Zobacz pełną wersję : Jak Zrobić Udane Przyjęcie ?!?!?!
Ludzie czy macie jakieś sposby na udane przyjęcie( urodziny,wesele,przyjęcie domowe??)
~Perlié~
08.02.2005, 07:47
Wydaj mi się że najlepszym sposobem jest zaproszenie dużo gośći. Puszczenie muzyki postawić 3 flipery i zatrudnić barmana
A ja mam pytanko... Nigdy nie udaje mi się jubileusz.. Co zrobić żeby się udał? Puszczenie muzyki itd nie wystarcza..
.::Vanillia::.
08.02.2005, 08:35
Kup tą grę MISZUNO, stół z jedzeniem, puść muzykę i cały czas baw się z gośćmi. Jak tak zawsze robię i nie miałam jeszcze żadnej nie udaniej imprezy
Ja robie imprezę jak w potrzebach mam mało "zabawy" wtedy zapraszam gosci
-Włączam komputer,konsole do gier,telewizor,wieżę
-Kupuje baloniki,stół z alkoholem i stół z jedzeniem
-Zamawiam barmana i sprzątam w domu
-gdy goscie przyjdą tanczę, jem,rozmawiam,bawie się........ :P
Majka :)
08.02.2005, 13:14
Aby mieć udane przyjęcie goście muszą się dobrze bawić. Nie możesz ich zaniedbywać więc rozmawiaj z nimi i okazuj im swoje zainteresowanie :P Najlepiej mieć jakiś sprzęt, przy którym można się rozerwać :P Dobrze jest też mieć jakieś atrakcje, które urozmaicą przyjęcie.
OlaSims2
08.02.2005, 13:25
Ja zawsze kupuję gre i sprzęt muzyczny ,jakuzzi , miszuino (nie wiem jak się to pisze) ,baloniki ,szampana (na specjalne okazje tort weselny i urodzinowy)stół z jedzeniem ,barek..........i co tylko chce .Zabawiam gości ,rozmawiam z nimi >Poprostu trzeba się nimi zająć............ :D
Nie trzeba się z goścmi bawić- moi Simowie w połowie impry poszli spoać, a goście siedzieli w jacuzzi i gadali. Przyjęcie było ocenione na super-chociaż zajmowałam się nimi tylko przez pól czasu.
Lord Voldemort
08.02.2005, 16:19
ja robie tak mam mały domek więc w trycie kupowania znoszę wierze stereofoniczną na dół włączam ją przygotowuje drinki mieszane lub nalene zatrudniam barmana i zapraszam gośći później się z nimi bawię a chyba najlepszym sposobem jest jacuzzi jak goście tam wejdą i rozmawiają to wtedy mam dobrą ocenę :D nieraz korzystam ze sposobu na więcej gości kodem boolprop testingcheatsenabled true klikam na szkrzynkę pocztową ze shiftem i wybieram jakąś opcje nie pomiętam którą a inny kod na to mi nie działa
Najlepiej zrobić jedzonko samemu :)) (indyk lub łosoś rulezz)
Włączyć muzykę,potańczyć,kupic jakieś gry do wspólnej zabawy,
i tak dalej..................
Wow dzięki wam bardzo teraz już będę wiedziała dzięks!!! :)
iwka_1987
19.02.2005, 18:14
Bardzo proszę o radę, ponieważ nie udaje mi się urządzić super imprezy, Mozecie mi pomoc PROSZE jakie warunki musza byc zeby simy bawiły się świetnie :|
Kupujesz Miszuno, wznosisz toasty i dużo rozmawiasz z gośćmi. Very proste. Możesz jeszcze kupić stół z jedzeniem.
PS. TAKI TEMAT JUŻ BYŁ, NIE ŁASKA POSZUKAĆ??
Sory, ale doprowadza mnie to do białej gorączki
*RaiNboW*
19.02.2005, 19:30
Ludzie czy macie jakieś sposby na udane przyjęcie( urodziny,wesele,przyjęcie domowe??)
hehe ja też się troche meczyłam zanim udało mi sie u kogoś zrobić porzadne przyjecie:D podam ci na przykładzie ślubu (taką uroczystość robiłam ostatnio:))
* na poczatek zaprosilam gosci (2 przyjaciol rodziny:))
* *potem zamówiłam barmana przez telefon
*** całą impreze zrobiłam na polu
**** kupiłam łuk ślubny, wieżę, stół do nakrycia, barek, 2 stoliki z krzesełkami i tyle
***** na przyjeciu rozmawiałam, tańczyłam z goścmi, czestowali sie jedzeniem i piciem(%) :D noi ostateczna ocena wesela to BALANGA :D hehe a we wspomnieniach moi simowie maja coś takiego że, ślub sam w sobie jest wspaniały, ale to przyjecie było naprawde super czy coś takiego:P
pozdrawiam:)
Zdecydowanie kup dużą wannę. Simowie uwielbiają grzać sobie tyłki w miłym towarzystwie. Balanga gwarantowana ;) - oczywiście plus muzyka i jakieś jedzenie.. a balangę można jeszcze uzyskać w czasie zmiany wiekowej jakiegos sima ;)
moniczka12
20.02.2005, 08:16
Ja robie tak i zawsze mam Balanga lub Dobra zabawa. Jelsi masz duzo punktow gotowania to przyrzadz homara, nakryj stol z potrawami zamow barmana wlacz muzyka telewizor komputer i niech wszyscy tancza do muzyki czyli tancz solo i po koleji na wszystkich przylacz sie, pozniej niech dwoje simow sie caluje goraco a jeszze pozniej niech zrobi bara bara. to wtedy przyjecie napewno sie uda. U mnie na przyjeciach mozna tylko 2 osoby zapraszac wiec ja jeszcze sasiadow zapraszam :D:D:D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.