Zobacz pełną wersję : Czy pies może odganiać fanatyka??
Tytuł mówi sam za siebie :)
nie jestem pewna ale raczej nie. Moze tylko odgonic zlodzieja i roznosicielke gazet;D buhehe:D Ale o fanatyku nie slyszalam:/
Karolcia
17.10.2003, 13:53
NIE SĄDZE... :(
Bogini Demeter
18.10.2003, 12:08
Nic z tego na fanatyka jest tylko voodoo!
Nie może.Tylko przegania tą roznośicielkę gazet i chyba złodzieja.
Oj chyba raczej nie moze ... a szkoda
Niestety nie. Na tego FANATYKA nie ma żadnej rady. Nawet voodo :( Ani policja , NIC. Na fanatyka jest tylko jedna rada- nie być gwiazdą :P
Przy fanatyku pies raczej PRZESZKADZA - ten bubek ciągle go fotografuje przy załatwianiu się ....
marihuana
04.02.2005, 16:17
cóż fanatyka napewno pies nie odgoni ale może kamerdyner wyszczela go po pysku!Wybuduj basen bez wyjścia i zjeźdżalni wpisz kod move_objects on kliknij na fanatyka i wsadź go do basenu teraz da ci spokuj poczekaj na efekty!
gruszka.
05.02.2005, 14:20
Na fanatyka jest tylko jeden sposób (może jest więcej ale ja znam tylko ten) Kamerdyner :P :P
A tak nawiasem mówiąc to mi fanatyczny wielbiciel wcale nie przeszkadza :):):):):):):):):)
moniczka12
06.02.2005, 08:26
A fanatyk zabiera nagrody co nie. Jesli nie chcecie zeby wma ukradl to polozcie go w pomieszczeniu np. gabinecie, albo tam gdzie tylko gwiazda moze wchodzic i postawcie drzwi z taka gwoazdka i wtedy nikt wam tam nie wejdzie tlyko gwaizda i komerdyner.
Mi nie odganiał fanatyka.... :O
myszorek
24.02.2005, 16:31
Mi fanatyk nieprzeszkadza no może czasami dzieci niemogą dojechac do szkoly bo stoi fanatyk na ulicy przed autobusem albo czasami fotografuje mojego pieska jak sie załatwia albo kopie dziure ale to nic pies jakoś przeżyje :)
mnie strasznie wkurzal ten fanatyk :| a jak zabral mi kiedys nagrode to myslalam ze go powiesze :|
Fanatyk to ciągle kradnie ale jest jeszcze jednen sposób na niego : magia jak się ma abrekadabre to można go zmienić w ropuche lub wyżucić z ogródka dzięki czarnej dziurze
heh już wzyzscy mówią ze nie... ja też tak myślę.. mojego sima to się wogule pies nie slucha ;)
heh już wzyzscy mówią ze nie... ja też tak myślę.. mojego sima to się wogule pies nie slucha ;)
To musisz z nim jeździć na starówkę do tresera lub sama wychowywać pieska posłuszeństwa :) A tak do tematu, to szkoda, że psy nie mogą ich odganiać- wkońcu pies ma strzec domu przed intruzami- takimi jak fanatyczny wielbiciel...
no tak :P masz rację .. ale chyba nie uwzględniono tej możliwości podczas tworzenia...a może właśnie o to chodziło.. żeby bylo ciekawiej... ale fanatcy sas natretni..może psy się ich boją??:P
A ja tam nie wiem bo nie mialam okazji dlugiego grania w the sims gwiazda.. po miesiacu plyta pekla :(
no tak :P masz rację .. ale chyba nie uwzględniono tej możliwości podczas tworzenia...a może właśnie o to chodziło.. żeby bylo ciekawiej... ale fanatcy sas natretni..może psy się ich boją??:P
Hehe, raczej tak. Ten fanatyk też mnie przeraża. Jakiś dzikus :). Ja bym się go pozbyła sposobem jakim ktoś już wcześniej wymienił... przez utopienie w basenie :)
Przy fanatyku pies raczej PRZESZKADZA - ten bubek ciągle go fotografuje przy załatwianiu się ....
:laugha: :laugha: :laugha: :laugha: :laugha: :laugha: :laugha: :laugha: :laugha: :laugha: :laugha:
bloodwave
09.04.2005, 11:12
:laugha: :laugha: :laugha: :laugha: :laugha: :laugha: :laugha: :laugha: :laugha: :laugha: :laugha: przykro mi masz pecha, na ciebie padło....co za idiotyczny post http://www.forum.thesims.pl/images/smilies/confuseda.gif weź jeśli chcesz sobie ponabijać to walnij głową w ściane nabijesz sobie guza i może ci się w "głoofce"..poukłada...no ale niestety szansa nikła....weź się zastnaów głupszego posta w życiu nie widziałam..no...może kiedyś coś tam napisałam...no ale bez przesady..a co do tematu...pamietam...jak moj wytresowany pies zawsze gonił tego fanatyka...i z tego co pamietam do go za noge gryzł...a tamten uciekał..ale za moment znowu wracał dopiero ten lokaj dawaj sobie z nim rade http://www.forum.thesims.pl/images/smilies/confuseda.gif....grrr
marta_simfanka
02.07.2005, 13:50
pies nie może odganiać fanatyka.Może odganiac wiesie - roznosicielke gazet .
A co do złodzieja to przyszedł a pies niestety spał :\
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.