Zobacz pełną wersję : przyjaciele-gwiazdy
no więc tak.. jestem idolem..nie wiem ile to gwiazdek.. 3 bodajże.. no i stoje.. już drugi raz mnie cofali na karierowicza, a ja nie wiem co mam zrobić... wszystko co potrzeba mam (przyjaciół-gwiazdy, kondycje itp.) no i śpiewałam sobie w karaoke, próbuje coś nagrać no i nic :( prosze pomóżcie.. co mam robić.. z góry dzięki za odpowiedzi :)
Nieda się go pozbyć.Kamerdyner go wyprasza a jak masz Abrę to rzadziej przychodzi.
Nieda się go pozbyć.Kamerdyner go wyprasza a jak masz Abrę to rzadziej przychodzi. eh dzięki.. niestety nie mam Abry :/ mój komp to w sumie już grat więc ciesze się ze gwiazda mi chodzi. probowałam nawet dzwonic na policje kilka razy, ale akurat jak przychodzila policjanta moj fanatyk opuszczal moja posiadlosc i konczylo sie na opieprzu policjantki :/ najgorsze jest wybieranie rzeczy ze smietnika przez niego , fu...
Zadzwoń po kamerdynera.Zazwyczaj wyprasza wielbiciela.
Odp. na twoje drugie pytanie.Musisz czesciej cos w dzielnicu showbiznesu robic.(tak mi sie wydaje juz dlugo w gwiazde niegralam)
Simfanka#1
26.02.2005, 13:41
...chyba mialam jakis sposob...zaraz zaraz...jak juz masz trzy gwiazdki to musisz chyba duzo razy uzywac tego samego obiektu(nie pamietam jaki to) i bardzo mozliwe ze cie awansuja bez uzywania tych wyzszych obiektow - ja probowalam i nagle mnie awansowali tak o a potem to juz sbie wyczarowalam piec gwiazdek i wszystko bylo ok :D no ale jak nie masz abry... :/
hmmmmm....kurzę...nie pamiętam tego sposobu,ale jak mi się przypomni,to EDIT.
AsianStar
08.03.2005, 15:19
Bodajże trzeba było cały czas wchodzić na zrobienie zdjęć do reklamy. Ale niewiem czy na 100% bo w to dawnoooo :unsure: nie grałam
O co wam chodzi z tym Kamerdynerem, przecież w treści jest zawarta prośba o wytłumaczenie jak przejsć dalej w karierze. Staraj się jeździć jak najczęściej do dzielnicy showbiznesu, przede wszystkim nie przejmuj się upadkami!
O co wam chodzi z tym Kamerdynerem, przecież w treści jest zawarta prośba o wytłumaczenie jak przejsć dalej w karierze.
Gdy pierwszy raz odpowiadałam w tym temacie pytanie było jak pozbyć się Fanatyczneko Wielbiciela.Potem paulaa zedytowała posta i zadała nowe pytanie.Już teraz rozumiesz dlaczego była mowa o kamerdynerze?
Ciekawe... znalazłam temat z odpowiedzią. Czy to nie dziwne? polecam www.google.pl (http://www.google.pl)
a dla autorki tego tematu to (szczególnie posty usera Cornelia):
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=503
Miałam identycznie! Już chciałam napisać o tym na forum ale przedtem naciznęłam na parazzie i popisywałam się. Nie wiem jak to się stało, ale moja simka awansowała.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.