Zobacz pełną wersję : Parcela publiczna w domu? Da się zrobić..!
HoUse_BabY
10.02.2005, 17:47
Mam nadzieję że takiego tematu nie było jeszcze a jak był to przepraszam :P
A więc... Na stronie www.modthesims2.com znalazły się przedmioty które możemy napotkać jedynie na parcelach publicznych a mam na myśli m.i.n. Ciuchy do kupienia,półki z grami i czasopismami,artykuły spożywcze czy kasy fiskalne :D
Wniosek jest taki że nie musimy już jeździć do miasta po nową bluzeczke dla naszej smiki czy sima :D
Plik Można ściągnąć w dziale downloads>Game hacks
UWAGA!
Plik wypakowujemy do EA games>The sims 2>Collections
Życze miłego grania :D
Bardzo ciekawe sklep w domu fajnie
Super! Dzięki!!! :P
Zaraz ściągam
HoUse_BabY
11.02.2005, 07:33
dobzre ze to sie komus przydalo:P Musiałam przed chwilką niestety usunąć bezpośredni link do ściągnięcia ( ;( ) ale napisalam za to gdzie go mozna znalesc...
A mozesz dokladnie powiedziec jak plik sie nazywa?
HoUse_BabY
11.02.2005, 09:10
A mozesz dokladnie powiedziec jak plik sie nazywa?
Tutaj masz link do teamtu > http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=40019
pod spodem jest plik do ściągnięcia ;)
P.S. Mam nadzieję że link do tematu nie jest zabroniony ? :\:\:O:O:O
Converse
11.02.2005, 09:55
Tak jak teraz podałaś jest ok. :)
Nie hotlinkujcie plików z innych stron, jeśli będziecie to robić, zacznę banować... http://www.cosgan.net/images/smilie/teufel/d015.gif
Juz miałam nadzieje, ż nie będę musiała do sklepów jeździc (komp mi się strasznie muli).. ale sie okazuje, ze nie mozna kupować! :( Szkoda. A moze się myle? Dajcie znać jak znajdziecie sposób
HoUse_BabY
11.02.2005, 13:31
Juz miałam nadzieje, ż nie będę musiała do sklepów jeździc (komp mi się strasznie muli).. ale sie okazuje, ze nie mozna kupować! :( Szkoda. A moze się myle? Dajcie znać jak znajdziecie sposób
po prostu żeby coś kupić trzeba oprócz np. szafki z ciuchami zakupić kase fiskalną.. pjawi się autoamtycznie sprzedawca i kupujemy :D mam nadzieję że pomogłam.. powodzenia w grze :*
Frogusia
11.02.2005, 13:59
Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi na pewno pomoże :D:D
Pozdrowienia :D
Dzięki, dzięki i jeszcze raz dzięki!:D Mój komp strasznie wolno działa kiedy jadę na parcelę publiczną, więc teraz bedzie o wieeele szybciej:) Mam tylko nadzieję że bedzie mi działać, bo ostatnio jak ściągnęłam nagrody aspiracji i wypakowałam do Colletions to nie było ich w grze :O
po prostu żeby coś kupić trzeba oprócz np. szafki z ciuchami zakupić kase fiskalną.. pjawi się autoamtycznie sprzedawca i kupujemy :D mam nadzieję że pomogłam.. powodzenia w grze :*
Wow sama na to nie wpadłam (wiedziałam ze sie opłaca na forum zarejestrować :D ), próbowałam z przebieralnią, ale nie działało. Dzieki bardzo
HoUse_BabY
11.02.2005, 18:05
Wow sama na to nie wpadłam (wiedziałam ze sie opłaca na forum zarejestrować :D ), próbowałam z przebieralnią, ale nie działało. Dzieki bardzo
nie ma za co... Sama na początku też nie wiedzialam jak tu coś kupić ale po kilkunastu minutach dostałam "olśnienia" :D Cieszę się to wszystkim pomogło... sam też z tego korzystam i jest bardzo zadowolona że moje simki mogą "godzinami gzebać w ciuchach" i że nie muszą się tłuc taksówką na parcele publiczne :P
O przy kasie pojawia sie sprzedawca :O Kandydaci na mezów :mu: Juz sobie sciagnelam i cutik chodzi :*
no okay...ściągnęłam, wpakowałam do Collections...rzuciłam okiem na read me ale..nie działa :O oczywiście sprawdzałam w kolekcjach i ni grzyba, nie ma :\ co mam zrobic?
HoUse_BabY
12.02.2005, 17:52
no okay...ściągnęłam, wpakowałam do Collections...rzuciłam okiem na read me ale..nie działa :O oczywiście sprawdzałam w kolekcjach i ni grzyba, nie ma :\ co mam zrobic?
Ja też na początku nie miałam tego w collections ale teraz mam i nie wiem jak to zrobiłam :O może pojawiło mi się dlatego że weszlam do simsow kliknęłam na opcje w której dodaje się jakiś katalog wyszlam z simsów usunęłam to co ściągnełam i wrzucialam do collections i ściągnełam jeszcze raz i ponownie tam wypakowałam... mam nadzieje że wyraźnie napisałam :shifty: popróbuja jeszcze raz może coś wyjdzie...
3mam za ciebie kciuki :*
Ja wypakowałam do Downloads i działa mam to w kolekcjach.
simmanka
13.02.2005, 12:57
Intresuje mnie coś odwrotnego chciałabym zrobić hotel i potrzebuje łóżek na parcele publiczną. Czy z tym ktoś mi pomoże.
A tak poza tym to słyszałam że można mieć skuter lub samochód w TS2 skąd je wziąść.
foxglove
13.02.2005, 13:18
Intresuje mnie coś odwrotnego chciałabym zrobić hotel i potrzebuje łóżek na parcele publiczną. Czy z tym ktoś mi pomoże.
A tak poza tym to słyszałam że można mieć skuter lub samochód w TS2 skąd je wziąść.
Łóżka - http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=30854&highlight=community+beds
Skuter- http://forums.modthesims2.com/showthread.php?t=43225
Pojazdy - http://forums.modthesims2.com/showthread.php?t=11543&highlight=cars
mmh...i w Downloads, i w Collection...no i nie ma ;( najwyraźniej czeka mnie jeżdżenie na parcele..
Czy to trzeba ściągać jak w którym miejscy ;/;/;/;;
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.