PDA

Zobacz pełną wersję : Skąd wziąść diamentowy pył?

Larys9
24.01.2005, 09:11
Pam do Was pytanie.Skąd mogę wziąść Pył Diamentowy.Oczywiście przeglądając straganik wróżki Mary pojawia się on w opisie, ale gdy chcę go kupić wyświetla się tylko:złota nić, magiczny pył(to jest chyba pył chochlików)i chyba jescze piasek czasu.Mam 140 magimonów a pyłu diamentowego kupić nie mogę.

Kash
24.01.2005, 12:05
Bo nie wystarczy 140 Magimonów. Trzeba mieć 199.

Binek
24.01.2005, 18:22
199 magimonów kupisz go u tej wróżki Mary (grałem to chyba ostatni raz rok temu stare dobre Abrakadabra niestety płytka się popuła)

Dajlika
30.01.2005, 18:28
Też w to grałam z jakiś rok temu, ale pamiętam, że o niektóre rzeczy trzeba np. porozmawiać ze sprzedawcą i on cos będzie chciała np. miód i da ci np. pył diamentowy. Mogę się mylić, ale to mi tylko świta.

lay
02.02.2005, 15:45
Też w to grałam z jakiś rok temu, ale pamiętam, że o niektóre rzeczy trzeba np. porozmawiać ze sprzedawcą i on cos będzie chciała np. miód i da ci np. pył diamentowy. Mogę się mylić, ale to mi tylko świta.

No to się pomyliłaś :D. Diamentowy pył kupuje się normalnie z 199, a to, o czym mówisz o wymiana (można otrzymać :czterolistna koniczyna u Mary, gumowy kurczak u ptekrza Tooda i czosnek u wampirzycy). :D

Syla93
05.02.2005, 09:05
Nie tylko!U np. wróżki Mary można też otrzymać lodowe szkło itp.!I w innych też! :D

OlaSims2
05.02.2005, 13:45
Ja kiedyś też nie wiedziałam z kąd wziąść diamentowy pył ale można go kupić u wróżki Mary ,a gdy z nią porozmawiasz da ci ona zadania za które otrzymasz inne składniki.......... :D

Liar
05.02.2005, 13:49
Ja kiedyś też nie wiedziałam z kąd wziąść diamentowy pył ale można go kupić u wróżki Mary ,a gdy z nią porozmawiasz da ci ona zadania za które otrzymasz inne składniki.......... :D
Pamietam jak jeszcze w Abre zawziecie gralam to codziennie jezdzilam do Abrakadobrowa wlasnie po zadania... :) Ale i tak nie wiedzialam za co sie magimony dostaje, ale odkrylam dopiero potem, gdy wlasnie u Mary sie o Diamentowy Pył pytałam... :)

Fi0let
05.02.2005, 14:11
Widze Że Duzo OsÓb Wypytuje Sie O SkŁadniki Tu SĄ Podane Wszystkie SkŁadniki OprÓcz Tych Niemagicznych Np MasŁo I MiÓd...

Kupno:
WrÓŻka Mara:

14 ZŁota NiĆ
31 PyŁ ChochlikÓw (magiczny PyŁ)
34 Piasek Czasu
199 Diamentowy PyŁ

---------------------------------------

Wampirzyca Wika:

5 Smocze SmakoŁyki
8 Smocza Gryzawka
24 Smcze Łzy
21 Smocze Łuski
49 Smocze Gniazdo

----------------------------------------

Aptekarz Todd:

9 Muchomory
17 Pszczeli Wosk
21 Pot Ropuchy
25 Ślina Lamy
27 Magiczne Fasolki

Wymiana:
Mara: MiÓd>>>czterolistna Koniczyna
Wika: Pszczeli Wosk>>>czosnek
Todd: Sok Jagodowy>>>gumowy Kurczak
Nagganaste: ZŁota NiĆ>>>jad WĘŻa

PiÓro Pegaza Lub Lodowe SzkŁo Dostaniesz Po Wykonaniu Misji;
Gdy W Ogrodzie WyroŚnie Ci MaŁa Zielona Fasola PamiĘtaj Aby Jej Nie SprzeadawaĆ! Gdzy BĘdzie Wielka Kliknij Na NiĄ Na Polece Nie Wspinaj Sie A Tam........ Nie Powiem Niespodzianka

gruszka.
05.02.2005, 14:15
Nagganaste co i kto to bo jeszcze się z czymś takim nie spotkałąm..... :(:(:(:(:(:(:(:(:( ;( ;(

Fi0let
05.02.2005, 14:21
Nagganaste To Jest Ten Facet KtÓry Zawsze Siedzi Na Dywanie Ze SwojĄ KobrĄ Cyrylem