Zobacz pełną wersję : Nawiedzone domy????
Powidzcie czy oprócz tych głupich jęków na uroczysku są inne atrakcje np.duchy? ;P
Podobno jak mieszka się tam bardzo długo to przychodzi wampir bez głowy i troll. Troll przynosi smród trola - składnik. Ale tylko podobno ...
Podobno jak mieszka się tam bardzo długo to przychodzi wampir bez głowy i troll. Troll przynosi smród trola - składnik. Ale tylko podobno ...
Smród trolla?! Nie slyszalam o czyms takim, o wampirze tez nie. Mieszkalam tam dluugo... U mnie tylko to duchy były pod postacia zwyklych ludzi. Normalnie wychodzily z grobow (no nie tak doslownie. pojawialy sie obok... :P) i w nocy dzwonily do drzwi. Mozna bylo z nimi gadac itd...
gruszka.
23.01.2005, 15:08
Quote Jaki duch przychodzi do domu i sim może z nim gadać??? :P
Quote Jaki duch przychodzi do domu i sim może z nim gadać??? :P
QUOTE?! :lol: No duch ten Sim co zmarł moze potem normlanie gadac z toba itp itd
Hmm....ja ciułałam magimony na dom w abrakadabrowie, w końcu się udało:) Potem jednak słyszałam tylko to denne gwizdanie i duchy :( Żadnego wampira (:O) ani tym bardziej trolla bez głowy (:wacko) nie było :)
Hmm....ja ciułałam magimony na dom w abrakadabrowie, w końcu się udało:) Potem jednak słyszałam tylko to denne gwizdanie i duchy :( Żadnego wampira (:O) ani tym bardziej trolla bez głowy (:wacko) nie było :)
i moim zdanie ich NIE MA!
SoL-Angelica
24.01.2005, 19:21
A na te magimony jest jakis kod??????????????bo nie che mi sie ciułać :P
Kod jest ale niedziala. :P A ja też dlugo mieszkalam na uroczysku i nic. ;( Tych duchów chyba niema!
Tych duchów chyba niema!
No bo chyba najpierw ktos musi umrzec na twojej dzialce nie? To logiczne!
PS: Co do magimonow jest tkaie krzeslo i inne bzdety ktore daja magimony ale nie pamietam na jakiej stronie.
Na magimony itepe jest grzybek www.sims.kelsha.net
Powidzcie czy oprócz tych głupich jęków na uroczysku są inne atrakcje np.duchy? ;P
No właśnie to pytanie sie samo ciągnie na język, prawda? Ja to myślałam, że tam będą niewiadomo jakie cuda i w ogóle a tam tylko jakieś głupie jęki i tyle. Co prawda całe forum szumi o jakimś smrodzie trolla czy czymś tam (ciekhawe, kto to rozpuszcza) po 300 dniach mieszkania na uroczysku ale według mnie to kompletna bujda i kit. Ja mieszkam tam już 500 dni (mój rekord :punk: ) i żaden smród trolla do mnie nie przyszedł czy coś...tam...podsumuwując: uroczysko jest głupie!
No właśnie to pytanie sie samo ciągnie na język, prawda? Ja to myślałam, że tam będą niewiadomo jakie cuda i w ogóle a tam tylko jakieś głupie jęki i tyle. Co prawda całe forum szumi o jakimś smrodzie trolla czy czymś tam (ciekhawe, kto to rozpuszcza) po 300 dniach mieszkania na uroczysku ale według mnie to kompletna bujda i kit. Ja mieszkam tam już 500 dni (mój rekord :punk: ) i żaden smród trolla do mnie nie przyszedł czy coś...tam...podsumuwując: uroczysko jest głupie!
Ja tam lubie bo jest bardzo duża działka (tam powstał mój największy dom!!)
[QUOTE=Redziuuu]No bo chyba najpierw ktos musi umrzec na twojej dzialce
Umarło ich już kilka na mojej działce ale jak przychodzą to najpierw trzeba użyć zaklęcia niewidzialności i jak już jest niewidzialna to dopiero wtedy mogę z nimi rozmawiać.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.