Zobacz pełną wersję : Policja
Karolcia
02.10.2003, 14:07
Ciekawe w simsach jest to , że policja przyjeżdża zawsze tylko nie wtedy gdy trzeba. Zupełnie jak w życiu. Gdy złodziej przyjdzie, ale gdy mim coś ukradnie to nic. Gdy na alchemiku się "czaruje" to przychodzą . Gdy imprezka trwa za zdługo a tak to nic nie robią (nieroby jedne).. Chciałabym dowiedzieć się co o tym myślicie :? :?:
hmm..nie zgadzam sie z toba.....do mnie czasem przychodza jak mam impreze...o 3 w nocy np;DDD
a do mnie jak robie przetwory :?
Kama2002
02.10.2003, 16:55
I co mówią?
Raz do mnie policja przyszła gdy dwoje dzieciaków bez przerwy się bawiło w berka. Przyszła policjantka po 22 -ej i powiedziała "Zakłucacie ciszę nocną! Mandat ileś tam $".
mówią to co na alchemiku :?
Czerwone jabłuszko
02.10.2003, 19:08
zawsze tak mowia...mnie to zupelnie nie przeszkadza...jak ich nie przywitasz nie zaplacisz mandatu- proste...mozesz tez skasowac....i nie ma problemu
robiliscie kiedys kawaly telefoniczne :P :twisted: ??
Kama2002
02.10.2003, 19:19
Naprawdę tak :D A w Simsach? Chyba tylko jak dzwoniłam do kogoś w środku nocy :D
Heh fakt.. Z tą policją to rzeczywiście problem :lol:
Ja ja uwielbiam denerwowac(policje). Zawsze kilka razy dziennie dzwonilem bez powodu :D Dostaje tylko mandat
Jak ja dzwonie na policje bez powodu to tylko pisze: "Nie wolno wzywać policji bez powodu!" ale gdy dzwonie po straż to płace mandacik.
Kiedy przed moim domem stała fontanna Amoretto to policjantka wrzeszczała na mnie iż niszczę własność publiczną. Fontanna była moja i tylko, tylko moja :P.
robiliscie kiedys kawaly telefoniczne :P :twisted: ??
ja robie!!! :mrgreen:
Bogini Demeter
03.10.2003, 17:48
Zadzwoniłam po straż i kiedy przyjechała chciała odemnie kasę. :P Idę na lewą stronę basenu, ona za mną, idę na drugą, ona za mną i tak w kółko. W końcu zanurkowałam o on za mną. Mam nawet fotkę, ale na moim kompie a nie u mojej kochanej siostrzyczki Ashy. :twisted:
ewelina_flinta
04.10.2003, 11:36
Karolcia masz racje!
Do mnie nie przychodza kiedy trzeba tylko wtedy kiedy nie trzeba!
Glupie!
Nara :D :x
Polska rzeczywistośc w końcu realistyczne ;)
Bogini Demeter
04.10.2003, 15:45
Dziwne że amerykanie o tym wiedzą :wink: :P
agatka678
04.10.2003, 21:21
Ona raz mi przyjechała powiedzieć że w okolicy sąsiedzi się skarżą na to jest zbyt głośno.I to było w zwykłych Simsach :!: :!: :!:
bhhahaha bogini dobre! :lol: Amerkańce tak sie znami sprzymeirzyli ze w makin magic bedzie skin leppera z rózdzka wyczarowującego zboze bhhahaha :lol::lol:
mnie ta policjantka michalina wnerwia i to nieprzecietnie... <_< zwlaszcza kiedy zlodziej jej zwieje.zadnego odszkodowania zadnych przeprosin tylko krotkie "nie zdolalismy ująć sima który dokonał napadu "
Henryk Ćwir
10.04.2004, 20:36
Na imprezy przychodzą kiedy jest ona do późnej nocy, i na polu gra np. wieża <_<
Zaria'dna
10.04.2004, 21:38
a u mnie ostatnio zamiast policji o północy przyszedł jakiś Kuba Rozróba
Do mnie też przyszedł Kuba Rozróba.I on ma chyba żonkę,bo pszyszedł z jakąś
Gochą Rozróbą :lol:
A,co do policji przychodzi do mnie policjantka,i narzeka,że jest tu za głośno,i wrzeszczy,że wszyscy muszą się rozejść!(oczywiście,gdy trwa impreza)
Poziomka
11.04.2004, 08:47
Kuba Rozroba? fajnie :) jak on wyglada zrobilyscie zdjecia?
Kuba rozroba ma niebieskie wlosy...I podobny stroj jak do sima faceta..Krutkie spodenki i bluza...A Gocha rozroba ma mini spodniczke bluzke fioletowa i wlosy filetowe i ma okulary..
Simfanka#1
11.04.2004, 11:28
Do mnie tez kiedys przychodzili ale teraz nie robie imprez :) nie mam czasu hehe:)
P.S. A co do zlodziei i policji to mozna kupic alarm i zamontowac go PRZED domem a wtedy na pewno przyjdzie policja(czasem zanim zlodziej cos ukradnie)i tak dostajesz odszkodwanie! :)
Originally posted by Simfanka#1@Apr 11 2004, 12:28 PM
Do mnie tez kiedys przychodzili ale teraz nie robie imprez :) nie mam czasu hehe:)
P.S. A co do zlodziei i policji to mozna kupic alarm i zamontowac go PRZED domem a wtedy na pewno przyjdzie policja(czasem zanim zlodziej cos ukradnie)i tak dostajesz odszkodwanie! :)
No tak,ale jak cosik ukradnie to wtedy większe odszkodowanie :D
Wcale nie jest większe!!Mi czasem kradną radio to dostaje 1000$,a czasem to mi kradna telewizor za 3000$ i dostaje tylko 1000$ :angry:
Wedle moich zaobserwowań,wynika że:jak złodziej nic nie ukradnie to dostaje np.1000$,2000$.A jak coś ukradnie to np.1000$,2000$,1000$ :huh:
Originally posted by Nefi@Apr 11 2004, 04:05 PM
Wedle moich zaobserwowań,wynika że:jak złodziej nic nie ukradnie to dostaje np.1000$,2000$.A jak coś ukradnie to np.1000$,2000$,1000$ :huh:
Tak nefi.U mnie zawsze tak jest :angry:
Zaria'dna
11.04.2004, 15:10
u mnie Gocha nie przyszłaaa..... :(
a Kuba to tylko tańczy w klatce i gapi sie w TV B)
Niech se przyłażą kiedy chcą zawsze można drzwi zamórować, a z resztą jak jest złodziej to najlepiej mieć alarmy to zawsze policja złapie złodzieja.
Simfanka#1
11.04.2004, 18:09
No właśnie! A najlepiej zamontowac alarm PRZED domem to wtedy policja zlapie zlodzieja aznim on cos ukradnie :) ja tak robie!
Poziomka
11.04.2004, 18:51
Aaaaa to o tych gosciow chodzi :) do mnie przychodzili zawsze jak robilam impreze u simow :) Nie wiem o co w nich chodzi zachowuja sie jak zwykli goscie ;)
A raz jak chcialam wyprosic tego faceta z niebieskimi wlosami to on mi na to cos "spoko czlowieku nie denerwuj sie tak juz wychodze" niezle :lol:
Henryk Ćwir
17.04.2004, 12:35
Upierdliwa troche ta policjantka jest... <_<
Zawsze jak policjantka podchodzi pod dom to ją sprzedaje B) Zawsze ma pretensje że za bardzo chałasuje <_< i sąsiedzi nie mogą spać.Jak sąsiedzi nie mogą spać kiedy wszyscy sąsiedzi są u mnie <_<
agatka678
17.04.2004, 13:08
U mnie to samo, przychodzą kiedy nie trzeba.Nie mam nawet głośnej impezy to i tak przyjdzie. B)
smuggler
17.04.2004, 14:45
U mnie tak samo :blink: ale tez jak sie za czesto uzywa tego zestawu hemicznego <_< to tez przylazi musisz placi picet dolcuw <_< :angry: bo ,,zanieczyszczasz powitrze ;) ``
dokitu no nnnniee
Simfanka#1
17.04.2004, 16:17
u mnie dokladnie tak samo. <_< głupia jest ta policjantka i juz! :angry: Nic na to nie poradzimy...:(
domnie bo zanieczyszczasz powietrze bo halasujesz bo dzwonisz bez powodu ale ja jej sie nie dziwie ze tak lazi(chociaz mnie to denerwuje) wkoncu za to jej placa :D :D
Simfanka#1
18.04.2004, 14:23
fakt, hehe :) taka ma biedaczka prace i musimy jej to wybaczyc, hihi :lol: !
Henryk Ćwir
18.04.2004, 14:26
A za bezsensowne dzwonienie nie bierze kary, tak jak strażak :huh:
A ta policja w simsach jest denerwująca u mnie staneła przed złodziejem i tak go nie złapała.
Harimatris
18.04.2004, 18:41
Ale pewna sytuacja mnie wkurzyła i zarazem rozśmieszyła... No więc. Przyszedł złodziej i poszedł na piętro, żeby coś tam ukraść. Miałam alarmy i wszystko cacy, nadbiega policjantka i... tu sie zaczyna. Zamiast gonić tego szmaciarza to USIADŁA SOBIE NA KRZEŚLE W KUCHNI i czekała aż ten łaskawie zleci na dół. Wtedy za nim pogoniła. Ja (tj. mój SIM) stracił trelewizor, dywan i Bóg wie, co jeszcze i dostałam tylko kasę z ubezpieczenia, bo tej duperelowej policjantce nie chciało się iść na górę... :angry: Szczyt chamstwa... <_<
U S I A D Ł A ????? Mi to się jeszcze nigdy nie zdażyło.A więc policja w TS zarazem wkurza jak i śmieszy.
Simfanka#1
18.04.2004, 18:56
niezle podsumowanie! :lol: mi tez cos takiego jeszcze nigdy sie nie zdarzylo. to pewnie przez to pietro, a ja zazwyczaj nie buduje pietra, bo to niewygodne. B)
Ja nie lubie tej simowej policji.Gdy nie mam alarmu i przyjdzie zlodziej to oczywiscie nasza kochana policja nie zdazy na czas ;)
viki2215
21.04.2004, 08:14
:P Mi tram prawie coisdziennie przychadza:Bo prawie codziennie sa u mnie iprezy albo kiedys przyszla policjantka jak aresztowala zlodzieja i wziela mi ten ogromny telewizor :angry:
Ja również jej nie lubie. Jak raz złodiej mi ukradł telewizorek to biegła tak wolno mówie wam dosłownie szła i złodziej prysł. I poszło parenaście zyla.
Kama2002
21.04.2004, 14:24
Chyba Simoleanów :D
Kasa to kasa nie ma różnicy. ( no może ;) ).
(ZuJotek)
24.04.2004, 21:02
heh... :wub: z tą policją to różnnie bywa... mi raz jak całowałam się z moim narzeczonym kołe tej babki i ta babka zaczeła mnie walić w głowe to przybiegła (niewiadomo skąd) policjantka i złapała tą babe i odciągneła tą babe... :wacko:
Hmmmm,chyba chodzi Ci że spotkałeś tą panne jakąstam która nie lubi jak siem przy niej całuje??I przyszła policjantka i ja zabrała???Trudno Cię zrozumieć :P
To jest Panna Stanislawa....Dzisiaj mi 2 razy pobila simke bo sie calowala z chlopakiem...
Simfanka#1
25.04.2004, 18:43
pobiła?? moyey simce tylko zwrocila uwage, ale powiedziala ze nie wolno tak sie zachowywac w yey miescie! tak jakby ona byla wlascicielka centrum! :angry:
Kama2002
25.04.2004, 18:51
Panna Stanisława czasem okłada torebką.
A jeszcze nigdy nie widziałam policji w centrum.
Kama2002
25.04.2004, 19:45
To najlepsze świadectwo wybujałej wyobraźni naszego nowego koleżki :)
Masz rację. Czasami nie wiem po co niektórz robią takie żarty skoro wiedzą ze na nie nikt sie nie nabierze. :huh: :huh:
No cóż,ja nie mam randki wiec trudno było mi ocenić czy mówi prawdę.Nie powinien wykorzystywać czyjejś niewiedzy :P
Simfanka#1
26.04.2004, 12:26
niewiedza? - nie ma mowy! :) nie wiesz czegos, zadawaj pytania! :lol: to prawda, troche dziwne ze ktos widzial policje w miescie, bo to raczej niemozliwe... <_< ktos tu chyba probuje nas nabrac... <_<
Nie nabrać ale zwrócić na siebie uwagę.
sephiroth
26.04.2004, 14:26
Ten zujotek czy jak mu tam wogóle ma bezsensowne posty <_< raz napisał ze skasował kominek w trakcie wizyty mikołaja! <_< A przecierz tryb kupowania i budowania jest zamkniety w trakcie wizyty! :angry:
Simfanka#1
26.04.2004, 16:59
1. Zujotek to dziewczyna
2. to prawda. masz racje, przeciez nie mozna nic budowac ani kasowac w trkcie wizyty miolaja, zlodzieja itp... <_< to sie robi coraz dziwniejsze. :huh: Ale Nyśka może mieć racje, ze KTOS tu probuje zwrocic na siebie nasza uwage... :rolleyes: i chyba mu sie to udalo... :lol:
A więc nie zwracajmy na ną uwagą i może zacznie pisać coś prawdziwego.
Simfanka#1
26.04.2004, 19:54
dobry pomyysł! :D ze tez na niego nie wpadlam, hehe!! :lol: coz wiec prawdziwego mozemy napisac? :) ja nie mam pomyslu... :huh:
Originally posted by Simfanka#1@Apr 26 2004, 08:54 PM
dobry pomyysł! :D ze tez na niego nie wpadlam, hehe!! :lol: coz wiec prawdziwego mozemy napisac? :) ja nie mam pomyslu... :huh:
No to po co ten post wyżej?Jak nie masz pomysłu to juz lepiej nic nie pisz bo będą Cię z Zujotka kojarzyć :P ;)
Może a może nie.. No ale wróćmy do prawdziwego tematu. Raz muszę pochwalic tą simową policję bo ledwo co wszed łodziej a ona była tuż za nim i go złapała!!!!
No cóż u mnie nigdy siem tak nie zdażyło :( A wogóle to sim dzwoniący z telefonu nie ma szans na złapanie złodzieja!To nie fair :(
Originally posted by Nefi@Apr 27 2004, 03:17 PM
No cóż u mnie nigdy siem tak nie zdażyło :( A wogóle to sim dzwoniący z telefonu nie ma szans na złapanie złodzieja!To nie fair :(
No to trzeba kupic alarm...Dopiero wtedy policja przyjedzie i zabierze zlodzieja...I dostaniesz 1000 za schwytanie przestepcy..
Zaria'dna
27.04.2004, 16:10
i odszkodowanie za skradziony sprzet :)
Rcej nie powinno być takiej opcji aby Sim mógł dzwonić po policje.Ta opcja i tak nic nie daje.
Simfanka#1
28.04.2004, 18:41
nom, to prawda! :lol: ale jak nie masz co robic simem, a tu akurat zlodziej...to w sam raz! :D przynajmniej nie bedziesz sie nudzic! :lol: ;) :P
Szynszyl
28.04.2004, 18:48
troche bez sensu ze jak alarm wezwie policje to przychodzi szybciej niz jak sie zadzwoni.. <_<
Alez nie!Przeciez to włanie dobrze!Alarm to taki mały luksusik dla Simów.Płacimy za niego 250$ no to czegoś od niego wymagamy.Dlatego zawsze jest szybciej.
Ale czasami przez telefon też da się.Ja zobaczyłam jak pierwszy raz sima zabrała policja to był dla mnie szok. A stało się to tak: Nie wierzyłam że policja może złapać sima a więc przyszła do nas koleżanka i grałyśmy do tąd aż przyszedł złodziej. I wtedy ona szybko zadzwoniła po policję. Policjantka przyszła i złapała złodzieja.
ta policjantka jest strasznie wolna...mialam kiedys zlodzieja i wezwalam ja i po prostu(jak ktos juz pisal) sobie szla....i nie zlapala...
Bo nie lubią wypłacać odszkodowań :huh: A kto wie tą simową policję.
Kinga_13
29.04.2004, 17:40
Wiesz z tym niewypłacaniem odszkodowań to może i prawda ale nie wiem. A jaka policja taka policja wkońcu nie narzekajmy przecie wiele sie nie różni od naszej policji w Polsce
Simfanka#1
29.04.2004, 18:21
hmm... chyba nie wlacze sie do dyskusji bo u mnie policjantka ZAWSZE lapala zlodzieja! :huh: nie zdarzyla mi sie jeszcze porazka. :) ale to moze dlatego ze mam sposob na to by policja szybciej przychodzila do mojego domu... ;)
*Termin@t{}R*
30.04.2004, 09:03
A moja policjantka nigdy nie łapie złodzieja kur** jedna :angry: :angry: <_<
cornishonka
30.04.2004, 09:43
Ze mna to zalezy. Jesli dzwonie na policje, to przychodzi i mowi, ze sie nie udaje <_<. Za to jesli mam alarm, to policjantka od razu przybiega. Ale i tak denerwujaca to zrobili, ze tylko daja kase w zamian za utracony przedmiot. Moze by zwrocili, od razu by bylo latwiej :D.
Pozdrowka :) :)
sephiroth
30.04.2004, 12:43
Ale ta kasa nie raz lepsz bo przedmiot moze kosztowac 500 (n.p. telewizor wisła kolorowy 27cali) a dostaniesz cos koło 2500 :D :D Tyle że jesli ci ukradnie Servo (15000) to i tak dostraniesz 2500! :( Głupia firma ubezpieczeniowa :angry: :angry: :angry: (to ona wypłaca)
Szynszyl
30.04.2004, 13:08
daaawno nie mialem zlodzieja ale mi sie wydaje ze dostawalem 1000 z ubezpieczenia
i jeszcze wartosc tego co mi ukradl :)
Simfanka#1
30.04.2004, 14:10
tak wlasnie jest! :) o ile oczywiscie zlodziej cos ci ukradnie... :D bo jak nie to dostajesz tylko ubezpieczenie. :lol:
No jak ukradnie... ale on przeważnie coś kradnie.
Kama2002
30.04.2004, 18:38
Oj, tam... Ona i tak najfajniej gwiżdże na tego złodzieja :P
Simfanka#1
01.05.2004, 11:41
mozliwe. ale mi zawsze lapie tego zlodzieja zanim on cos ukradnie. :D a to dzieki temu ze alarm umieszczam na zewnatrz domu od strony ulicy. jak tylko zlodziej sie zblizy to sie wlacza i zaraz jest policja! :D :lol: :)
Kidys tez tak robiłam,ale teraz złodziejom odechciało siem kraść i wcale nie przychodzą (buuuuu).
Simfanka#1
01.05.2004, 15:35
:) moze odkryli twoj podstep i wola nie ryzykować?? :lol:
pantera_552
02.05.2004, 14:54
niezgadzam sie z toba karolcia, bo u mnie jak zawsze uzadzam imprezke (a zawsze urzadzam imrezke :) ) to policja przyjezdza i najpierw ostrzega, a pozniej jak sie nie poslucham, to znowu przyjezdza i musze zaplacic 200 zl... :angry:
Mateusz22
02.05.2004, 20:20
a mi sie wydaje ze za 1 razem sie placi
Simfanka#1
02.05.2004, 21:20
kto ja tam wie, ta policje... :) ja tam nie robie imprez za czesto, wiec nie musze tez placic! :D
a placi sie w $ a nie w zl. ;)
ja już nie robie imprezejdysktoetkowych q domu... :) zbudowałem sobie w centrum dosko :P
A ja nie robie impr bo nie mam Balangi, nie mam zestawu alchemicznego, mam alarm i z policja nigdy klopotow nie mam :) nie wiedzialem ze ona takie numry wycina :)))))00
Mateusz22
03.05.2004, 10:33
No ta policja jest dziwna szkoda ze nie da rady nozem jej zarznac
Ja robie zawsze jakies balangi no i moi goście wracaja do domu gdzieś o 1.30 :lol: Policja przychodzi żadko co nie znaczy że nie przychodzi często :lol:
No ta policja jest dziwna szkoda ze nie da rady nozem jej zarznac
Albo ze spluwy :rolleyes:
Mafia pomyłka:)
05.05.2004, 16:11
:D POlicja? :P Przestępczy światek.. to coś co mafie lubią najbardziej :] :rolleyes:
Originally posted by Mafia pomyłka:)@May 5 2004, 05:11 PM
:D POlicja? :P Przestępczy światek.. to coś co mafie lubią najbardziej :] :rolleyes:
a tak pzry okazji chciałam siem zapytać czemu do nika Mafia dodałaś "pomyłka:)"(jeśli można pytać of course)????
05.05.2004, 16:22
Można, zapytać.. of course. Dlatego żem zapomniała hasełka do nika :rolleyes: :D :D To także specjalnmość mafijki.. B)
Ale jest takie cóż - przypomnij hasło... :D Klikanijcie w mojej sygnie na 'znasz' ^_^ :)
Fajniaste Crazy :D Ale do wyniku siem nie przyznam :lol:
05.05.2004, 16:52
Heh, tam są każdego wyniki :D Ja mam czterdzieści! Wyprzedziłam Nefi? :blink: : O.. Crazy znam Cię za dobrze ( heh, jakim cudem?) Poprostu odpowiadałam,
podobnie jak ja bym odpowiedziała. :)
Jaka była odp, w tym kogo tak naprawdę nienawidzę.. :lol: :lol: :lol: :lol:
buuuhhohoho! Tego nikt nie zgadnie :D Ale to nie jest moon, o nie :P
Originally posted by Ersa@May 5 2004, 06:13 PM
buuuhhohoho! Tego nikt nie zgadnie :D Ale to nie jest moon, o nie :P
Kurcze,zaznaczyłam moonka :lol: Jakos najmniej go z toba kojarze :P
05.05.2004, 17:49
:P A może to corn? Jakoś, jakoś.. nie kojarzę :o powiedz mi na "uszko" :P
A ja powiem Nefi.. :D :D A nefi.. :)
Simfanka#1
05.05.2004, 17:50
moze pisalibysmy do rzeczy, co?? <_< bo chyba troche zeszlismy z tematu... <_< ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.