Zobacz pełną wersję : Obcy Technik (ufolud)!!!
To więc mam gościa którgeo porwali kośmici!
Urodziła mu się kosmitka.
Jest już dorosła o to filmik z jej ślubu:
(troche poczekajcie aż ruszy!)
http://members.lycos.co.uk/binekbincio/movie016.avi
no ale ona nie zna ojca!Patrzałem na drzewo geealogiczne i zobaczyłem że u Kaliente też był kosmita!Sonda Rozpylacz 7.
jak mam orzyciagnąć ojca (obcego techinka)do córki kosmitki?Żeby mieszkali razem?Proszę o pomoc to dla mnie ważne !!
A sim pe mi nie działa więc tym sposobem to raczej nic nie zrobie.
Nie mam zielonego pjęcia, chyba sie nie da. Teleportation painting tez nie pomaga. Raczej musisz sie pogodzic z tym ze nie zrobisz tego i twoja kosmitka bedzie bez OjcoMatki ;)
Nie mam zielonego pjęcia, chyba sie nie da. Teleportation painting tez nie pomaga. Raczej musisz sie pogodzic z tym ze nie zrobisz tego i twoja kosmitka bedzie bez OjcoMatki ;)
wiesz ja mam problem bo mam jeszcze jednego małego kosmitka!
on ma tego samego obcego techinka.Mam pytanie czy obcy technik umrze na ufo?(kiedyś)?
ja tez chce takie zielone zielone dziecko! hehehehh :D
filmik dlugo laduje sie...:(=|
chwile poczekaj :)
Kurde!!!Jak ja patrze przez teleskop to cały czas mnie porywają i mam małe ufole!
Ja chcę dla nich tatusia zeby przyleciał!
Nikkt nie zna sposobu?\Niektórym nie chce się czekać na film aż się pokaże no to kilka zjęć.:
http://img213.exs.cx/img213/6106/snapshotadae80206f2b83e57eo.jpg
http://img213.exs.cx/img213/4104/snapshotadae80204f2b83fd7re.jpg
http://img213.exs.cx/img213/849/snapshotadae80200f2b9a5b7xc.jpg
http://img213.exs.cx/img213/2415/snapshotadae80206f2b9a667sw.jpg
http://img213.exs.cx/img213/7639/snapshotadae80208f2b98f26gi.jpg
http://img213.exs.cx/img213/491/snapshotadae80200f2b9ad32dg.jpg
Z ślubu Karoliny (ufo) niestety tato (ufo) j zawiódł bo nie przyszedł nawet na ślub córki.
http://img213.exs.cx/img213/9162/screenshot3hk.jpg
Małemu dziecku ufo jeszcze nie robi.lem zdjęc lecz niedłgo zrobie i je dam.ma takie fajne oczy :)
HoUse_BabY
26.02.2005, 10:59
chwile poczekaj :)
Kurde!!!Jak ja patrze przez teleskop to cały czas mnie porywają i mam małe ufole!
Ja chcę dla nich tatusia zeby przyleciał!
Nikkt nie zna sposobu?\Niektórym nie chce się czekać na film aż się pokaże no to kilka zjęć.:
Z ślubu Karoliny (ufo) niestety tato (ufo) j zawiódł bo nie przyszedł nawet na ślub córki.
Małemu dziecku ufo jeszcze nie robi.lem zdjęc lecz niedłgo zrobie i je dam.ma takie fajne oczy :)
Hehe.. mo też się urodziły dzieci ufo ale jakoś nie przypadły mi do gustu bo są jakieś takie.. skrzywione..:P ale mialam jedno takie ladne wlasnie z "Fajnymi oczami".Wczoraj zrobilam też taką rodzinke ufo czystej krwi(chodzi mi tutaj o te oczka :P) i jeszcze mysle co tu z nimi zrobić ;)
Hehe.. mo też się urodziły dzieci ufo ale jakoś nie przypadły mi do gustu bo są jakieś takie.. skrzywione..:P ale mialam jedno takie ladne wlasnie z "Fajnymi oczami".Wczoraj zrobilam też taką rodzinke ufo czystej krwi(chodzi mi tutaj o te oczka :P) i jeszcze mysle co tu z nimi zrobić ;)
a wiesz jak sproawadzić tate ufo?
Bo w dziwnowie też jest Rozpylacz 9 i on jest robiony przez ufoludów a jakoś na ziemi.... Ja chcę mieć tego ojca przed ślubem jego durgiej córki!!
HoUse_BabY
26.02.2005, 11:07
a wiesz jak sproawadzić tate ufo?
Bo w dziwnowie też jest Rozpylacz 9 i on jest robiony przez ufoludów a jakoś na ziemi.... Ja chcę mieć tego ojca przed ślubem jego durgiej córki!!
Nie wiem i praktycznie jestem pewna że tak się niestety nie da :( a techniik zapylacz przecież został stworzony przez maxisów od początku i tylko napisali że przyleciał na ziemię tak dla picu... przykro mi
Nie wiem i praktycznie jestem pewna że tak się niestety nie da :( a techniik zapylacz przecież został stworzony przez maxisów od początku i tylko napisali że przyleciał na ziemię tak dla picu... przykro mi
Trzeba było się tego spodziewać.No ale czy Obcy technik umrze kiedyś w kosmosie?Wie ktoś?
kurde.... mnie to jedynie deneruje że technik NIGDY nie umiera :\ w drzewie genealogicznym wszyscy dziadkowie są na szaro procz jego (jest już dziadkiem w jednej rodzinie zaniedługo pradziadkiem - jak nastolatek dorośnie)
To więc mam gościa którgeo porwali kośmici!
Urodziła mu się kosmitka.
Jest już dorosła o to filmik z jej ślubu:
(troche poczekajcie aż ruszy!
no ale ona nie zna ojca!Patrzałem na drzewo geealogiczne i zobaczyłem że u Kaliente też był kosmita!Sonda Rozpylacz 7.
jak mam orzyciagnąć ojca (obcego techinka)do córki kosmitki?Żeby mieszkali razem?Proszę o pomoc to dla mnie ważne !!
A sim pe mi nie działa więc tym sposobem to raczej nic nie zrobie.
popraw mnie, jeśli źle zrozumiałam. masz faceta, porywa go ufo, rodzi mu się córka - w takim wypadku ten facet jest OJCEM, a matką jest jakaś kosmitka.
tam biologia działa inaczej.
popraw mnie, jeśli źle zrozumiałam. masz faceta, porywa go ufo, rodzi mu się córka - w takim wypadku ten facet jest OJCEM, a matką jest jakaś kosmitka.
tam biologia działa inaczej.
nie matką jest kosmita.
Ale znacie sposon na ściągniecie go na ziemie?
Nie da sie. Ale moze zrob mu ojca/matke zastepczam w CAS i wprowadz do gry :P
Mam pytanie Binek: Dlaczego to ci przeszkadza???
Adi co to jest Cas?
Nie da się go ściągnąc SimPe?
Mateon dla mnie to jestważen chcę żeby moi simowie poznali swojego ojca który zgwałcił ich ojaaca :D
Aha...Byłoby rozwiązanie gdybyś mógł go zaprosić przez telefon.Albo znaleść jakąś broń żebyś zestrzelił ufo i jeśli mieliby zapięte pasy to by przetrwali :D :D B) ;)
Adi co to jest Cas?
Nie da się go ściągnąc SimPe?
Mateon dla mnie to jestważen chcę żeby moi simowie poznali swojego ojca który zgwałcił ich ojaaca :D
CAS = Create a Sim... panel tworzenia rodziny/sima :)
ja i tak będę optować, za tym, co napisałam wyżej. skoro facet zachodzi w ciążę, to jest ojcem.
Aha...Byłoby rozwiązanie gdybyś mógł go zaprosić przez telefon.Albo znaleść jakąś broń żebyś zestrzelił ufo i jeśli mieliby zapięte pasy to by przetrwali :D :D B) ;)
Gdybym mógł zadzwonić to bym nie pisał.
ych jestem wkurzony! w moichrodzinach jak sie patrze przez teleskop porywają się kośmici.I co się opkazuje ojcami wszystkich zielonych maluchów jest Obcy Technik :censor: :bomb: :angry: :ranta: :rant: :yikes: :wall: :argue: :chair:
raiine a gdzie jest to cas??
Gdybym mógł zadzwonić to bym nie pisał.
ych jestem wkurzony! w moichrodzinach jak sie patrze przez teleskop porywają się kośmici.I co się opkazuje ojcami wszystkich zielonych maluchów jest Obcy Technik :censor: :bomb: :angry: :ranta: :rant: :yikes: :wall: :argue: :chair:
Ciekawe ile dzieci ma ten Obcy Technik?? :laugh: :laugha: :rofl:
raiine a gdzie jest to cas??
tam, gdzie tworzysz sobie nową rodzinę. to z lustrem piomieszczenie, gdzie ustawiasz ubrania, aspirację, charakter.
btw: jeżeli tak często Ci porywają, to sprawdź może, czy hacka nie masz przypadkiem wgranego.
tam, gdzie tworzysz sobie nową rodzinę. to z lustrem piomieszczenie, gdzie ustawiasz ubrania, aspirację, charakter.
btw: jeżeli tak często Ci porywają, to sprawdź może, czy hacka nie masz przypadkiem wgranego.
Nie mam :D
Już sprawdzałem.
Czy da się ściągnąc obcego technika przez Simpe?(Bo dużo można dizeki temyu programowi więc pytam)
Ciekawe ile dzieci ma ten Obcy Technik?? :laugh: :laugha: :rofl:
Mysle że w kilku(nastu) milionach zie zaknie :D
binek- niewiem, ja bym zorbił tak jak napisałem i koniec kropka :P
bo jest sztuczka z kodem ale on mi nie wchodzi :\
Chyba będe musiał mieszkać bez obcego...
A ja się gapię w ten głupi teleskop, gapię i nic fajnego wypatrzyć nie mogę...moj sim ma juz na max kreatywność i nic :/
A ja się gapię w ten głupi teleskop, gapię i nic fajnego wypatrzyć nie mogę...moj sim ma juz na max kreatywność i nic :/
A nie logiki?
sim tez musi zainteresowac sie fantastyką naukową :D
Zakręcona
27.02.2005, 10:54
Czytam te wasze rozmowy i nic nie kapuje:O ...A moze ktos z was wie jak zrobic zeby ufo porywalo w okolicy która sama zrobilam?? Bo moi simowie maja jusz wszystkiego na max i nic....a tak bym chciala:(
Czytam te wasze rozmowy i nic nie kapuje:O ...A moze ktos z was wie jak zrobic zeby ufo porywalo w okolicy która sama zrobilam?? Bo moi simowie maja jusz wszystkiego na max i nic....a tak bym chciala:(
To zależy od szczeęścia.Ja mam go za dużo wię cjuż nie [podchodze do teleskopu :O
Najlepiej to użyć kodu na przylatywanie Ufo... :D Pewnie go wszyscy znają boolProp testingCheatsEnabled true, przytrzymać shift i kliknąc na teleskop i na Debug-Get abduced... :D Spróbowałam go na Donie...Teraz ma synka Ufoludka... :P
Właśnie mnie też to ciekawi też bym chciała poznać tych obcych techników... :D
Najlepiej to użyć kodu na przylatywanie Ufo... :D Pewnie go wszyscy znają boolProp testingCheatsEnabled true, przytrzymać shift i kliknąc na teleskop i na Debug-Get abduced... :D Spróbowałam go na Donie...Teraz ma synka Ufoludka... :P
Właśnie mnie też to ciekawi też bym chciała poznać tych obcych techników... :D
albo ściągnąc hacka (ale ja go nie ściągałem!)
ktoś na forum podawał linka...
Ninde ja mam dużo synków i córek!!:)
Są takie słodkie zielone ;)
A ja mam pytanie.
Czy ufo porywa też ufoli ? Chodzi mi o to ,czy porywa też zielonych i też są
potem w ciąży?
;P
A ja mam pytanie.
potem w ciąży?
;P
tak.Ale zdarza się ciąża ufoludkowa tylko facetom (tak jest u mnie)
Andromeda
28.02.2005, 18:44
U mnie zawsze jak sima porwie ufo, to ojcem jest Obcy Technik! Ma już 5 dzieci. :|
A ja mam pytanie.
potem w ciąży?
;P
Mi raz porwało takiego zielonego z tymi dziwnymi oczkami !!!
W ogóle to jestem ciekawa jakie rodzą się dzieci zwykłych simów , któży polecieli hen daleko i wrócili w ciąży. ... Nigdy nie dotrwałam tego momentu...
Mi raz porwało takiego zielonego z tymi dziwnymi oczkami !!!
W ogóle to jestem ciekawa jakie rodzą się dzieci zwykłych simów , któży polecieli hen daleko i wrócili w ciąży. ... Nigdy nie dotrwałam tego momentu...
No rodzą sie zielone!!Tytlko oczy są czasme normalne.Mja karolina ufo dziewcko tak ma.
A ja sciagnelam hacka i mi teraz sim rodzi ufola kiedy zachce.. Owszem, ufoluda tez idzie porwac i splodzic mu dziecko. Ja tak miałak :]
A ja sciagnelam hacka i mi teraz sim rodzi ufola kiedy zachce.. Owszem, ufoluda tez idzie porwac i splodzic mu dziecko. Ja tak miałak :]
Też to mam ale lepiej z tym uważaj :) bo możesz się doczekać!
Też to mam ale lepiej z tym uważaj :) bo możesz się doczekać!
Na co ma uważać?Moje ufo wyzło za mąż za białego człowieka :P
Ufa umierają na ziemi-ja tak zawsze mam!!
Posty Mat..czy jakoś tak to były bez sensu z deczka.
zauważyliście że obcy technik jest w WERONIe dziwnowie i Miłowie (jako tata kosmitów)?
Mnei to trochę zdziwiło i wkuirzyło!!
Maciek S.
04.03.2005, 20:39
Mi UFO UFOLA porwało i porwany kosmita urodził swoje siostrzyczki.
Moj technik jest bezdzietny, ale jednego albo dwa bachory ma w drodze, nie lubie tych dzieci kosmicznych bo są niesmowicie brzydkie, i tak ich dzieci, wnuki itd........
Ostatnio u dziwaków urodziła mi się kosmitka , jako noworodek była bardzo ładna ale gdy stała się małym dzieckiem to jest ochydna ma taki spłaszczony nos jedyne co ma fajne to oczy kosmity :)
hehe.Jak to przeczytałem to przypomniała mi się rodzinka którą wczoraj stworzyłem z bratem.Jeśli chcecie wiedzieć o co chodzi zobaczcie do tematu
" pokolenia"
Mi dziwakowie urodzili 3 komitow, ten co byl w ciazy jak sie gra zaczynala to urodzil chlopca, a ten drugi blizniakai, chklopaka i dziewczyne, hehe. ale ta dziewucha brzydka byla, akorad w tym to maxis mogl by sie bardziej postarac o jest okropnie :/
Mi dziwakowie urodzili 3 komitow, ten co byl w ciazy jak sie gra zaczynala to urodzil chlopca, a ten drugi blizniakai, chklopaka i dziewczyne, hehe. ale ta dziewucha brzydka byla, akorad w tym to maxis mogl by sie bardziej postarac o jest okropnie :/
U mnie ten co był w ciąży na początku gry właśnie tą o której pisałem urodził potem drógi urodził i też dziewczynke ale nie chce wiedzieć jak będzie wyglądać jak urośnie więc nimi nie gram :) :D
milirodeo
08.03.2005, 15:24
Ja próbowałam żeby mojego sima porwało ufo ale jakoś nie chce przylecieć.
Mam go w Miłowie.
Jeśli chcesz to mam sposób mna ufo:
Albo sciągni ufo albo
użyj kodu
boolProp testingCheatsEnabled true
potem shiftem naciśnioj na teleskop i masz Get abduced jakos tak naciśnij na tą opcje sim przychozi przlatuje ufo i masz :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.