Zobacz pełną wersję : Głupi telefon ?!
Like you
09.02.2005, 20:31
coś niezwykłego!!!
czy zdażyła wam się interakcja przy telefonie: 'głupi telefon'??? :O
Nie mialam czegos takiego.A jak na to klikłas to co sie działo. I w jakiej grupie wiekowej miales to simem.
Lucjan Papużka ma coś takiego. Trzeba wypróbować xD
też miałam taką opcję głupi telefon działa to na zasadzie nieszkodliwej zabawy i nie zauważylam aby pogorszyły się stosunki z osobą do której dzwoniono ,w grze jes mnóstwo fajnych zabaw głupi telefon,zabawa w wannie(do kąpieli),na kanapie,z krasnalami
ja miałam głupi telefon z emerytem! HA ale się uśmiałam rtakie miny robił!!!! HAHAHA
to tak jak ludzie dzwonią do innych by im zart zrobić :D glooopi telefon to nie taki głooopi pomysł :D
Mi tak przy jednej simce bylo ;) To chyba zalezy od jakiegos punktu charakteru!
HoUse_BabY
10.02.2005, 09:37
ja jeszcze nie miałam głepiego telefonu ale wczoraj jak grałam w rodzinie Kowal gdzie właśnie wprowadziła mi się tam bella ćwir zaczął mi dzwonić co chwile (dosłownie) telefon :O dzwonili wszyscy znajomi belli i pytali o nią :O bezsensu.. grać nie można było :\
Mesmerize
10.02.2005, 09:41
a nie uzywalas czasem tej cudownej skrzynki na listy (lub kody boolProp) i opcji "make friends for me" ??? bo jesli tak to sprawa wyjasniona. gra tworzy przyjaciol na minimalnych punktach przyjazni (bodajze po 50pktow masz z osoba) i oni dzwonia (wszytskie 20 osob) gdzie jestes, czy cie porwali kosmici, itp.
Incognito
10.02.2005, 10:13
A jaki to trzeba mieć charakter? Zrzędliwy?
Miałem te głupi i przybiegł mi Mortimer i się drzeć zaczoł tak samo jakbym go przez teleskop pogdlądał
A jaki to trzeba mieć charakter? Zrzędliwy?
Raczej żartobliwy :
HoUse_BabY
10.02.2005, 11:25
a nie uzywalas czasem tej cudownej skrzynki na listy (lub kody boolProp) i opcji "make friends for me" ??? bo jesli tak to sprawa wyjasniona. gra tworzy przyjaciol na minimalnych punktach przyjazni (bodajze po 50pktow masz z osoba) i oni dzwonia (wszytskie 20 osob) gdzie jestes, czy cie porwali kosmici, itp.
No właśnie jej testowałam m.i.n. na belli ale u niej ta skrzynka nie działała :O Nie wiem jakim cudem nagle "poznała" wszystkich" jak ich nawet w kontaktach nie ma... oj, to chyba błąd w grze no nie? :\ eeech.. niepotrzebnie kombinowałam z tą skrzynką...
Like you
10.02.2005, 12:11
też miałam taką opcję głupi telefon działa to na zasadzie nieszkodliwej zabawy i nie zauważylam aby pogorszyły się stosunki z osobą do której dzwoniono ,w grze jes mnóstwo fajnych zabaw głupi telefon,zabawa w wannie(do kąpieli),na kanapie,z krasnalami
a co można robić z krasnalami??? (można też żąglować PIŁECZKAMI)
Simy, które mają mało punktów uprzejmości (czyli są zrzędliwe) mają opcję "głupi telefon". Gdy zadzwoni się tym sposobem do jednego sima tan po pewnym czasie przyjdzie zły i popchnie któregoś z domowników (twoich simów) i oczywiste jest, że po czymś takim obniżą się kontakty twojego sima z tym simem.
Zielono_oka
10.02.2005, 17:06
ten telefon to nic niezwykłeg :D Nerwus ma coś takiego, to zależy chyba od Lekkoducha bo jak miałam takiego faceta to on miał opcje głupi telefon i mógł siębawić w wannie ;P A co do samego tele to po chwili przybiega ta osoba do której dzwoniłeś i jest wkurzona wchodzi do domu i się drze na ciebie :)
patryk997
10.02.2005, 18:18
Miałem ostatnio coś takiego. Nerwus zadzwonił do tegokolesia, co rodzi kosmitę, a ten przybiegł do niego i na niego nakrzyczał, tak jak za podglądanie teleskopem. :]
ja to miałam to zależy od charakteru i mam pytanie : czy można adoptować bliźniaki??
Bliźniaków chyba nie.
A jeszcze jedno pytanie, co oni robią z tymi krasnalami, i jakich potrzeba punktów charakteru :?:
HoUse_BabY
11.02.2005, 08:10
ten telefon to nic niezwykłeg :D Nerwus ma coś takiego, to zależy chyba od Lekkoducha bo jak miałam takiego faceta to on miał opcje głupi telefon i mógł siębawić w wannie ;P A co do samego tele to po chwili przybiega ta osoba do której dzwoniłeś i jest wkurzona wchodzi do domu i się drze na ciebie :)
Każdy może się bawić w wannie :P przynajmniej u mnie...
Do R@fcia: Każdy może przecież rozwalić czy tam kopnąć kranslala :O Chyba że wszystkie moje simy mają podobny charakter :P
Trzeba miec znak zodiaku Lew, gdzie ma chyba dużo przebojowości. Całkiem fajna zabawa jest z głupim telefonem^^, dzwoniłem takim typkiem do mego sima, a po kilku minutach mój sim wkurzony wchodzi do domu i popycha typa, a potem ochrzania go.
Ja miałam głupi telefon. U Papużek (Dziwnowo) i w mojej rodzince. Wykręciłam numer opiekunce do dziecka którą znał mój sim, ona przyszła i mu w gębę chlasnęła...
ja miałam zadzwoniłam do babki o 23:00 a ona przyszła wsciekła i obryczała syna tej babki tkóra dzwoniła o 4:00
]
czemu u mnie nie ma belli ćwir ?Motimer nie żyje a jej nie ma dalejk! :1smutny: ;(
ja miałam zadzwoniłam do babki o 23:00 a ona przyszła wsciekła i obryczała syna tej babki tkóra dzwoniła o 4:00
]
czemu u mnie nie ma belli ćwir ?Motimer nie żyje a jej nie ma dalejk! :1smutny: ;(
Bo ją widziano ostatnio u Dona Lotario!Kto wie czy jej nie zabił.Bella raczej nigdy nie wróci :(
Zabawa w wannie i krasnalami( na fotelu znam i gupi telefon też)?
..:Pati-Pokemon:..
12.02.2005, 19:49
no widzicie... a ja nic nie kapuję. nigdy nie mialam opcji "gluchy telefon". :O a jak mozna zonglowac pileczkami? :O i zabawa z telefonem w wannie?! :O i można podglada cteleskppem sąsiadów?!? :O :O :O
no widzicie... a ja nic nie kapuję. nigdy nie mialam opcji "gluchy telefon". :O a jak mozna zonglowac pileczkami? :O i zabawa z telefonem w wannie?! :O i można podglada cteleskppem sąsiadów?!? :O :O :O
Piłki przy zabawianiu kogoś..Mozesz se pożąglować butelkami z lodówki :D>
POdgladać mozesz.Nei am zabawy wtelefonem w wannie.
Nie głucht tylko głupi to czy jest ta opcaj czy nie od znaku zodiaku zależy tak a żonglować można jak się naciśnie na sima którym sie aktualnie steruje inaciskasz żongluj ale to też od charakteru zależy podgląda się sąsaidów przez teleskop naciska na niego w ciągu dnia i daje" spójrz przez to" a zabawe w waninie ma się gdy sim ma czerwony pasek zabawy i nie ma niczego innego do zabawy . Jeszcze jak sie nie ma gdzie wymyć tależy anie gdzie wyżucićto jest opcja "wyliż do czysta " :D:)
a jak można podglądać sąsiadów? ;] i skąd wziąść krasnale? bo u mnie chyba nie ma ;P
a jak można podglądać sąsiadów? ;] i skąd wziąść krasnale? bo u mnie chyba nie ma ;P
Krasnale są w trybie kupowania pod kategorią ozdoby i rzeźby a żeby podglądać sąsiadów to w ciągu dnia naciskasz na teleskop i dajesz opcje "spójrz przez to " nie zawsze ktoś przybiega (a pisałem o tym dwa posty wyżej ):)
...a ja sie kiedys zastanawialam dlacego moja simka wskakuje i wyskakuje z wanny...
U mnie zawsze po wskrzeszeniu Wskrzeszeniomatem jest głupi telefon....
Może to po jakimś wydarzeniu, np. po spotkaniu kosmitów czy wskrzeszeniu Sima się dzieje??!! ;P
Alatáriël
18.03.2007, 10:27
To tak... Podam wam na przykładzie simki Jane Brown (niektórzy ją pewnie już znają : P). Nie miałam opcji "głuchy telefon", dopóki nie zainstalowałam dodatku na studiach : ) Zadzwoniłam do któregoś mojego sima. Darła sie przez telefon xD Ale tamten nie przyszedł i jej nie ochrzanił ^^
natalioza100
02.04.2007, 14:07
Nic niezwykłego:P... Normalna rzecz :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.