Zobacz pełną wersję : Jak przniesc sie do innego domu ?
Mam problem dopiero od niedawna gram w sims2.Nie wiem jak mam przeniesc sie do inego domu.(probowalam ale mam taka informacje aby posluzyc sie narzedziem przenoszenia rodzny w otoczeniu- a ja nawet nie moge znalesc tego narzedzia.Prosze pomozcie mi :(
Kiedy wyjdziesz do ekranu okolicy masz ikonkę rodziny w kółeczku. Klikasz w nią, a tam masz taki jakby "kwiatuszek" na strzałeczce, klikasz na niego, bierzesz wybraną rodzinę i ona jest automatycznie przenoszona do skrzyni rodzin. A ze skrzyni rodzin klikasz tylko na nią i wsadzasz ją do innego domku. JAsne???? ;P ;P
Hubi_1990
19.01.2005, 16:40
CZy morzna przenieści się z np z werony do miłowa?
CZy morzna przenieści się z np z werony do miłowa?
Można ale razem z domem. Musisz wrzucić dom z rodziną do skrzyni domów. Skrzynia domów jest wspólna dla wszystkich otoczeń. Przechodzisz więc do Miłowa i ze skrzyni domów wybierasz ten ściśle określony dom. Pamiętaj tylko że domownicy straca wszystkie kontakty z przyjaciółmi z Werony nawet jeśli tych przyjaciół też tym sposobem przeniesiesz.
Można ale razem z domem. Musisz wrzucić dom z rodziną do skrzyni domów. Skrzynia domów jest wspólna dla wszystkich otoczeń. Przechodzisz więc do Miłowa i ze skrzyni rodzin wybierasz ten ściśle określony dom. Pamiętaj tylko że domownicy straca wszystkie kontakty z przyjaciółmi z Werony nawet jeśli tych przyjaciół też tym sposobem przeniesiesz.
Straciz jeszcze kariere zawodowa jaka miales ( takmi się zdaje) ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.