Zobacz pełną wersję : Czy powinien być kod na gwiazdki (poziom sławy) ?
Powinien być kod na gwiazdki jak w każdej grze strategicznej a nie tylko 3 kody
jeśli znacie nietylo kod na kase i move_....... to napiszcie 8) plis
Według mnie Łukasz nie powinien byc kod na gwiazdki. To by zabrało by całą zabawe. Ja zdobylem 5 gwiazdke cala i jetsem happy i mam satysfakcje.
a ja nie chce kodu i nawet jakby byl to bym nie korzystala bo mam inny sposob na gwiazdki :twisted:
Przeciez w necie juz od dawna sa przedmioty ktore sprawiaja ,ze odrazu jestes gwiazda lub stopniowo.Sa to obrazy lub lustra na ktore klikasz i sa opcje do wyboru co do kariery zarowno gwiazdy jaki zwyklych zawodow.
Ale racja jest to,ze gra staje sie szybciej nudna i lepiej postarac sie o sukces samemu :)
O, właśnie! ! Tak samo jest ze mna! Ja mam taki obraz sim sie moze na niego popatrzec i ma wszystko a wtedy jest nudno...
tak bylo ze mna sciagnelam ten obraz....jestem gwiazda i juz mnie wogole to nie bawi....wtedy przynajmniej mialam zzapracie ze chce grac i juz!
Kama2002
30.09.2003, 07:21
Jest zawaliście dużo kodów, tylko może nie wszystkie działają... Wpisz sobie http://gry.wp.pl , wejdź w Kody i The Sims.
Karolcia
09.10.2003, 19:07
Wg mnie kod na gwiazdki powinien być. Ale ja itak grałabym bez. No może na początku... :) :D :lol: :P
Kama2002
01.08.2004, 19:44
http://members.lycos.co.uk/shaklin/ , ::.Verschiedenes.::, seite 2. Obrazek nazywa się: Be a Megastar-Pic V2.
Ja ściągnęłam ten obrazek juz dawno i wyrzuciłam ;)
CAŁKOWICIE odebrał przyjemność z gry!! ;)
a co do kodu na gwiazdki uważam że to jest nie potrzebne :mellow:
Przecież mamy obrazki i lustra :rolleyes:
Kodu nie powinno być... to moje zdanie... Bo po co? Skoro można samemu zdobyć te 5 gwiazdek? :P
Panna_night
07.08.2004, 22:02
Moim zdaniem takiego kodu nie powinno być. Bardzo dużo czasu mineło zanim stałam się gwiazdą, ale byłam z tego powodu bardxo zadowolona, a potem nagrody itp. Ale co tam sprubować zawsze warto. Najwyżej można jeszcze raz wegrać grę .........
maniaczka1
07.08.2004, 22:45
Originally posted by Kicekk@Sep 23 2003, 10:33 AM
Powinien być kod na gwiazdki jak w każdej grze strategicznej a nie tylko 3 kody
jeśli znacie nietylo kod na kase i move_....... to napiszcie 8) plis
cooo?? moim zdaniem gra z kodami w the sims to kupa g****! bez sensu... zero przyjemnosci :(
Moim zdaniem nie powinno być tego kodu.Masz też jeszcze dwie inne możliwosci.
A.Zdobądź je sam.
B.Mozesz o zrobic za pomoca lustra lub obrazka.
Acha, czy ktos tu mówił o jakimś kodzie do Zwierzaków?Bo chyba coś takiego tu wyczytałam.Jak tak to moze ktoś podać i powiedziec do czego służy?
Ja uważam, że nie powinno być kodów na gwiazdki! Bo po co? Jak wszystko sie zdobędzie przez kody to potem jest jedna wielka nuda!
dla mnie mogloby nie byc kodow oprocz:
*kodu na kase (moze dlatego ze ja wole budowac niz zyc :P)
*move_objects on (bez tego nie da sie grac :P)
*grow_grass (zatrawienie dzialki :P)
*set_hour (zmiana godziny)
kodu na gwiazdki nie powinno byc pod zadnym pozorem bo co to by byla za przyjemnosc grac w gwiazde...
Mnie by się taki kod przydał. Lubię w to grać, ale nigdy nie byłam Simgwiazdą.
A nudy? Właściwie, to się nie nudzę! Mam na to sposoby!
W The Sims nie ma miejsca na nude! Zawsze do czegoś dążymy. Ale te kody ułatwiają sprawę, ale nie zawsze to uprzyjemnia. Naprzykład Fiatka - moja przyjaciółka, dała swojej Simce Emmie kasę na full(99999999999999$). I wcale jest nie było fajnie gdy nie musiała zarabiać i to było nudne, bo osiagneła podstwawoy cel. Ful kasy i wypasiona chata.
Teraz już tak nie robi, ja też kiedyś zrobiłam tak z mniej ważnymi rodzinkami. I nudziłam się na maksa, już teraz każdy sim na siebie zarabia!
jezeli chodzi o mnie to glupio jest zostac od razu gwiazda, zero satysfakcji, tak jakbym byla normalnym, glupim simem. glupim czyli bez punktow, np charyzmy. A tak jak zdobylam 5 gwiazdek to jest spoko!
Nie nie powinno byc kodu na gwiazdki. To by bylo bez sensu. Po co wtedy by byl ten dodatek??? Przeciez w nim chodzi o wytrwala prace... :ashood:
Według mnie nie powinno byc kodu na gwiadki. Bez przesady... Jak mi się gra znudzi, to sobie żyje bez kodu na kase... I jest od razu o wiele ciekawiej... Ale kod na gwiazdki... Naprawde bez sensu... Bo zdobywanie gwiazdek wcale nie jest aż takie trudne...
Ale gra traci wogóle sens jak się wpisze kod na gwiazdki !!! Przecież ja nie jestem żadnym mistrzem, a zdobycie 5 gwiazdek nie było dla mnie żadnym problemem !!! Nie wierze, że dla kogoś może być to nie do spełnienia !!!!
gruszka.
05.02.2005, 14:26
Dla mnie taki kodzik powinien być!!! I z dwa razy bym z niego korzystała.... :P :P :P
moniczka12
06.02.2005, 08:24
Ja bym nie chciala tego kodu, tak jak wiekszosc, bo to naprawde zabiera cala frajde, przeciez simsy to jest symulacja zycia, a czy kto widzial ze np. Leonardo DiCaprio spojrzal sie w lustro i odrazu dostal role w titanicu , jeli ktos tak sadzi to niech sie puknie w leb.
Ja bym nie chciala tego kodu, tak jak wiekszosc, bo to naprawde zabiera cala frajde, przeciez simsy to jest symulacja zycia, a czy kto widzial ze np. Leonardo DiCaprio spojrzal sie w lustro i odrazu dostal role w titanicu , jeli ktos tak sadzi to niech sie puknie w leb.
Eee...z tym puknięciem w łeb to troszkę przesadziłaś...ekhm. A co do kodu - no cóż, jednym się przyda, drugim nie. Ja bym chciała, bo niestety, mam tą swoją wadę - używam nieustannie kodów i zhackowanych obiektów...wiem, że to głupie i w ogóle i że gra sie nudzi, ale ja tam nie narzekam i tyle. Hm, do tego tematu powinnna być sonda...no bo to taki "sondowski" temat. Ale fajny.
Simfanka#1
26.02.2005, 13:19
wlasciie to w sumie racja. niektorym przez kody gra sie nudzi, ale sa tacy(ja do nich naleze) ktorzy dzieki kodom bawia sie jeszcze lepiej zamiast sie wkurzac, ze nic sie nie udaje. :P
Jak dla mnie to kody mogą być, przecież to w niczym nie przeszkadza. Przecież nie są przymusowe i jak ktoś chce to niech je sobie używa do woli.
Pozdawiam :)
kawka_mk
05.03.2005, 20:23
moim zdaniem taki kod moze byc .... ale naduzywanie go stawalo by sie chyba nudne ... bo przeciez co to za przyjemnosc grac z osiagnietymi juz celami w grze ;)
Ja uważam że nie powinno być takiego kodu bo nie byloby już takiej frajdy (chociaz przyznam ze za dlugo zdobywa sie te gwiazdki) no ale gra z osiagnietymi celami to juz nie to...
łe do wszystkiego kody?to by było za proste,zero wytężenia mózgu!ja używam tylko rosebuta,ale to BARDZO,podkreślam BARDZO żadko! B)
Głooopio by było gdyby był kod na gwiazdki... Wogle warto sie pomęczyć albo jak mi siem juz nie chce tego robić to używam lustra :P Ale gdyby był taki kod to ludzie siem by nie męczyli a tak jak się ściąga z neta coos to trzeba siem troche pomęczyć szukaniem i wypakowaniem tego.... :D
Moim zdanie powinien byc(chociaż w to nie grm bo ma 2)!11Byłoby lepiej ,bo trudno jest zrobi 5 gwiazdek!!:D
Mystical Warrior
29.03.2005, 12:41
Cienias z ciebie...żeby kod na gwiazdki?!Ależ.. Ja mam Aktora 5 gwiazdkowy bez kodów grałem.Największa frajda w tym dodatku to właśnie zdobywanie gwiazek..
_Elisha_
08.04.2005, 15:14
hm.... wiecie jak sie SAMEMU zdobedzie te 5 gwiazdek to ma sie ta satysfakcje :P ja gwiazda zostalam w 3 dni :D gralam po pol dnia w simsy ale sie oplacalo :P jak juz zostalam gwiazda to ta gwiazda zaczelam bawic sie w abrakakadabrowo :D itd.... wiem-wzruszajaca ta moja wypowiedz ;( :P
Moim zdaniem wtedy gra byla by bezsensowna! ale osobiscie To nie gram w gwiazde tylko w 2!!! :)
fajnie by bylo jak by byl kod na gwiazdki... troche popsulo by to zabawe ale z takim kodem moglabym byc slawna bez wysilku :P
_simfanka_
21.06.2005, 15:54
OczywiŚcie Że Nie!!! Nie Powinien ByĆ Kod Na Gwiazdki
To By PopsuŁo CaŁĄ ZabawĘ!!! :o :o :o
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.