Zobacz pełną wersję : Czy jest kod na magimony???
gruszka.
23.01.2005, 15:05
Kochani ludie!!! :)
Czy zna ktoś kodzik na MagimonY!!!
Zależy mi na tym..... ;(
Jak ktoś coś zna to pisać na GG: 6878179
Proszę o odpowiedzi...
Agata (jarasims) B)
Chargcher
30.01.2005, 17:58
Na magimony jest grzybek...........
www.sims.kelsha.net
Tam jest ..............
myszorek
14.02.2005, 16:49
Wiesz niewiem czy jest kod na magimony ale jeszcze myszkuje na ten temat w internecie wiesz a może kup sobie rzeczy dzięki którym możesz coś sprzedać za magimony (np.du ubijania masła)spróbój to skutkuje ;)
Kod na magimony jest ale niedziala.
Caro'tka
15.02.2005, 11:52
Nie wiem czy kod na magimony jest ale jest obrazek który dodaje je, jeśli sie nie myle to jest ta strona :
http://members.lycos.co.uk/shaklin/index.php
Downloads -> Verschiedenes -> Page 2
Ten obrazek z gwiazdą!
gruszka.
15.02.2005, 18:52
Mam kodzik ale nie wiem czy działa bo niestety nie mam zainstalowanej Abry!!! Ten kod to: magicbud mógł by go ktoś wypróbowa.ć i powoiedzieć mi czy działa? :* :* :*
Mam kodzik ale nie wiem czy działa bo niestety nie mam zainstalowanej Abry!!! Ten kod to: magicbud mógł by go ktoś wypróbowa.ć i powoiedzieć mi czy działa? :* :* :*
Eh...właśnie chodzi o to że NIE działa!!!!!!!!! Zresztą na forum przetoczyła się już cała dyskusyja o ten kod...jest do kitu i tyle!! Jak ktoś chce mieć wszyyyyyystko, to niech wchodzi nba podany link i bierze ostatni przedmit na dole - to daje: kasę, magimony, smoki, nektary, humor, punkty, zainteresowania, osobowość, zaklęcia, smoki,składniki...no, cudo normalnie!!!!!!!!!
_____
www.livin-it-up.net
wchodzicie do działu hacked, potem cheats, i 2 stronę i na samym dole jest ten przedmiot!
Na magimony jest grzybek...........
www.sims.kelsha.net
Tam jest ..............
jakby ktoś nie mugł znaleźć tego grzybka to on jest TU (http://sims.kelsha.net/magic4.html#toadstool)
Eh...właśnie chodzi o to że NIE działa!!!!!!!!! Zresztą na forum przetoczyła się już cała dyskusyja o ten kod...jest do kitu i tyle!! Jak ktoś chce mieć wszyyyyyystko, to niech wchodzi nba podany link i bierze ostatni przedmit na dole - to daje: kasę, magimony, smoki, nektary, humor, punkty, zainteresowania, osobowość, zaklęcia, smoki,składniki...no, cudo normalnie!!!!!!!!!
_____
www.livin-it-up.net
wchodzicie do działu hacked, potem cheats, i 2 stronę i na samym dole jest ten przedmiot!
w dodatku swiatowe zycie jest dżin ktoremu zaklecia czasem nie wychodza, a czy z tym urzadzeniem jest tak samo?? jak mu cox nie wyjdzie to np. zabierze mi magimony, punkty itp.??
Nie tak to nie działa, więc nie musisz się o to bac że nagle czegoś ci ubędzie. :)
Czyba nie ma kodu na mami cos tam :)
.:WiLa:.
12.04.2005, 17:36
Kod jest. ale jak wczesniej wspomniano nie dziala :| Radze ściągnac tego grzybka, ja na początku strasznie sie z tymi magimonami meczylam, a jak juz go sciagnelam moglam se robic zaklecia, wydawac kase i wszystko :D Pełny looz! :P
marta_simfanka
01.07.2005, 18:13
kod na magimony to MAGICBUD (działa tylko gdy masz po angielsku abre)
albo na magimony jest jeszcze grzybek. :)
pozdrawiam :D
Ja znam kod na magimony! Brzmi on: magicbud :)
Jenny_Werles
09.07.2005, 17:49
Ten kod działa tylko w wwersji angielskiej... :( nie mam grzybka i sama zarabiam na dom... to łatwe :O ja zarabiam w 3-4 simowe dni...ale najpierw moja simke ucze duzzzzzzooooo.... :wacko: pozdro
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.