Zobacz pełn± wersję : Elf?..
W jaki sposób ze zwykłego sima zrobic np Elfa?..
Gabqia :witaj: :)
Niestety nie da się tego zrobić samemu.Pamiętam,że był tu gdzies takie tematy,ale jak jaki¶ taki znajde to ci podam
Bardzo bym była wdzięczna:)
Black Raven
28.02.2005, 11:06
u kobiet w czarnym krysztale "Piękna lub Bestia"(3x pszczeli wosk)jest taka zielona elfka
Korinthiana
01.03.2005, 15:36
u kobiet w czarnym krysztale "Piękna lub Bestia"(3x pszczeli wosk)jest taka zielona elfka
niop. Ale bez sensu ze nie mozna zostac elfem na zawsze. Bo ta mikstura bardzo krotko dziala...
Poszukaj skina. Na stówę gdzie¶ taki jest. A z tym że można się zamienić w co¶ na jaki¶ czas to raz miałam tak że jak się zamienia, to przez sekundę jest duży a przez sekundę mały. I mi sie zacieło jak był taki wielki :D Chodziła pozniej taka wielka stara babka po domu :)
niop. Ale bez sensu ze nie mozna zostac elfem na zawsze. Bo ta mikstura bardzo krotko dziala...
Bardzo krótko? Dziwne... Bo u mnie ci±gle O_o. Muszę sima przebrać, żeby się odczarował.
Bardzo krótko? Dziwne... Bo u mnie ci±gle O_o. Muszę sima przebrać, żeby się odczarował.
Ja mam na jai¶ czas !! Tak jak osła, ale nie lubię elfa tylko normalnego sima.
skiny ładniutkich elfów, których naprawdę kochałam s± tu http://www.nighttimesims.no/ polecam s± chyba w dziale Camillia albo tojah :) thames/elves -> dokładnie tam
można sima zamienić na ile¶ tam czasu
ale potrzeba mieć czar "piękna i Bestia" (lub "piękna lub bestia" niepamiętam dokładnie)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.