24.02.2005, 20:50
Ja też tak myślałam, ale ona jak się rozebrała to nadal była widmowa. Cenzura też był troszkę bardziej zielona niż zwykle :sick: . Nawet myślałam, czy nie skasować tej facetki, ale powstrzymałam się i dobrze, bo jak wstała, to wszystko wróciło do normy :) . Niestety nie znam żadnych tajnych zaklęć, ale obiecuję, że będę szukać. Jeśli znajdę, to chętnie się podzielę z innymi na forum.

Simfanka#1
26.02.2005, 14:31
ale moze w innym temaci, bo tutaj rozmawia sie o magicznych ciasteczkach i ich skutkach ubocznych... a propos to jesli wychodzi glowa osla wszystkim domownikom to znaczy ze zaklecie nie wyszlo. i to moze tak wyjsc w wielu zakleciach. :)

♪Suzka♪
11.03.2005, 13:28
Niooo częto wychodzą główki osła...ale są jeszcze ...eee...acha, ropushki, żmije, robale i pioruny...jak sie nie możecie na nie doczekać, to ściągnijcie je sobie z działu downloads z www.wilkaresfunsims.com ...he he :P
PS:DZIISIAJ PREMIERA THE SIMS 2:NA STUDIACH!!!!TEN POST POWSTAŁ 11.03.05!!!!!!JUUUHUUUUUUU!!!!!!!Świętujmy cały dzień :D bo to wielkie święto jest :O
:P :* :)
:P :* :* :)
:P :* :* :* :)
:P :* :* :* :* :)

Cocaine
11.03.2005, 13:42
Ja jak czarowałam 'Piękna i Bestia' to mi zawsze wychodziło takie okienko i w nim mogłam sobie wybrać kim chcę, by był mój sims...

Maga
19.03.2005, 09:19
No tak, bo głowa osła pokazuje sie tylko jak zaklęcie sie nie udało.