Zobacz pełną wersję : Ulubiony sposób zdobywania gwiazdek
Khaterine
19.02.2005, 14:20
Jaki jest wasz ulubiony sposób zdobywania gwiazdek??
Ja jednąrodzinkę mam taką, w której sągwiiazdki 'z obrazka', a drugątakąw której sięstaram.
Za moich czasów (:P)...
Ludzie nie znali czegoś takiego jak obrazek i wszystko trzeba było robić ręcznie... ale Simy były posłuszne, dostarczały mi gwiazdek...
Ja sie troche staram to znaczy co lubie to sama robie. :P A na resztę to lustra używam. :D
Widzę, że tylko ja oddałem głos w ankiecie :P Zagłosowałem na: Trochę się staram. Chodzi mi o to, że nie używam żadnych kodów, obrazów itd. Wtedy gra nie miała by wogóle sensu !! (Ale to moje zdanie :P)
Moja pierwsza, porzadna gwiazda powstala tak: Najpierw mialam 2,5 gwiazdki i w tym momencie uzylam czaru "cena slawy" i zostalam gwiazda :D... (glupi wybieg xP )
undefinedundefinedundefinedJa próbuje normalnie , starając się! Ale efektów żadnych! Drugi tydzień gram w Gwiazdę z nadzieją że moja simka będzie gwiazdą ,ale nic ;( , zero :O staję na karaoke. Nie działa ,,Poćwicz przed lustrem,, to ćwiczę i nic, dalej to samo. Ściągnęłam obraz i tak dalej... i niema obrazu w ogóle. W takim razie czy jest inny sposób niż karaoke i scena z mikrofonem???!!!!!!!! :1smutny: ;( :| :zief:
_simfanka_
21.06.2005, 16:03
ja zawsze się bardzo staram
i mi to wychodzi
ale nieraz nie.
Velixica
23.07.2005, 15:02
Ja robie najpierw cenę sławy i mam 4 i pół gwiazdki a później robie wszystko żeby zostać gwiazdą :hooray: i wtedy jest spoxik :P :hooray:
undefinedundefinedundefinedJa próbuje normalnie , starając się! Ale efektów żadnych! Drugi tydzień gram w Gwiazdę z nadzieją że moja simka będzie gwiazdą ,ale nic ;( , zero :O staję na karaoke. Nie działa ,,Poćwicz przed lustrem,, to ćwiczę i nic, dalej to samo. Ściągnęłam obraz i tak dalej... i niema obrazu w ogóle. W takim razie czy jest inny sposób niż karaoke i scena z mikrofonem???!!!!!!!! :1smutny: ;( :| :zief:
Możesz też pozować dla Paparazziego, tylko musisz mieć 5 punktów kondycji
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.