PDA

Zobacz pełną wersję : Korzystanie z umiejętności nabytych przy pomocy kryształów.

michalromanek
18.02.2005, 18:22
mam wszystkie 7 kryształów i nauczyłem sie wszystkich zdolnosci, a wiem tylko ja sie teleportowac,,, jak sie uzywa pozostalych zdolnosci???

Sithijka
18.02.2005, 23:44
Pomyśl troszkę, zdolności używasz zgodnie z tym, do czego one są przeznaczone. Zdolności wygaszania używasz kiedy się coś pali, prawda? To chyba logiczne. Inne zdolności służą głównie do zabawiania gości, to są takie jak gorąca stopa, lewitacja etc. A używasz ich po prostu klikając na to coś, lub kogoś na kim chcesz użyć tych zdolności. Np. jak się pali, to klikasz na ogień i masz opcję "wygaś", jak masz gościa i klikasz na nim to pojawia się opcja zabaw i później masz całą gamę różnych mozliwości, które nazywają się tak samo jak odpowiadajace im zdolności. (ale mi się zrymowało :D) To jest tak samo proste jak teleportacja.

Trochę zagmatwałam, ale mam nadzieję, ze w miare zrozumiale się wyraziłam.

Niespotykany
20.02.2005, 11:11
Witam !

Dla przypomnienia dodam, że teleportujemy się poprzez kliknięcie na dowolnym punkcie w parceli, na której się znajdujemy i wybraniu opcji "Teleportuj tutaj".
Ponieważ wszystko już zostało wyjasnione, pozwolę sobie zamknąć temat.

Pozdrawiam ! :cl: