PDA

Zobacz pełną wersję : Help,help!!!!!naprawde Potrzeba Pomocy!!

Corny
29.01.2005, 17:25
SUCHAJCIE JAK ZOSTAC GWIAZDA W SIMS???????????????????!!!!!!!!!!!!! ;( ;(
Z gory thx!!!!!! :*

Khaterine
29.01.2005, 18:04
Jak chcesz zdobyć pierwszą połowę gwiazdy to poćwicz trochę przed lustrem i idź się popisywać przed paparaziego, ja doszłam tylko do tego. Ale spróbuj zdobyćprzyjaciół-gwaizdy :D B) Dalej nie wiem. :\

Cocaine
29.01.2005, 18:50
Nie liczę już który to beznadziejny temat bądź post napisany przez ciebie. Najpierw przeczytaj regulamin, potem poszukaj ręcznie czy nie było takiego tematu, jeżeli nie było to go załóż, a oto jak zostać gwiazdą:
0 - Scena karaoke, scena z mikrofonem
0,5 - Zestaw Fotograficzny - Pozuj: Do reklam
1.0- Studio nagraniowe - nagraj:motyw przewodni
1,5 - Zestaw TV - zagraj w reklamie
2.0 - Zestaw fotograficzny - pozuj
2,5 - Zestaw TV- zagraj
3.0 - Studio nagraniowe - nagraj
3,5 - Wybieg
4.0 - Scena do kręcenia teledysków
4,5 - Zestaw filmowy
5.0 - wszystkie obiekty.

JASNE?

Lapis_Lasuli
29.01.2005, 20:45
A w tej drugiej gazecie którą Ci przynoszą do domu, daj opcję "znajdź agenta" i wtedy możesz zacząć karierę gwiazdorską :)

Cocaine
30.01.2005, 19:44
A w tej drugiej gazecie którą Ci przynoszą do domu, daj opcję "znajdź agenta" i wtedy możesz zacząć karierę gwiazdorską :)

Tam też możesz sprawdzić listę gwiazd - jeśli twój sim na niej jest, możesz spodziewać się nagrody.

Maga
15.02.2005, 13:51
Kara kara ci to wszystko wytlumaczyła ale przed załorzeniem tematu ciężko było zaglądnąć do książeczki dolączonej do gry.Tam wszystko jest wyraznie opisane.

paulaa
15.02.2005, 14:13
SUCHAJCIE JAK ZOSTAC GWIAZDA W SIMS???????????????????!!!!!!!!!!!!! ;( ;(
Z gory thx!!!!!! :*
to wszystko nie jest trudne. ja tez od niedawna gram w sims gwiazde ale juz mam 2,5 gwiazdki i jestem karierowiczem :D najwiecej klopotu mialam chyba z tym zeby zdobyc pierwszego przyjaciela gwiazde, ale jakos poszlo, takze nie poddawaj sie i cwicz swojego sima :D

Korinthiana
15.02.2005, 17:19
Ze zdobywaniem przyjaciol gwiazd. Jesli masz ts rantka to najlepiej jechac z wybrana gwiazda do centrum handlowego i:
1. Kupic jej jakies ubranie
2. zaprosic do restauracji (najlepiej na rogowke)
3. zaprosic na drinka
4. jesli bedziez dobrze kierowal rozmowa (tematami) to dany sim jest juz twoim przyjacielem :D
Ja tak robilam i szybko znalazlam sie na szczycie i mialam ok. 40 przyjaciol ;)

paulaa
16.02.2005, 19:51
no teraz jestem idolem i kolejny problem... wiem ze aby przejsc dalej musze nagrac 3 single na poczatku nie wiedzialam o co chodzi, no ale w koncu zalapalam. nagralam te 3 single, udalo sie , a awansu nie dostalam.. ratunku

Korinthiana
17.02.2005, 10:05
Musisz wiele razy nagrywac. To jest na zasadzie zdobywania punktow. Rozumiesz? Jesli nagrasz cos to nie oznacza to awansu. Mozesz nadal jezdzic i spiewac w "klubie" karaoke. A piosenki musisz nagrywac wiele razy...