Zobacz pełną wersję : Polska strona o Super Stars??
Słuchajcie:
:arrow: 1.Czy dodatek the sims gwiadze już wyszedł jeśli tak to ile może kosztować??
:arrow: 2.Czy jest jakaś polska strona o THE SIMS:GWIAZDAJesli tak to podajcie adres pppppli9dddddddddddddddddddddddsssssssssssssss
Buehehe gwiazda już dawno wyszłą. Jakieś 2 miesiące temu. Zobacz stronke realthesims. Adresu nie pamiętam ale chyba: www.realthesims.friko.pl
Buehehe gwiazda już dawno wyszłą. Jakieś 2 miesiące temu. Zobacz stronke realthesims. Adresu nie pamiętam ale chyba: www.realthesims.friko.pl
A ile ta gra może kosztować i gdzie ją można kupic??
A ile ta gra może kosztować i gdzie ją można kupic??
Można ją zakupić w każdym dobrym skepie np. w Empiku, Auchan, Selgrosie itd. Ja widziałam grę za około 89zł, ale jednak pirat mniej kosztuje (10zł) :lol:
[quote]Słuchajcie:
:arrow: 1.Czy dodatek the sims gwiadze już wyszedł jeśli tak to ile może kosztować??
:arrow: 2.Czy jest jakaś polska strona o THE SIMS:GWIAZDA
cos widze ze chyba na czasie nie jestes :lol: jest juz do kupienia w sklepach i na stadionie, giełdzie itp. a strona przeciez jest oficjalna ;) (http://www.thesims.pl)
[quote]Słuchajcie:
:arrow: 2.Czy jest jakaś polska strona o THE SIMS:GWIAZDA
cos widze ze chyba na czasie nie jestes :lol: jest juz do kupienia w sklepach i na stadionie, giełdzie itp. a strona przeciez jest oficjalna ;) (http://www.thesims.pl)
Fushma ja jestem nowa w te klicki z the sims więc grr bo się wkurze ja nic nie wiem o the simsSUPER STARS więc
dobra przepraszam troche wyskoczylam wiesz dzisiaj mam taki sobie nastrój bo musiałam wcześniej wstawać a jest weekend :roll:
Jednak jeśli chcesz znależć ajkeiś strony o The Sims Gwiazda wchodzisc na wp.pl i wpisujesz do wyszukiwarki "The Sims Gwiazda".
Pozdrawiam i życzę znalezienia cool stronek ;-P
Jednak jeśli chcesz znależć ajkeiś strony o The Sims Gwiazda wchodzisc na wp.pl i wpisujesz do wyszukiwarki "The Sims Gwiazda".
Pozdrawiam i życzę znalezienia cool stronek ;-P
Aczemu na wp.pl czytałam gdzieś że najwieksza wyszukiwarką świata jest wyszukiwarka onet.pl:P:P:P:LP:P:P:P
Z tego co mi wiadomo najwieksza wyszukiwarka jest google.pl ale nic nie mowie :wink:
Wiem ze the sims gwiazda wyszla 2 miesiace temu i ze w krotce ma bys nowy dodatek "abrakadabra". A kosztuje 89zl a piracka cos okolo 10 zl. Jednak piracka zawsze moze sie zaciac
[/url][/code][/quote]
Gwiazda wyszła prawie 5 miesięcy temu :wink: :wink:
gwiazda wyszłą 5 miesięcy temu? Nie powiedziałbym. Piraty wszędzie kosztują inaczej. Gdzieś 20 zł gdzie indziej 30. Zresztą piraty to zakazany temat.
Ja kupiłem Gwiazdę 26 maja, czyli zaraz po tym jak się dowiedziałem, że już wyszła.
Czy ktoś więcej mógłby odpowiedzie na ten temat??[list]
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.