Zobacz pełną wersję : Help,help!!!!!naprawde Potrzeba Pomocy!!
SUCHAJCIE JAK ZOSTAC GWIAZDA W SIMS???????????????????!!!!!!!!!!!!! ;( ;(
Z gory thx!!!!!! :*
Khaterine
29.01.2005, 18:04
Jak chcesz zdobyć pierwszą połowę gwiazdy to poćwicz trochę przed lustrem i idź się popisywać przed paparaziego, ja doszłam tylko do tego. Ale spróbuj zdobyćprzyjaciół-gwaizdy :D B) Dalej nie wiem. :\
Nie liczę już który to beznadziejny temat bądź post napisany przez ciebie. Najpierw przeczytaj regulamin, potem poszukaj ręcznie czy nie było takiego tematu, jeżeli nie było to go załóż, a oto jak zostać gwiazdą:
0 - Scena karaoke, scena z mikrofonem
0,5 - Zestaw Fotograficzny - Pozuj: Do reklam
1.0- Studio nagraniowe - nagraj:motyw przewodni
1,5 - Zestaw TV - zagraj w reklamie
2.0 - Zestaw fotograficzny - pozuj
2,5 - Zestaw TV- zagraj
3.0 - Studio nagraniowe - nagraj
3,5 - Wybieg
4.0 - Scena do kręcenia teledysków
4,5 - Zestaw filmowy
5.0 - wszystkie obiekty.
JASNE?
Lapis_Lasuli
29.01.2005, 20:45
A w tej drugiej gazecie którą Ci przynoszą do domu, daj opcję "znajdź agenta" i wtedy możesz zacząć karierę gwiazdorską :)
A w tej drugiej gazecie którą Ci przynoszą do domu, daj opcję "znajdź agenta" i wtedy możesz zacząć karierę gwiazdorską :)
Tam też możesz sprawdzić listę gwiazd - jeśli twój sim na niej jest, możesz spodziewać się nagrody.
Kara kara ci to wszystko wytlumaczyła ale przed załorzeniem tematu ciężko było zaglądnąć do książeczki dolączonej do gry.Tam wszystko jest wyraznie opisane.
SUCHAJCIE JAK ZOSTAC GWIAZDA W SIMS???????????????????!!!!!!!!!!!!! ;( ;(
Z gory thx!!!!!! :*
to wszystko nie jest trudne. ja tez od niedawna gram w sims gwiazde ale juz mam 2,5 gwiazdki i jestem karierowiczem :D najwiecej klopotu mialam chyba z tym zeby zdobyc pierwszego przyjaciela gwiazde, ale jakos poszlo, takze nie poddawaj sie i cwicz swojego sima :D
Korinthiana
15.02.2005, 17:19
Ze zdobywaniem przyjaciol gwiazd. Jesli masz ts rantka to najlepiej jechac z wybrana gwiazda do centrum handlowego i:
1. Kupic jej jakies ubranie
2. zaprosic do restauracji (najlepiej na rogowke)
3. zaprosic na drinka
4. jesli bedziez dobrze kierowal rozmowa (tematami) to dany sim jest juz twoim przyjacielem :D
Ja tak robilam i szybko znalazlam sie na szczycie i mialam ok. 40 przyjaciol ;)
no teraz jestem idolem i kolejny problem... wiem ze aby przejsc dalej musze nagrac 3 single na poczatku nie wiedzialam o co chodzi, no ale w koncu zalapalam. nagralam te 3 single, udalo sie , a awansu nie dostalam.. ratunku
Korinthiana
17.02.2005, 10:05
Musisz wiele razy nagrywac. To jest na zasadzie zdobywania punktow. Rozumiesz? Jesli nagrasz cos to nie oznacza to awansu. Mozesz nadal jezdzic i spiewac w "klubie" karaoke. A piosenki musisz nagrywac wiele razy...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.