PDA

Zobacz pełną wersję : Muchomory dla dzieci

Kasia-Barbie
13.01.2005, 15:28
Nie wiem czy był już taki temat, ale nigdzie nie mogłam go znaleźć...
Już wiem co zrobić, żeby dzieci zdobyły pył wróżek, szmocze łuski i smocze łzy (sama to odkryłam) ale ciągle nie mogę znaleźć muchomorów dla dzieci. Nie mogą nic kupować z nikim rozmawiać w miasteczku... jedynym sposobem jest na zdobycie (podkreślam) JEDNEJ sztuki muchomorów to jak dziecko wyciągnie z magicznej skrzyni. Gdzie mogę znaleźć więcej muchomorów??? ;(

Maga
13.01.2005, 15:52
A więc takich tematów już troche było ale ci odpowiem i można ten temat zamknąć.Muchomory dla dzieci i dorosłych zdobywa sie zadarmo tak:Musisz usiąść na tym stołeczku-grzybku.Nie pojawia sie odrazu tylko za jakis czas.Gdzies na działce.

Shady
13.01.2005, 16:36
a łuski to mozna zdobyc czeszac smoka a pyl wrozek musisz kupic takie cos podobne do pudelka z zabawkami i tam w tym pudelku pobaw sie to wrozki zgubia pylek a ty bedziesz mogla podniesc :D
a lzy to chyba smokowi trzeba cos przykrego zrobic albo cholernie go uszczesliwic
wiecie placz albo łzy szczescia :) ;)

Iceyy
13.01.2005, 18:42
Już wiem co zrobić, żeby dzieci zdobyły pył wróżek, szmocze łuski i smocze łzy (sama to odkryłam)

Wooow, ales ty mądra! A patrząc na tój nick.... ekhmm... nie, ja już nic nie mówię.

Kasia-Barbie
14.01.2005, 14:49
Chodzi o grzybek w magicznym miasteczku? Cóż siadałam tam i czekałam na pojawienie się grzybów na działce, ale nic się nie działo.
:)

Maga
14.01.2005, 15:40
Chodzi o grzybek w magicznym miasteczku? Cóż siadałam tam i czekałam na pojawienie się grzybów na działce, ale nic się nie działo.
:)

Nie.Chodzi o grzybek który można kupic w trybie kupowania.Jest to krzesełko.Jak wejdziesz w trybie kupowania do krzesel i do + to powinnaś tam takiego grzybka znalezdz.Kup go i na nim siadaj.Po jakimś czasie pojawia te sie muchomorki.

Tajga
23.01.2005, 14:10
Apropo tych zaklęć dla dzieci,czy ktoś je wszystkie odkrył ? jeśli tak no to czy są
podobne czy takie same jak dorosłych?

ania500
23.01.2005, 14:49
Nie wiem czy był już taki temat, ale nigdzie nie mogłam go znaleźć...
Już wiem co zrobić, żeby dzieci zdobyły pył wróżek, szmocze łuski i smocze łzy (sama to odkryłam) ale ciągle nie mogę znaleźć muchomorów dla dzieci. Nie mogą nic kupować z nikim rozmawiać w miasteczku... jedynym sposobem jest na zdobycie (podkreślam) JEDNEJ sztuki muchomorów to jak dziecko wyciągnie z magicznej skrzyni. Gdzie mogę znaleźć więcej muchomorów??? ;(

mi wyrastało pełno muchomorów w ogrodzie i dzieci to zrywały :) już dokładnie nie pamiętam jak to było bo teraz gram w the sims2 :D:P

Meginia
25.01.2005, 08:28
Apropo tych zaklęć dla dzieci,czy ktoś je wszystkie odkrył ? jeśli tak no to czy są
podobne czy takie same jak dorosłych?

Są podobne jak dla doroslych, kilka innych, np. kaluzonik, wyrób ciasta....

Kasia-Barbie
06.02.2005, 18:52
ja też gram teraz w simy2, ale dzięki Wam zdobyłam wszystkie czary dla dzieci