PDA

Zobacz pełną wersję : Lustro się wybiło?

Ancia Pingwin
13.02.2005, 12:16
Ten malutki problem właściwie wcale mi nie przeszkadza, ale i tak postanowiłam się zapytać. W TS2 w pomieszczeniu gdzie tworzy się rodzinę nie mam lustra!! Gdy włączyłam grę pierwszy raz po instalacjii to chyba miałam, za drugim razem chyba też, ale później zamiast odbicia sima miałam tylko czarne pole. Czy jest jakiś sposób na przywrócenie lustra bez reinstalowania simsów? Nie chcę dla tego małego szczegółu jeszcze raz instalować gry, więc pytam czy jest inny sposób.

PS. Wiem, że nie ten temat, pomyliłam się i teraz nie wiem jak przenieść.

Sahem
13.02.2005, 12:32
Po pierwsze: TO NIE TEN TEMAT! To jest temat o The Sims:P A z tym lustrem miałem tak samo. Poprostu weszłem w ustawienia gry(F5)/opcje grafiki i tam zaznaczyłem wszystko na najwyższe. Zadziałało, ale może nie zadziałać na słabszych komputerach...

Fayy
13.02.2005, 13:04
Czarne pole też miałam! Ściągnij sobie sterownki do karty graficznej powinno pomóc! ;)

Meginia
27.02.2005, 20:29
Linka, a gdzie można znaleść te sterowniki? Też mam czarne lustro a w grze lusterka mi nie pokazują w nich sima, tylko jest takie niebieskie pole:( I niebo mam takie dzikie, nie ma na nim chmur, a w nocy księżyca i odcienia nie zmienia przez całą dobę:( Zresztą, jak ktoś chce zobaczyć, to w oim fotostory jest... Bleh, mamdość tego nieba, co ja mogę zrobić?

rainne
27.02.2005, 20:39
Linka, a gdzie można znaleść te sterowniki? Też mam czarne lustro a w grze lusterka mi nie pokazują w nich sima, tylko jest takie niebieskie pole:( I niebo mam takie dzikie, nie ma na nim chmur, a w nocy księżyca i odcienia nie zmienia przez całą dobę:( Zresztą, jak ktoś chce zobaczyć, to w oim fotostory jest... Bleh, mamdość tego nieba, co ja mogę zrobić?
niebieskie pole można usunąć, wchodząc w opcje gry (albo grafiki - nie pamiętam) i zahaczając kwadracik przy "odbicia światła".