Zobacz pełną wersję : Muchomory dla dzieci
Kasia-Barbie
13.01.2005, 15:28
Nie wiem czy był już taki temat, ale nigdzie nie mogłam go znaleźć...
Już wiem co zrobić, żeby dzieci zdobyły pył wróżek, szmocze łuski i smocze łzy (sama to odkryłam) ale ciągle nie mogę znaleźć muchomorów dla dzieci. Nie mogą nic kupować z nikim rozmawiać w miasteczku... jedynym sposobem jest na zdobycie (podkreślam) JEDNEJ sztuki muchomorów to jak dziecko wyciągnie z magicznej skrzyni. Gdzie mogę znaleźć więcej muchomorów??? ;(
A więc takich tematów już troche było ale ci odpowiem i można ten temat zamknąć.Muchomory dla dzieci i dorosłych zdobywa sie zadarmo tak:Musisz usiąść na tym stołeczku-grzybku.Nie pojawia sie odrazu tylko za jakis czas.Gdzies na działce.
a łuski to mozna zdobyc czeszac smoka a pyl wrozek musisz kupic takie cos podobne do pudelka z zabawkami i tam w tym pudelku pobaw sie to wrozki zgubia pylek a ty bedziesz mogla podniesc :D
a lzy to chyba smokowi trzeba cos przykrego zrobic albo cholernie go uszczesliwic
wiecie placz albo łzy szczescia :) ;)
Już wiem co zrobić, żeby dzieci zdobyły pył wróżek, szmocze łuski i smocze łzy (sama to odkryłam)
Wooow, ales ty mądra! A patrząc na tój nick.... ekhmm... nie, ja już nic nie mówię.
Kasia-Barbie
14.01.2005, 14:49
Chodzi o grzybek w magicznym miasteczku? Cóż siadałam tam i czekałam na pojawienie się grzybów na działce, ale nic się nie działo.
:)
Chodzi o grzybek w magicznym miasteczku? Cóż siadałam tam i czekałam na pojawienie się grzybów na działce, ale nic się nie działo.
:)
Nie.Chodzi o grzybek który można kupic w trybie kupowania.Jest to krzesełko.Jak wejdziesz w trybie kupowania do krzesel i do + to powinnaś tam takiego grzybka znalezdz.Kup go i na nim siadaj.Po jakimś czasie pojawia te sie muchomorki.
Apropo tych zaklęć dla dzieci,czy ktoś je wszystkie odkrył ? jeśli tak no to czy są
podobne czy takie same jak dorosłych?
Nie wiem czy był już taki temat, ale nigdzie nie mogłam go znaleźć...
Już wiem co zrobić, żeby dzieci zdobyły pył wróżek, szmocze łuski i smocze łzy (sama to odkryłam) ale ciągle nie mogę znaleźć muchomorów dla dzieci. Nie mogą nic kupować z nikim rozmawiać w miasteczku... jedynym sposobem jest na zdobycie (podkreślam) JEDNEJ sztuki muchomorów to jak dziecko wyciągnie z magicznej skrzyni. Gdzie mogę znaleźć więcej muchomorów??? ;(
mi wyrastało pełno muchomorów w ogrodzie i dzieci to zrywały :) już dokładnie nie pamiętam jak to było bo teraz gram w the sims2 :D:P
Apropo tych zaklęć dla dzieci,czy ktoś je wszystkie odkrył ? jeśli tak no to czy są
podobne czy takie same jak dorosłych?
Są podobne jak dla doroslych, kilka innych, np. kaluzonik, wyrób ciasta....
Kasia-Barbie
06.02.2005, 18:52
ja też gram teraz w simy2, ale dzięki Wam zdobyłam wszystkie czary dla dzieci
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.