PDA

Zobacz pełną wersję : Ubrania, makijarze, fryzurki nie dzialaja w grze :(

Katarzynka
09.02.2005, 07:55
Sorki ale przeszukałam wszyściutko i nic nie znalazłam. A więc.... Gdy ściągam te dodatki (jak w temacie) to przy robieniu rodziny wszystko moge używać..Jednakze gdy jush gram i np. pojadę simką do sklepu po nowe ubrania to w sklepie są tylko te standardowe ubrania (nie sciagniete z netu)... Tak samo jest z makijazem i fryzurami. Gdy simą podeszłam do lustra i chcialam zmienic makijaz... to byly tylko te makijarze standardowe :( nie te sciagniete z neta... a mialam takie fajne fryzurki i wogole:( czy ja mam cos zle czy moze tak jest??Plz pomozcie...

Jesli taki temat jest to naprawde bardzo przepraszam ale godzine siedze na forum i szukam odpowiedzi.... nie znalazlam

Z gory dziękuje

Lea
09.02.2005, 09:41
Ja osobiście wiem że nie wszystkie dodatki z netu działają. Część z nich jest źle zrobiona i w grze nie działa. Fakt, że do tej pory nie znalazłam takich ubrań, ale... może to to?

Katarzynka
09.02.2005, 09:51
Ja osobiście wiem że nie wszystkie dodatki z netu działają. Część z nich jest źle zrobiona i w grze nie działa. Fakt, że do tej pory nie znalazłam takich ubrań, ale... może to to?

Tylko ze zadne fryzury, makijaze czy ubrania mi nie dzialaja... a zapewniam ze mam ich sporo i to bylby naprawde zbyt duzy zbieg okolicznosci gdyby wszystkie byly zle zrobione (a sciagalam z wielu roznych stron).... kurcze co jest??:(

Aquila_Ardens
09.02.2005, 11:12
Sprawdź, jakie rozszerzenie mają pliki (prawy przycisk myszy, własciwości) jelsi w okienku dostrzeżesz try literki ''ZIP" zlbo ''RAR", to ściągnij program ''Win Rar" (poszukaj w google, ''Win Rar download" lub coś) ptem po instalacji kliknij na plik, powinna być ikonka w kształcie trzech książ

ek... wypakuj.. wypakuj tutaj (jelsi plki wsadziłaś do katalogu ''download'' w ea Games>The sims 2) lub wypakuj... i poszukaj owego katalogu ;)

35C4R00N
09.02.2005, 11:38
ek... wypakuj.. wypakuj tutaj (jelsi plki wsadziłaś do katalogu ''download'' w ea Games>The sims 2) lub wypakuj... i poszukaj owego katalogu ;)nie nie nie - przecież napisała "Przy tworzeniu rodziny są".
... nie mam w tej chwili dostępu do gry, ale jest w ustawieniach (nie pamiętam ktorych) "pokazuj elementy użytkownika (zmodyfikowane? ściągnięte? jakoś tak) w grze". Ja bym się zajął raczej sprawdzeniem tej opcji.

Katarzynka
10.02.2005, 09:36
nie nie nie - przecież napisała "Przy tworzeniu rodziny są".
... nie mam w tej chwili dostępu do gry, ale jest w ustawieniach (nie pamiętam ktorych) "pokazuj elementy użytkownika (zmodyfikowane? ściągnięte? jakoś tak) w grze". Ja bym się zajął raczej sprawdzeniem tej opcji.

Jeeest! Udalo sie... naczy bo to bylo tak.Zrobilam miejscowosc Kukuryku( tak zeby byla)... No i tam zrobilam rodznki i jak jush mowilam tylko przy robieniu rodzin moglam zakladac ubrania sciagniete z netu... oka... to weszlam w inna miejscowosc... (Milowo) no i zarobilam rodzinke..szok bo nie moglam wogole zakladac ubran z netu(znaczy sie wogole ich nie bylo)... ale pomyslalam o tym o mowiles no i ustawilam w opcjach.. i teraz moge robic wszystko co chce.. jade na zakupki po ubrania i moge sie napawac slicznymi ubraniami z netu... a potem sie chwale innym domownikom jaka ja to piekna i wogole:D hyh a co.. niech zazdroszczą :D

Agussiek
10.02.2005, 09:55
Jeeest! Udalo sie... naczy bo to bylo tak.Zrobilam miejscowosc Kukuryku( tak zeby byla)... No i tam zrobilam rodznki i jak jush mowilam tylko przy robieniu rodzin moglam zakladac ubrania sciagniete z netu... oka... to weszlam w inna miejscowosc... (Milowo) no i zarobilam rodzinke..szok bo nie moglam wogole zakladac ubran z netu(znaczy sie wogole ich nie bylo)... ale pomyslalam o tym o mowiles no i ustawilam w opcjach.. i teraz moge robic wszystko co chce.. jade na zakupki po ubrania i moge sie napawac slicznymi ubraniami z netu... a potem sie chwale innym domownikom jaka ja to piekna i wogole:D hyh a co.. niech zazdroszczą :D

Katarzynko!!! jak wejść w te pcje by to ustawić bo mam ten sam problem ale nie wiem gdzie one się znajudują?????

..::PIRATKA::..
11.02.2005, 14:18
No to tym razem ja mam problema. Rozpakowywuję dodatki do Downloads i nie ma ich w grze :\ Czytałam gdzieś, że może to nastąpić dlatego, że jakaś opcja jest wyłączona. Czy ktoś może mnie poinformować co to za opcja? Albo chociaż może zna ktoś inne wyjście z tego problemu? Pomocy, bo w necie jest tyle zajefajnych rzeczy ...

Aha, tylko plis nie mówcie, że była instrukcja co do tego jak i gdzie rozpakować dodatki, bo właśnie się nią posługiwałam.

Karo
13.02.2005, 00:45
sorry za post pod postem (mam nadzieje ze nie dostane bana :P) ale chyba nikt nie widzi tematu, a ja bardzo bym chciała wiedzieć, gdzie ta opcja się znajduje ... szukałam, ale nie wiem czy dobrze, bo jej nie zauważyłam. pomocy, gdzie jest ta OPCJA? ;(

Musisz wejść w opcjeto jest ten sam klawisz co do wychodzenia z gry (chyba F5)
Tam będziesz miała opcje grafiki,opcje dźwięku i opcje gry. Wejdź w opcje gry itam masz "zawartość importowana widoczna w katalogach". Włącz tę opcję i gotowe.