Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Obcy Technik (ufolud)!!!

Binek
26.02.2005, 09:27
To więc mam gościa którgeo porwali kośmici!
Urodziła mu się kosmitka.
Jest już dorosła o to filmik z jej ślubu:
(troche poczekajcie aż ruszy!)

http://members.lycos.co.uk/binekbincio/movie016.avi

no ale ona nie zna ojca!Patrzałem na drzewo geealogiczne i zobaczyłem że u Kaliente też był kosmita!Sonda Rozpylacz 7.
jak mam orzyciagnąć ojca (obcego techinka)do córki kosmitki?Żeby mieszkali razem?Proszę o pomoc to dla mnie ważne !!
A sim pe mi nie działa więc tym sposobem to raczej nic nie zrobie.

Adi
26.02.2005, 09:38
Nie mam zielonego pjęcia, chyba sie nie da. Teleportation painting tez nie pomaga. Raczej musisz sie pogodzic z tym ze nie zrobisz tego i twoja kosmitka bedzie bez OjcoMatki ;)

Binek
26.02.2005, 09:42
Nie mam zielonego pjęcia, chyba sie nie da. Teleportation painting tez nie pomaga. Raczej musisz sie pogodzic z tym ze nie zrobisz tego i twoja kosmitka bedzie bez OjcoMatki ;)
wiesz ja mam problem bo mam jeszcze jednego małego kosmitka!
on ma tego samego obcego techinka.Mam pytanie czy obcy technik umrze na ufo?(kiedyś)?

trawka
26.02.2005, 10:09
ja tez chce takie zielone zielone dziecko! hehehehh :D
filmik dlugo laduje sie...:(=|

Binek
26.02.2005, 10:28
chwile poczekaj :)
Kurde!!!Jak ja patrze przez teleskop to cały czas mnie porywają i mam małe ufole!
Ja chcę dla nich tatusia zeby przyleciał!
Nikkt nie zna sposobu?\Niektórym nie chce się czekać na film aż się pokaże no to kilka zjęć.:
http://img213.exs.cx/img213/6106/snapshotadae80206f2b83e57eo.jpg
http://img213.exs.cx/img213/4104/snapshotadae80204f2b83fd7re.jpg
http://img213.exs.cx/img213/849/snapshotadae80200f2b9a5b7xc.jpg
http://img213.exs.cx/img213/2415/snapshotadae80206f2b9a667sw.jpg
http://img213.exs.cx/img213/7639/snapshotadae80208f2b98f26gi.jpg
http://img213.exs.cx/img213/491/snapshotadae80200f2b9ad32dg.jpg
Z ślubu Karoliny (ufo) niestety tato (ufo) j zawiódł bo nie przyszedł nawet na ślub córki.
http://img213.exs.cx/img213/9162/screenshot3hk.jpg
Małemu dziecku ufo jeszcze nie robi.lem zdjęc lecz niedłgo zrobie i je dam.ma takie fajne oczy :)

HoUse_BabY
26.02.2005, 10:59
chwile poczekaj :)
Kurde!!!Jak ja patrze przez teleskop to cały czas mnie porywają i mam małe ufole!
Ja chcę dla nich tatusia zeby przyleciał!
Nikkt nie zna sposobu?\Niektórym nie chce się czekać na film aż się pokaże no to kilka zjęć.:
Z ślubu Karoliny (ufo) niestety tato (ufo) j zawiódł bo nie przyszedł nawet na ślub córki.
Małemu dziecku ufo jeszcze nie robi.lem zdjęc lecz niedłgo zrobie i je dam.ma takie fajne oczy :)

Hehe.. mo też się urodziły dzieci ufo ale jakoś nie przypadły mi do gustu bo są jakieś takie.. skrzywione..:P ale mialam jedno takie ladne wlasnie z "Fajnymi oczami".Wczoraj zrobilam też taką rodzinke ufo czystej krwi(chodzi mi tutaj o te oczka :P) i jeszcze mysle co tu z nimi zrobić ;)

Binek
26.02.2005, 11:03
Hehe.. mo też się urodziły dzieci ufo ale jakoś nie przypadły mi do gustu bo są jakieś takie.. skrzywione..:P ale mialam jedno takie ladne wlasnie z "Fajnymi oczami".Wczoraj zrobilam też taką rodzinke ufo czystej krwi(chodzi mi tutaj o te oczka :P) i jeszcze mysle co tu z nimi zrobić ;)
a wiesz jak sproawadzić tate ufo?
Bo w dziwnowie też jest Rozpylacz 9 i on jest robiony przez ufoludów a jakoś na ziemi.... Ja chcę mieć tego ojca przed ślubem jego durgiej córki!!

HoUse_BabY
26.02.2005, 11:07
a wiesz jak sproawadzić tate ufo?
Bo w dziwnowie też jest Rozpylacz 9 i on jest robiony przez ufoludów a jakoś na ziemi.... Ja chcę mieć tego ojca przed ślubem jego durgiej córki!!

Nie wiem i praktycznie jestem pewna że tak się niestety nie da :( a techniik zapylacz przecież został stworzony przez maxisów od początku i tylko napisali że przyleciał na ziemię tak dla picu... przykro mi

Binek
26.02.2005, 11:10
Nie wiem i praktycznie jestem pewna że tak się niestety nie da :( a techniik zapylacz przecież został stworzony przez maxisów od początku i tylko napisali że przyleciał na ziemię tak dla picu... przykro mi
Trzeba było się tego spodziewać.No ale czy Obcy technik umrze kiedyś w kosmosie?Wie ktoś?

Zaria
26.02.2005, 11:12
kurde.... mnie to jedynie deneruje że technik NIGDY nie umiera :\ w drzewie genealogicznym wszyscy dziadkowie są na szaro procz jego (jest już dziadkiem w jednej rodzinie zaniedługo pradziadkiem - jak nastolatek dorośnie)

rainne
26.02.2005, 11:28
To więc mam gościa którgeo porwali kośmici!
Urodziła mu się kosmitka.
Jest już dorosła o to filmik z jej ślubu:
(troche poczekajcie aż ruszy!

no ale ona nie zna ojca!Patrzałem na drzewo geealogiczne i zobaczyłem że u Kaliente też był kosmita!Sonda Rozpylacz 7.
jak mam orzyciagnąć ojca (obcego techinka)do córki kosmitki?Żeby mieszkali razem?Proszę o pomoc to dla mnie ważne !!
A sim pe mi nie działa więc tym sposobem to raczej nic nie zrobie.
popraw mnie, jeśli źle zrozumiałam. masz faceta, porywa go ufo, rodzi mu się córka - w takim wypadku ten facet jest OJCEM, a matką jest jakaś kosmitka.
tam biologia działa inaczej.

Binek
26.02.2005, 12:04
popraw mnie, jeśli źle zrozumiałam. masz faceta, porywa go ufo, rodzi mu się córka - w takim wypadku ten facet jest OJCEM, a matką jest jakaś kosmitka.
tam biologia działa inaczej.
nie matką jest kosmita.
Ale znacie sposon na ściągniecie go na ziemie?

Adi
26.02.2005, 17:27
Nie da sie. Ale moze zrob mu ojca/matke zastepczam w CAS i wprowadz do gry :P

Mateon
26.02.2005, 17:29
Mam pytanie Binek: Dlaczego to ci przeszkadza???

Binek
26.02.2005, 17:47
Adi co to jest Cas?
Nie da się go ściągnąc SimPe?
Mateon dla mnie to jestważen chcę żeby moi simowie poznali swojego ojca który zgwałcił ich ojaaca :D

Mateon
26.02.2005, 17:56
Aha...Byłoby rozwiązanie gdybyś mógł go zaprosić przez telefon.Albo znaleść jakąś broń żebyś zestrzelił ufo i jeśli mieliby zapięte pasy to by przetrwali :D :D B) ;)

rainne
26.02.2005, 18:20
Adi co to jest Cas?
Nie da się go ściągnąc SimPe?
Mateon dla mnie to jestważen chcę żeby moi simowie poznali swojego ojca który zgwałcił ich ojaaca :D
CAS = Create a Sim... panel tworzenia rodziny/sima :)

ja i tak będę optować, za tym, co napisałam wyżej. skoro facet zachodzi w ciążę, to jest ojcem.

Binek
26.02.2005, 18:22
Aha...Byłoby rozwiązanie gdybyś mógł go zaprosić przez telefon.Albo znaleść jakąś broń żebyś zestrzelił ufo i jeśli mieliby zapięte pasy to by przetrwali :D :D B) ;)
Gdybym mógł zadzwonić to bym nie pisał.
ych jestem wkurzony! w moichrodzinach jak sie patrze przez teleskop porywają się kośmici.I co się opkazuje ojcami wszystkich zielonych maluchów jest Obcy Technik :censor: :bomb: :angry: :ranta: :rant: :yikes: :wall: :argue: :chair:
raiine a gdzie jest to cas??

Mateon
26.02.2005, 18:26
Gdybym mógł zadzwonić to bym nie pisał.
ych jestem wkurzony! w moichrodzinach jak sie patrze przez teleskop porywają się kośmici.I co się opkazuje ojcami wszystkich zielonych maluchów jest Obcy Technik :censor: :bomb: :angry: :ranta: :rant: :yikes: :wall: :argue: :chair:
Ciekawe ile dzieci ma ten Obcy Technik?? :laugh: :laugha: :rofl:

rainne
26.02.2005, 18:28
raiine a gdzie jest to cas??
tam, gdzie tworzysz sobie nową rodzinę. to z lustrem piomieszczenie, gdzie ustawiasz ubrania, aspirację, charakter.

btw: jeżeli tak często Ci porywają, to sprawdź może, czy hacka nie masz przypadkiem wgranego.

Binek
26.02.2005, 18:34
tam, gdzie tworzysz sobie nową rodzinę. to z lustrem piomieszczenie, gdzie ustawiasz ubrania, aspirację, charakter.

btw: jeżeli tak często Ci porywają, to sprawdź może, czy hacka nie masz przypadkiem wgranego.
Nie mam :D
Już sprawdzałem.
Czy da się ściągnąc obcego technika przez Simpe?(Bo dużo można dizeki temyu programowi więc pytam)

Adi
26.02.2005, 19:11
Ciekawe ile dzieci ma ten Obcy Technik?? :laugh: :laugha: :rofl:

Mysle że w kilku(nastu) milionach zie zaknie :D

binek- niewiem, ja bym zorbił tak jak napisałem i koniec kropka :P

Binek
26.02.2005, 20:30
bo jest sztuczka z kodem ale on mi nie wchodzi :\
Chyba będe musiał mieszkać bez obcego...

Cocaine
26.02.2005, 20:53
A ja się gapię w ten głupi teleskop, gapię i nic fajnego wypatrzyć nie mogę...moj sim ma juz na max kreatywność i nic :/

Adi
27.02.2005, 10:26
A ja się gapię w ten głupi teleskop, gapię i nic fajnego wypatrzyć nie mogę...moj sim ma juz na max kreatywność i nic :/

A nie logiki?
sim tez musi zainteresowac sie fantastyką naukową :D

Zakręcona
27.02.2005, 10:54
Czytam te wasze rozmowy i nic nie kapuje:O ...A moze ktos z was wie jak zrobic zeby ufo porywalo w okolicy która sama zrobilam?? Bo moi simowie maja jusz wszystkiego na max i nic....a tak bym chciala:(

Binek
27.02.2005, 11:11
Czytam te wasze rozmowy i nic nie kapuje:O ...A moze ktos z was wie jak zrobic zeby ufo porywalo w okolicy która sama zrobilam?? Bo moi simowie maja jusz wszystkiego na max i nic....a tak bym chciala:(
To zależy od szczeęścia.Ja mam go za dużo wię cjuż nie [podchodze do teleskopu :O

Nindë
27.02.2005, 17:43
Najlepiej to użyć kodu na przylatywanie Ufo... :D Pewnie go wszyscy znają boolProp testingCheatsEnabled true, przytrzymać shift i kliknąc na teleskop i na Debug-Get abduced... :D Spróbowałam go na Donie...Teraz ma synka Ufoludka... :P

Właśnie mnie też to ciekawi też bym chciała poznać tych obcych techników... :D

Binek
27.02.2005, 18:41
Najlepiej to użyć kodu na przylatywanie Ufo... :D Pewnie go wszyscy znają boolProp testingCheatsEnabled true, przytrzymać shift i kliknąc na teleskop i na Debug-Get abduced... :D Spróbowałam go na Donie...Teraz ma synka Ufoludka... :P

Właśnie mnie też to ciekawi też bym chciała poznać tych obcych techników... :D
albo ściągnąc hacka (ale ja go nie ściągałem!)
ktoś na forum podawał linka...
Ninde ja mam dużo synków i córek!!:)
Są takie słodkie zielone ;)

Karo
28.02.2005, 11:39
A ja mam pytanie.
Czy ufo porywa też ufoli ? Chodzi mi o to ,czy porywa też zielonych i też są
potem w ciąży?
;P

Binek
28.02.2005, 14:11
A ja mam pytanie.
potem w ciąży?
;P
tak.Ale zdarza się ciąża ufoludkowa tylko facetom (tak jest u mnie)

Andromeda
28.02.2005, 18:44
U mnie zawsze jak sima porwie ufo, to ojcem jest Obcy Technik! Ma już 5 dzieci. :|

▫Molly▫
28.02.2005, 18:49
A ja mam pytanie.
potem w ciąży?
;P

Mi raz porwało takiego zielonego z tymi dziwnymi oczkami !!!

W ogóle to jestem ciekawa jakie rodzą się dzieci zwykłych simów , któży polecieli hen daleko i wrócili w ciąży. ... Nigdy nie dotrwałam tego momentu...

Binek
28.02.2005, 19:36
Mi raz porwało takiego zielonego z tymi dziwnymi oczkami !!!

W ogóle to jestem ciekawa jakie rodzą się dzieci zwykłych simów , któży polecieli hen daleko i wrócili w ciąży. ... Nigdy nie dotrwałam tego momentu...
No rodzą sie zielone!!Tytlko oczy są czasme normalne.Mja karolina ufo dziewcko tak ma.

Reiko
28.02.2005, 20:37
A ja sciagnelam hacka i mi teraz sim rodzi ufola kiedy zachce.. Owszem, ufoluda tez idzie porwac i splodzic mu dziecko. Ja tak miałak :]

danzel
28.02.2005, 21:40
A ja sciagnelam hacka i mi teraz sim rodzi ufola kiedy zachce.. Owszem, ufoluda tez idzie porwac i splodzic mu dziecko. Ja tak miałak :]

Też to mam ale lepiej z tym uważaj :) bo możesz się doczekać!

Binek
01.03.2005, 06:30
Też to mam ale lepiej z tym uważaj :) bo możesz się doczekać!
Na co ma uważać?Moje ufo wyzło za mąż za białego człowieka :P

asiolin
01.03.2005, 09:28
Ufa umierają na ziemi-ja tak zawsze mam!!
Posty Mat..czy jakoś tak to były bez sensu z deczka.

Binek
02.03.2005, 14:54
zauważyliście że obcy technik jest w WERONIe dziwnowie i Miłowie (jako tata kosmitów)?
Mnei to trochę zdziwiło i wkuirzyło!!

Maciek S.
04.03.2005, 20:39
Mi UFO UFOLA porwało i porwany kosmita urodził swoje siostrzyczki.

Adi
06.03.2005, 13:59
Moj technik jest bezdzietny, ale jednego albo dwa bachory ma w drodze, nie lubie tych dzieci kosmicznych bo są niesmowicie brzydkie, i tak ich dzieci, wnuki itd........

Toxic
06.03.2005, 15:04
Ostatnio u dziwaków urodziła mi się kosmitka , jako noworodek była bardzo ładna ale gdy stała się małym dzieckiem to jest ochydna ma taki spłaszczony nos jedyne co ma fajne to oczy kosmity :)

Binek
06.03.2005, 15:16
hehe.Jak to przeczytałem to przypomniała mi się rodzinka którą wczoraj stworzyłem z bratem.Jeśli chcecie wiedzieć o co chodzi zobaczcie do tematu
" pokolenia"

Adi
06.03.2005, 17:04
Mi dziwakowie urodzili 3 komitow, ten co byl w ciazy jak sie gra zaczynala to urodzil chlopca, a ten drugi blizniakai, chklopaka i dziewczyne, hehe. ale ta dziewucha brzydka byla, akorad w tym to maxis mogl by sie bardziej postarac o jest okropnie :/

Toxic
06.03.2005, 18:02
Mi dziwakowie urodzili 3 komitow, ten co byl w ciazy jak sie gra zaczynala to urodzil chlopca, a ten drugi blizniakai, chklopaka i dziewczyne, hehe. ale ta dziewucha brzydka byla, akorad w tym to maxis mogl by sie bardziej postarac o jest okropnie :/
U mnie ten co był w ciąży na początku gry właśnie tą o której pisałem urodził potem drógi urodził i też dziewczynke ale nie chce wiedzieć jak będzie wyglądać jak urośnie więc nimi nie gram :) :D

milirodeo
08.03.2005, 15:24
Ja próbowałam żeby mojego sima porwało ufo ale jakoś nie chce przylecieć.
Mam go w Miłowie.

Binek
08.03.2005, 15:28
Jeśli chcesz to mam sposób mna ufo:
Albo sciągni ufo albo
użyj kodu
boolProp testingCheatsEnabled true
potem shiftem naciśnioj na teleskop i masz Get abduced jakos tak naciśnij na tą opcje sim przychozi przlatuje ufo i masz :)