Zobacz pełną wersję : Sposoby na fanatyka ...
Hey! Na tym forum podajcie mi w jakis sposób radzicie sobie z tym fanem fanatykiem :D
Moze sie znajdzie jakiś skuteczny sposób na przepedzenie go ! :|
Ja np. biore robie tak że inni członkowie rodziny odganiają tego fana... wtedy jest szybciej bo chociaż nie pada przed gwiazda na kolana :D
Mozna tez ignorowac go załkowicie ... niech se łazi jak mu sie nudzi :D :D :D
A teraz czekam na wasze znakomite pomysły :*
JA podałam juz swoje :D
A teraz czekam na wasze znakomite pomysły :*
JA podałam juz swoje :D
Dziewczyno!!! Czytałaś wogóle regulamin tego forum?? nie wiesz o tym, że nie wolno pisać posta pod postem? Nie dość,że piszesz je jeden pod drugim to nawet 4!!!!!!!! xP Jeżeli chcesz coś jeszcze napisać, przeczytaj najpierw regulamin!!!! xP xP xP xP xP xP xP
Tia...chyba nie czytałaś regulaminu.Obok przycisku odpowiedz jest też przycisk EDYTUJ przy twoim poście.Jeżeli chcesz coś dopisać,to się na niego wciska.Dobra...następnym razem uważaj...Ja po prostu sprzedaję fanatyka,albo jak jestem w dzielnicy to go w żabę zamieniam...no problem...
Edytuj i nie ma sposobu na fana
Przeczytałaś regulamin?Nipisze się posta pod postem!Ja fanatyka najczęściej zamieniam w żabe albo mi go kamerdyner wypędza.
Sory ale tegulaminu aż tak dokładnie nie przeczytałam ... nastaepnym razema bede pamietać :|
Sory ale tegulaminu aż tak dokładnie nie przeczytałam ... nastaepnym razema bede pamietać :|
No to następnym razem prosze przeczytać regulamin!!! Albo czytasz, a jak sie coś nie podoba to nara z forum. Sorki, że jestem taka wredna, ale chyba mówię prawdę, co? ;) Na fanatyka, to chyba nie ma sposobu.... albo... Mam!!! :P Musisz się zaprzyjaźnić z wszystkimi o nazwisku ktoś i wtedy wszystko będzie ok!! Ja sie z nimi zaprzyjaźniłam dzięki temu magicznemu lustrowi... ale nie pamiętam z jakiej strony :| Poszukaj w linkarni lub w Ooo musze to mieć! Napewno cos bedzie B)
Mam!!! :P Musisz się zaprzyjaźnić z wszystkimi o nazwisku ktoś i wtedy wszystko będzie ok!! Ja sie z nimi zaprzyjaźniłam dzięki temu magicznemu lustrowi... ale nie pamiętam z jakiej strony :| Poszukaj w linkarni lub w Ooo musze to mieć! Napewno cos bedzie B)
Wybacz,ale...co ma piernik do wiatraka??JAk się zaprzyjaźnie z Ktosiami to mi fanatyk zniknie?Wątpię...albo coś źle zrozumiałam....
Sana.Masz + że się przyznałaś.Inni tego nie robią ;)
Czarna Kotka
24.01.2005, 17:42
Ja poprostu piszę kod moveObjecst on i kasuje go B)
eH... kasuje go kodem i zawsze to robię :O ... Sana... Ty... Aż ręce opadają... Niedość ze nabijasz se posty ... nieczytasz regulaminu to jeszcze se z tego nic nie robisz :\ :|
Sithijka
24.01.2005, 19:07
Udało mi się skądś ściągnąć nagrobek gwiazdy, który oszukuje fanatyka. Stawiam nagrobek, on przyjdzie raz, popłacze, popłacze i sobie idzie na zawsze. Mam z nim spokój.
Hunter666
25.01.2005, 17:08
Ja się fanatyka nigdy nie pozbywałem jak grałem jeszcze w TS1 (eh, stare dobre czasy;(). Najbardziej lubiłem się z nim bawić laleczką vodoo :D.
Ja nigdy nie znalazłem sposobu na pozbycie się go !!!! Bawiłem się z nim laleczką voodo, wyganiałem, zatrudniałem kamordynera, wołałem policję, kasowałem, NIC... Dla bezpieczeństwa ogrodziłem szafę z nagrodami balustradą i musiałem z nim żyć... Na szczęście szybko stałem się gwiazdą, co jeszcze szybciej się znudziło ;) i powróciłem do zwykłej pracy :P
Niespotykany
25.01.2005, 20:25
Witam !
Czytam temat i stwierdzam, że ciekawy... ale co z tego jak 3/4 postów jest w stylu "CZYTAŁAŚ REGULAMIN ?", "ALE JESTEM WREDNA" itp. Jeżeli ktoś złamał regulamin forum to korzysta się z opcji raportuj, a nie wrzeszczy w niebogłosy.
Z tego powodu jestem niestety zmuszony zamknąć temat :cl:.
Pozdrawiam !
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.