PDA

Zobacz pełną wersję : Czy powinien być kod na gwiazdki (poziom sławy) ?

Kicekk
23.09.2003, 09:33
Powinien być kod na gwiazdki jak w każdej grze strategicznej a nie tylko 3 kody

jeśli znacie nietylo kod na kase i move_....... to napiszcie 8) plis

Pingwin
24.09.2003, 16:41
Według mnie Łukasz nie powinien byc kod na gwiazdki. To by zabrało by całą zabawe. Ja zdobylem 5 gwiazdke cala i jetsem happy i mam satysfakcje.

Fushma
24.09.2003, 16:44
a ja nie chce kodu i nawet jakby byl to bym nie korzystala bo mam inny sposob na gwiazdki :twisted:

Justa
24.09.2003, 16:45
Przeciez w necie juz od dawna sa przedmioty ktore sprawiaja ,ze odrazu jestes gwiazda lub stopniowo.Sa to obrazy lub lustra na ktore klikasz i sa opcje do wyboru co do kariery zarowno gwiazdy jaki zwyklych zawodow.
Ale racja jest to,ze gra staje sie szybciej nudna i lepiej postarac sie o sukces samemu :)

Fushma
24.09.2003, 16:49
O, właśnie! ! Tak samo jest ze mna! Ja mam taki obraz sim sie moze na niego popatrzec i ma wszystko a wtedy jest nudno...

sephora
24.09.2003, 18:20
tak bylo ze mna sciagnelam ten obraz....jestem gwiazda i juz mnie wogole to nie bawi....wtedy przynajmniej mialam zzapracie ze chce grac i juz!

Kama2002
30.09.2003, 07:21
Jest zawaliście dużo kodów, tylko może nie wszystkie działają... Wpisz sobie http://gry.wp.pl , wejdź w Kody i The Sims.

Karolcia
09.10.2003, 19:07
Wg mnie kod na gwiazdki powinien być. Ale ja itak grałabym bez. No może na początku... :) :D :lol: :P

Kama2002
01.08.2004, 19:44
http://members.lycos.co.uk/shaklin/ , ::.Verschiedenes.::, seite 2. Obrazek nazywa się: Be a Megastar-Pic V2.

Exe
05.08.2004, 15:57
Ja ściągnęłam ten obrazek juz dawno i wyrzuciłam ;)
CAŁKOWICIE odebrał przyjemność z gry!! ;)
a co do kodu na gwiazdki uważam że to jest nie potrzebne :mellow:
Przecież mamy obrazki i lustra :rolleyes:

Sahem
05.08.2004, 16:29
Kodu nie powinno być... to moje zdanie... Bo po co? Skoro można samemu zdobyć te 5 gwiazdek? :P

Panna_night
07.08.2004, 22:02
Moim zdaniem takiego kodu nie powinno być. Bardzo dużo czasu mineło zanim stałam się gwiazdą, ale byłam z tego powodu bardxo zadowolona, a potem nagrody itp. Ale co tam sprubować zawsze warto. Najwyżej można jeszcze raz wegrać grę .........

maniaczka1
07.08.2004, 22:45
Originally posted by Kicekk@Sep 23 2003, 10:33 AM
Powinien być kod na gwiazdki jak w każdej grze strategicznej a nie tylko 3 kody

jeśli znacie nietylo kod na kase i move_....... to napiszcie 8) plis
cooo?? moim zdaniem gra z kodami w the sims to kupa g****! bez sensu... zero przyjemnosci :(

Maga
16.10.2004, 18:36
Moim zdaniem nie powinno być tego kodu.Masz też jeszcze dwie inne możliwosci.
A.Zdobądź je sam.
B.Mozesz o zrobic za pomoca lustra lub obrazka.
Acha, czy ktos tu mówił o jakimś kodzie do Zwierzaków?Bo chyba coś takiego tu wyczytałam.Jak tak to moze ktoś podać i powiedziec do czego służy?

fiatka
11.11.2004, 16:52
Ja uważam, że nie powinno być kodów na gwiazdki! Bo po co? Jak wszystko sie zdobędzie przez kody to potem jest jedna wielka nuda!

koslawy
11.11.2004, 17:08
dla mnie mogloby nie byc kodow oprocz:
*kodu na kase (moze dlatego ze ja wole budowac niz zyc :P)
*move_objects on (bez tego nie da sie grac :P)
*grow_grass (zatrawienie dzialki :P)
*set_hour (zmiana godziny)

kodu na gwiazdki nie powinno byc pod zadnym pozorem bo co to by byla za przyjemnosc grac w gwiazde...

Cocco
11.11.2004, 17:51
Mnie by się taki kod przydał. Lubię w to grać, ale nigdy nie byłam Simgwiazdą.
A nudy? Właściwie, to się nie nudzę! Mam na to sposoby!

Ira
15.11.2004, 22:19
W The Sims nie ma miejsca na nude! Zawsze do czegoś dążymy. Ale te kody ułatwiają sprawę, ale nie zawsze to uprzyjemnia. Naprzykład Fiatka - moja przyjaciółka, dała swojej Simce Emmie kasę na full(99999999999999$). I wcale jest nie było fajnie gdy nie musiała zarabiać i to było nudne, bo osiagneła podstwawoy cel. Ful kasy i wypasiona chata.

Teraz już tak nie robi, ja też kiedyś zrobiłam tak z mniej ważnymi rodzinkami. I nudziłam się na maksa, już teraz każdy sim na siebie zarabia!

Meginia
18.11.2004, 15:49
jezeli chodzi o mnie to glupio jest zostac od razu gwiazda, zero satysfakcji, tak jakbym byla normalnym, glupim simem. glupim czyli bez punktow, np charyzmy. A tak jak zdobylam 5 gwiazdek to jest spoko!

KubuS
04.01.2005, 18:29
Nie nie powinno byc kodu na gwiazdki. To by bylo bez sensu. Po co wtedy by byl ten dodatek??? Przeciez w nim chodzi o wytrwala prace... :ashood:

lay
05.01.2005, 18:48
Według mnie nie powinno byc kodu na gwiadki. Bez przesady... Jak mi się gra znudzi, to sobie żyje bez kodu na kase... I jest od razu o wiele ciekawiej... Ale kod na gwiazdki... Naprawde bez sensu... Bo zdobywanie gwiazdek wcale nie jest aż takie trudne...

KubuS
25.01.2005, 18:07
Ale gra traci wogóle sens jak się wpisze kod na gwiazdki !!! Przecież ja nie jestem żadnym mistrzem, a zdobycie 5 gwiazdek nie było dla mnie żadnym problemem !!! Nie wierze, że dla kogoś może być to nie do spełnienia !!!!

gruszka.
05.02.2005, 14:26
Dla mnie taki kodzik powinien być!!! I z dwa razy bym z niego korzystała.... :P :P :P

moniczka12
06.02.2005, 08:24
Ja bym nie chciala tego kodu, tak jak wiekszosc, bo to naprawde zabiera cala frajde, przeciez simsy to jest symulacja zycia, a czy kto widzial ze np. Leonardo DiCaprio spojrzal sie w lustro i odrazu dostal role w titanicu , jeli ktos tak sadzi to niech sie puknie w leb.

♪Suzka♪
22.02.2005, 16:45
Ja bym nie chciala tego kodu, tak jak wiekszosc, bo to naprawde zabiera cala frajde, przeciez simsy to jest symulacja zycia, a czy kto widzial ze np. Leonardo DiCaprio spojrzal sie w lustro i odrazu dostal role w titanicu , jeli ktos tak sadzi to niech sie puknie w leb.
Eee...z tym puknięciem w łeb to troszkę przesadziłaś...ekhm. A co do kodu - no cóż, jednym się przyda, drugim nie. Ja bym chciała, bo niestety, mam tą swoją wadę - używam nieustannie kodów i zhackowanych obiektów...wiem, że to głupie i w ogóle i że gra sie nudzi, ale ja tam nie narzekam i tyle. Hm, do tego tematu powinnna być sonda...no bo to taki "sondowski" temat. Ale fajny.

Simfanka#1
26.02.2005, 13:19
wlasciie to w sumie racja. niektorym przez kody gra sie nudzi, ale sa tacy(ja do nich naleze) ktorzy dzieki kodom bawia sie jeszcze lepiej zamiast sie wkurzac, ze nic sie nie udaje. :P

ircia1
02.03.2005, 07:31
Jak dla mnie to kody mogą być, przecież to w niczym nie przeszkadza. Przecież nie są przymusowe i jak ktoś chce to niech je sobie używa do woli.

Pozdawiam :)

kawka_mk
05.03.2005, 20:23
moim zdaniem taki kod moze byc .... ale naduzywanie go stawalo by sie chyba nudne ... bo przeciez co to za przyjemnosc grac z osiagnietymi juz celami w grze ;)

Izabela
06.03.2005, 09:12
Ja uważam że nie powinno być takiego kodu bo nie byloby już takiej frajdy (chociaz przyznam ze za dlugo zdobywa sie te gwiazdki) no ale gra z osiagnietymi celami to juz nie to...

Leilá
06.03.2005, 19:18
łe do wszystkiego kody?to by było za proste,zero wytężenia mózgu!ja używam tylko rosebuta,ale to BARDZO,podkreślam BARDZO żadko! B)

Vavill
06.03.2005, 19:21
Głooopio by było gdyby był kod na gwiazdki... Wogle warto sie pomęczyć albo jak mi siem juz nie chce tego robić to używam lustra :P Ale gdyby był taki kod to ludzie siem by nie męczyli a tak jak się ściąga z neta coos to trzeba siem troche pomęczyć szukaniem i wypakowaniem tego.... :D

Age12
12.03.2005, 12:32
Moim zdanie powinien byc(chociaż w to nie grm bo ma 2)!11Byłoby lepiej ,bo trudno jest zrobi 5 gwiazdek!!:D

Mystical Warrior
29.03.2005, 12:41
Cienias z ciebie...żeby kod na gwiazdki?!Ależ.. Ja mam Aktora 5 gwiazdkowy bez kodów grałem.Największa frajda w tym dodatku to właśnie zdobywanie gwiazek..

_Elisha_
08.04.2005, 15:14
hm.... wiecie jak sie SAMEMU zdobedzie te 5 gwiazdek to ma sie ta satysfakcje :P ja gwiazda zostalam w 3 dni :D gralam po pol dnia w simsy ale sie oplacalo :P jak juz zostalam gwiazda to ta gwiazda zaczelam bawic sie w abrakakadabrowo :D itd.... wiem-wzruszajaca ta moja wypowiedz ;( :P

Vanilla
09.04.2005, 09:04
Moim zdaniem wtedy gra byla by bezsensowna! ale osobiscie To nie gram w gwiazde tylko w 2!!! :)

Gagusia
09.04.2005, 11:45
fajnie by bylo jak by byl kod na gwiazdki... troche popsulo by to zabawe ale z takim kodem moglabym byc slawna bez wysilku :P

_simfanka_
21.06.2005, 15:54
OczywiŚcie Że Nie!!! Nie Powinien ByĆ Kod Na Gwiazdki
To By PopsuŁo CaŁĄ ZabawĘ!!! :o :o :o