PDA

Zobacz pełną wersję : Głupi telefon ?!

Like you
09.02.2005, 20:31
coś niezwykłego!!!
czy zdażyła wam się interakcja przy telefonie: 'głupi telefon'??? :O

czolka
09.02.2005, 20:39
Nie mialam czegos takiego.A jak na to klikłas to co sie działo. I w jakiej grupie wiekowej miales to simem.

Olciaa
09.02.2005, 20:46
Lucjan Papużka ma coś takiego. Trzeba wypróbować xD

elaja2
09.02.2005, 21:10
też miałam taką opcję głupi telefon działa to na zasadzie nieszkodliwej zabawy i nie zauważylam aby pogorszyły się stosunki z osobą do której dzwoniono ,w grze jes mnóstwo fajnych zabaw głupi telefon,zabawa w wannie(do kąpieli),na kanapie,z krasnalami

*apple*
09.02.2005, 21:16
ja miałam głupi telefon z emerytem! HA ale się uśmiałam rtakie miny robił!!!! HAHAHA

Vavill
09.02.2005, 21:19
to tak jak ludzie dzwonią do innych by im zart zrobić :D glooopi telefon to nie taki głooopi pomysł :D

nossace
10.02.2005, 08:05
Mi tak przy jednej simce bylo ;) To chyba zalezy od jakiegos punktu charakteru!

HoUse_BabY
10.02.2005, 09:37
ja jeszcze nie miałam głepiego telefonu ale wczoraj jak grałam w rodzinie Kowal gdzie właśnie wprowadziła mi się tam bella ćwir zaczął mi dzwonić co chwile (dosłownie) telefon :O dzwonili wszyscy znajomi belli i pytali o nią :O bezsensu.. grać nie można było :\

Mesmerize
10.02.2005, 09:41
a nie uzywalas czasem tej cudownej skrzynki na listy (lub kody boolProp) i opcji "make friends for me" ??? bo jesli tak to sprawa wyjasniona. gra tworzy przyjaciol na minimalnych punktach przyjazni (bodajze po 50pktow masz z osoba) i oni dzwonia (wszytskie 20 osob) gdzie jestes, czy cie porwali kosmici, itp.

Incognito
10.02.2005, 10:13
A jaki to trzeba mieć charakter? Zrzędliwy?

Toxic
10.02.2005, 10:39
Miałem te głupi i przybiegł mi Mortimer i się drzeć zaczoł tak samo jakbym go przez teleskop pogdlądał

Still
10.02.2005, 10:50
A jaki to trzeba mieć charakter? Zrzędliwy?
Raczej żartobliwy :

HoUse_BabY
10.02.2005, 11:25
a nie uzywalas czasem tej cudownej skrzynki na listy (lub kody boolProp) i opcji "make friends for me" ??? bo jesli tak to sprawa wyjasniona. gra tworzy przyjaciol na minimalnych punktach przyjazni (bodajze po 50pktow masz z osoba) i oni dzwonia (wszytskie 20 osob) gdzie jestes, czy cie porwali kosmici, itp.

No właśnie jej testowałam m.i.n. na belli ale u niej ta skrzynka nie działała :O Nie wiem jakim cudem nagle "poznała" wszystkich" jak ich nawet w kontaktach nie ma... oj, to chyba błąd w grze no nie? :\ eeech.. niepotrzebnie kombinowałam z tą skrzynką...

Like you
10.02.2005, 12:11
też miałam taką opcję głupi telefon działa to na zasadzie nieszkodliwej zabawy i nie zauważylam aby pogorszyły się stosunki z osobą do której dzwoniono ,w grze jes mnóstwo fajnych zabaw głupi telefon,zabawa w wannie(do kąpieli),na kanapie,z krasnalami
a co można robić z krasnalami??? (można też żąglować PIŁECZKAMI)

vana
10.02.2005, 12:51
Simy, które mają mało punktów uprzejmości (czyli są zrzędliwe) mają opcję "głupi telefon". Gdy zadzwoni się tym sposobem do jednego sima tan po pewnym czasie przyjdzie zły i popchnie któregoś z domowników (twoich simów) i oczywiste jest, że po czymś takim obniżą się kontakty twojego sima z tym simem.

Zielono_oka
10.02.2005, 17:06
ten telefon to nic niezwykłeg :D Nerwus ma coś takiego, to zależy chyba od Lekkoducha bo jak miałam takiego faceta to on miał opcje głupi telefon i mógł siębawić w wannie ;P A co do samego tele to po chwili przybiega ta osoba do której dzwoniłeś i jest wkurzona wchodzi do domu i się drze na ciebie :)

patryk997
10.02.2005, 18:18
Miałem ostatnio coś takiego. Nerwus zadzwonił do tegokolesia, co rodzi kosmitę, a ten przybiegł do niego i na niego nakrzyczał, tak jak za podglądanie teleskopem. :]

ania500
10.02.2005, 18:25
ja to miałam to zależy od charakteru i mam pytanie : czy można adoptować bliźniaki??

R@fcio
10.02.2005, 19:06
Bliźniaków chyba nie.
A jeszcze jedno pytanie, co oni robią z tymi krasnalami, i jakich potrzeba punktów charakteru :?:

HoUse_BabY
11.02.2005, 08:10
ten telefon to nic niezwykłeg :D Nerwus ma coś takiego, to zależy chyba od Lekkoducha bo jak miałam takiego faceta to on miał opcje głupi telefon i mógł siębawić w wannie ;P A co do samego tele to po chwili przybiega ta osoba do której dzwoniłeś i jest wkurzona wchodzi do domu i się drze na ciebie :)

Każdy może się bawić w wannie :P przynajmniej u mnie...

Do R@fcia: Każdy może przecież rozwalić czy tam kopnąć kranslala :O Chyba że wszystkie moje simy mają podobny charakter :P

Osioł
11.02.2005, 11:38
Trzeba miec znak zodiaku Lew, gdzie ma chyba dużo przebojowości. Całkiem fajna zabawa jest z głupim telefonem^^, dzwoniłem takim typkiem do mego sima, a po kilku minutach mój sim wkurzony wchodzi do domu i popycha typa, a potem ochrzania go.

Katyaa
11.02.2005, 21:11
Ja miałam głupi telefon. U Papużek (Dziwnowo) i w mojej rodzince. Wykręciłam numer opiekunce do dziecka którą znał mój sim, ona przyszła i mu w gębę chlasnęła...

Kenji
12.02.2005, 10:24
ja miałam zadzwoniłam do babki o 23:00 a ona przyszła wsciekła i obryczała syna tej babki tkóra dzwoniła o 4:00
]

czemu u mnie nie ma belli ćwir ?Motimer nie żyje a jej nie ma dalejk! :1smutny: ;(

Binek
12.02.2005, 12:08
ja miałam zadzwoniłam do babki o 23:00 a ona przyszła wsciekła i obryczała syna tej babki tkóra dzwoniła o 4:00
]

czemu u mnie nie ma belli ćwir ?Motimer nie żyje a jej nie ma dalejk! :1smutny: ;(
Bo ją widziano ostatnio u Dona Lotario!Kto wie czy jej nie zabił.Bella raczej nigdy nie wróci :(

majbacz
12.02.2005, 19:38
Zabawa w wannie i krasnalami( na fotelu znam i gupi telefon też)?

..:Pati-Pokemon:..
12.02.2005, 19:49
no widzicie... a ja nic nie kapuję. nigdy nie mialam opcji "gluchy telefon". :O a jak mozna zonglowac pileczkami? :O i zabawa z telefonem w wannie?! :O i można podglada cteleskppem sąsiadów?!? :O :O :O

asiolin
12.02.2005, 19:59
no widzicie... a ja nic nie kapuję. nigdy nie mialam opcji "gluchy telefon". :O a jak mozna zonglowac pileczkami? :O i zabawa z telefonem w wannie?! :O i można podglada cteleskppem sąsiadów?!? :O :O :O
Piłki przy zabawianiu kogoś..Mozesz se pożąglować butelkami z lodówki :D>
POdgladać mozesz.Nei am zabawy wtelefonem w wannie.

Toxic
12.02.2005, 20:40
Nie głucht tylko głupi to czy jest ta opcaj czy nie od znaku zodiaku zależy tak a żonglować można jak się naciśnie na sima którym sie aktualnie steruje inaciskasz żongluj ale to też od charakteru zależy podgląda się sąsaidów przez teleskop naciska na niego w ciągu dnia i daje" spójrz przez to" a zabawe w waninie ma się gdy sim ma czerwony pasek zabawy i nie ma niczego innego do zabawy . Jeszcze jak sie nie ma gdzie wymyć tależy anie gdzie wyżucićto jest opcja "wyliż do czysta " :D:)

vivien
13.02.2005, 09:49
a jak można podglądać sąsiadów? ;] i skąd wziąść krasnale? bo u mnie chyba nie ma ;P

Toxic
13.02.2005, 10:57
a jak można podglądać sąsiadów? ;] i skąd wziąść krasnale? bo u mnie chyba nie ma ;P
Krasnale są w trybie kupowania pod kategorią ozdoby i rzeźby a żeby podglądać sąsiadów to w ciągu dnia naciskasz na teleskop i dajesz opcje "spójrz przez to " nie zawsze ktoś przybiega (a pisałem o tym dwa posty wyżej ):)

Trish
13.02.2005, 11:45
...a ja sie kiedys zastanawialam dlacego moja simka wskakuje i wyskakuje z wanny...

kagosia
18.03.2007, 10:21
U mnie zawsze po wskrzeszeniu Wskrzeszeniomatem jest głupi telefon....
Może to po jakimś wydarzeniu, np. po spotkaniu kosmitów czy wskrzeszeniu Sima się dzieje??!! ;P

Alatáriël
18.03.2007, 10:27
To tak... Podam wam na przykładzie simki Jane Brown (niektórzy ją pewnie już znają : P). Nie miałam opcji "głuchy telefon", dopóki nie zainstalowałam dodatku na studiach : ) Zadzwoniłam do któregoś mojego sima. Darła sie przez telefon xD Ale tamten nie przyszedł i jej nie ochrzanił ^^

natalioza100
02.04.2007, 14:07
Nic niezwykłego:P... Normalna rzecz :D