Zobacz pełną wersję : Która gwiazda została najgorzej wykonana ?
lunka_14
15.01.2005, 20:09
jaka jest według was najgorzej zrobiona gwiazda bo jak dla mnie to Avril nie to że jej jakoś specjalnie nie lubie ale w grze jej twarz nie jest tak fajnie zrobiona jak np Marilyn Monore,Christiny Aguilery a jakie są wasze opinie
wlg mnie tez Avril ale poco ten temat 0__o
Myszka-99
16.01.2005, 11:02
Avril ma wlasnie taka niedopracowana twarz, nawet toche nie podobna :P
A zreszta to ja mam ruskie TS Gwiasda i grywam w 'dwójkę' bo już mnie wkurzają te ruskie napisy :evil:
Naprawde Aguilera zrobiona jest źle :\ Chyba wszyscy wiedzą że było ich stać na więcej :D Pozdrawiam wszytskich maniaków the sims
No ja tez myśle że Avril jest zle zrobiona.
Ja wogóle nie lubię tych 'gwiad' chodzących w dzielnicy showbiznesu :P Co innego jakby się dało z nimi porozmawiać ajk się ma już 5 gwiazdek:( A tu nic :( Ale rzeczywiście Avril jest najorzej zrobiona...
Według mnie to chyba Avril ma jakąś dziwną twarz... Ale Aguilera tez nie jest zbyt wspaniale zrobiona :\
jaka jest według was najgorzej zrobiona gwiazda bo jak dla mnie to Avril nie to że jej jakoś specjalnie nie lubie ale w grze jej twarz nie jest tak fajnie zrobiona jak np Marilyn Monore,Christiny Aguilery a jakie są wasze opinie
Hm...Avril, tak, Avril, ona mnie najbardziej dobiła...musiałam najechać na nią kursorem i dopiero wtedy zobaczyłam, kto to jest( oto ja podczas tej sceny: :shock: )...tylko Monroe jest dobrze zrobiona :w000t: ...acha, i jeszcze jedno : uwielbiam Avril i nie wybaczam takich błędów jak ten w grze - AVRIL TAK NIE WYGLĄDA!!!!!!!!
Pozdro dla wszystkich Avrilowców :mbounce:
Hm...Avril, tak, Avril, ona mnie najbardziej dobiła...musiałam najechać na nią kursorem i dopiero wtedy zobaczyłam, kto to jest( oto ja podczas tej sceny: :shock: )...tylko Monroe jest dobrze zrobiona :w000t: ...acha, i jeszcze jedno : uwielbiam Avril i nie wybaczam takich błędów jak ten w grze - AVRIL TAK NIE WYGLĄDA!!!!!!!!
Pozdro dla wszystkich Avrilowców :mbounce:
No ja nie jestem fanką Avri, ale całkowicie zgadzam się z Tobą,ze Avril poprostu nie wyszła twórcom gry.
Pff...Avril zdecydowanie. Poznałam tylko po podkoszulce, że to Avril, normalnie to nie wiedziałabym kto to jest ;P
Taaaaaaaaaaak, zgadzam się z wiekszością! Avril z bliska taką zmutowaną twarz ma xD gdyby nie ciuchy to w ogóle nie byłąby podobna.....
Avril jest w Simsach taka... GRUBA.
A twarz... Nie przyglądałam się...
koralinka
25.03.2005, 15:35
wszystkie są najgorsze bez wyjątku
CuteGirl
25.03.2005, 18:28
No Marilyn oczywiście świetnie wygląda, każdym simem biorę od niej autograf :)
Avril jest beznadziejna, ale Aguilera też nie świetna..
Pozdro dla wszystkich grywaczy TS1 @_________@
Korinthiana
25.03.2005, 19:50
niop... Avril jest okropna! Taka gruba i niepodobna to prawdziwej... :O Marlin tez nie jest pikna... tak jak agilera... Te ze stronek internetowych sa znacznie ladniejsze!
Wedłu Mnie Najgorzej Zrobiona Jest Avril Lavigne. Coś Jest Do Niej Nie Podobna. Te Włosy I Ubiór. Avril Ubiera Sie Na Czarno.
_simfanka_
20.06.2005, 19:06
mi się nie podoba twarz avril lavigne
nie podobna w ogóle
marta_simfanka
02.07.2005, 13:55
Moim zdaniem to Avril Lavigne jest nie udana.
Marilyn i Christina mogą tak zostać.
Snake Eye
02.07.2005, 15:15
Monroe jak zwykle najładniejsz i najwspanialsza :]
A avril jest bardzo podobna na bitmapie tej twarzu.www.allemeinesims.de tam możesz pobrać skiny gwiazd.Przyjżyj sie twarzy AL :]
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.