Zobacz pełną wersję : Barman i Gwiazda
Hunter666
14.10.2003, 11:28
Nie wiem czy już taki temat był ale chcę się dowiedzieć od tych,którzy mają gwiazdę i randkę czy jak jadą do centrum (szczególnie na plażę) to czy barmar stojący za takim iebieskim barem ma nad głową gwiazdkę??
Jest z tym problem gdyż ten Wojciech,czy jak mu tam,pojawia się (widać tylko ręce i głowę) w Studio Town i nie rusza się z miejsca.Blokuje to przejady autobusów i limuzyn.Jeśli wam też to się przydarzyło to napiszcie o tym.Uprzedzam że najpierw trzeba pojechać do centrum i zamówić u niego drinka (albo i nie) a następnie pojechać do Studio Town i poczekać trochę.
Nic nie trzeba zamawiać! Ma se gościu gwiazdę nad główką, a pisze że barman :roll: ... Kurde blokuje wyjazd z miasta i musiałam wyjść nie zapisując :( Gupi on jest :x [/i][/b] Ale u mnie jest tylko w Dzielnicy Showbiznesu na jednej parceli...
Mi sie tez tak zdarzylo. Ale ten barman na całe szczescie nie stal na drodze. Co za wstrętny barman!!!!! :x :x
Mi też się pojawia i zatyka przejazd :angry: Ale znalazłem sposób na to :P Poprostu jak ma się w okienku autko i twój sim już wsiadł, poprostu skreślasz mu tę opcję i automatycznie samochód odjeżdza:P
SOSIk_ona
07.05.2004, 20:06
mi on nie przeszkadza, nie se stoi du*** ;)
:rolleyes: U mnie to on tez tak stoi!!I mnie to wnerwia!!!Czy macie jakiś sposób na to???
Originally posted by Sahem@May 7 2004, 08:24 PM
Mi też się pojawia i zatyka przejazd :angry: Ale znalazłem sposób na to :P Poprostu jak ma się w okienku autko i twój sim już wsiadł, poprostu skreślasz mu tę opcję i automatycznie samochód odjeżdza:P
U mnie to on tez tak stoi!!I mnie to wnerwia!!!Czy macie jakiś sposób na to???
Tak jak wyzej...
Ja tez tak robię :rolleyes:
Simfanka#1
08.05.2004, 15:36
Ja go tylko widzialam na Starowce... :huh: nigdy nie zatykal mi zadnego przejazdu... :huh: :)
Maciek S.
13.05.2004, 17:07
dobrym sposobem jest uliczny bar (ten niebieski z rybkami).
Simfanka#1
13.05.2004, 17:53
dzięki, ale nie mam ochoty na uzeranie sie z zatykajacym przejscie barmanem. :D niech sobie spokojnie egzystuje, a ja nie będę go prowokowacdo zatruwania mi zycia! :lol:
Originally posted by Hunter666@Oct 14 2003, 12:28 PM
Nie wiem czy już taki temat był ale chcę się dowiedzieć od tych,którzy mają gwiazdę i randkę czy jak jadą do centrum (szczególnie na plażę) to czy barmar stojący za takim iebieskim barem ma nad głową gwiazdkę??
Jest z tym problem gdyż ten Wojciech,czy jak mu tam,pojawia się (widać tylko ręce i głowę) w Studio Town i nie rusza się z miejsca.Blokuje to przejady autobusów i limuzyn.Jeśli wam też to się przydarzyło to napiszcie o tym.Uprzedzam że najpierw trzeba pojechać do centrum i zamówić u niego drinka (albo i nie) a następnie pojechać do Studio Town i poczekać trochę.
chciałbym coś powiedzieć ale niemam gwaiazdy :huh: <_< :( :angry: :ph34r:
Aragornek
19.06.2004, 19:10
Kurcze mi też się zdarze . w każdym pobycie w dzielnicy showbiznesu. ale kolega ściągnął mi karabin i gościa zabiłem :D
Originally posted by Simfanka#1@May 8 2004, 03:36 PM
Ja go tylko widzialam na Starowce... :huh: nigdy nie zatykal mi zadnego przejazdu... :huh: :)
Bo na starowce raczej nie zatyka..Tylko w gwiezdzie sie czasami pojawia mi sie juz w ogole nie pojawia..
Ja nie miałąm takiego czegoś :blink: bez sensu :P
Mi NASZCZĘŚCIE nikt nie blokuje przejazdu...
Mi przejazdu nie blokuje , ale stoi tam jak ten CIOŁ i się nie rusza :wacko: .
Czasami i tak jest MEDI ;)
Zaria'dna
25.06.2004, 16:00
u mnie było śmiesznie z nim... raz nie miał ciała ten barman i był przezroczysty. innym razem w centrum pojawiła sie nad nim gwiazda (na plaży). on ma białą karnacje skury a jak simy wrzeszczały ze to gwiazda to był murzynem w tej chmurce :D
NiEzNaNa
25.06.2004, 16:25
Originally posted by Medishon@Jun 24 2004, 10:09 AM
Mi przejazdu nie blokuje , ale stoi tam jak ten CIOŁ i się nie rusza :wacko: .
Ja tesh tak mam ale dopiero teraz.... wcześniej blokował mi przejazd i musiałam wyjść nie zapisując :ph34r: ale najwidoczniej odwidziało mu się i jush nie blokuje :P
SOSIk_ona
30.06.2004, 17:24
Originally posted by harry93+May 29 2004, 10:02 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (harry93 @ May 29 2004, 10:02 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Hunter666@Oct 14 2003, 12:28 PM
chciałbym coś powiedzieć ale niemam gwaiazdy :huh: <_< :( :angry: :ph34r: [/b][/quote]
To po co się wogóle odzywasz? :lol: -_- <_<
nie spotkałem sie z tym, ale jeżeli nawet to każdy mój sim ma przy sobie nóż i karabin którym mogą zabijać :)
Mnie zastawia drogę Paparazzi i Gwiazdy. Nie ruszą się za nic-z samochodu już nie można wysiążć, nie można nawet 'move_objects on' użyć.
XenoN jak cie to podnieca że masz nóż i karabin i że twój sim zabija to jesteś płytki jak kałuża...
Mi on na cale szczescie nie przeszkadze ale jest nad nim gwiazdka tez sie zastanawialem dlaczego :P
gromaniakm
04.07.2004, 13:46
mi ten kołek blokuje drogę na wakacjach :angry:
Mi CZASAMI blokuje droge...
mi kiedys zablokowala sprzataczka.albo gienia nie pamietam jej nazwiska.do gieni
wystarczylo zrobic tak wyjsc na chodnik i ja przywolac.potem znowu wsiadlam do limuzyny i juz.ale z barmanem to ja niewiem
Harimatris
16.07.2004, 14:11
Ten debil to mnie najnormalniej do grobu kiedyś doprowadzi! Jak chcę wrócić do domu to się nie da, bo ten dupek cały czas stoi na środku jezdni! Wtedy zostaje tylko jedno... KARABIN I KAŁUŻA KRWi! :lol:
Zawsze go napotykam w dzielnicy showbiznesu. Stoi na krawędzi drogi, dlatego niczego mi nie zatyka, choć bardzo mnie ten gostek denerwuje.
Mi nie zatyka drogi(i dobrze), bo nie mam randki :D
Mi sie to nie przydarza:)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.