Zobacz pełną wersję : Tancerki Hula
Hej! Czy tancerki hula pojawiają się tylko wtedy kiedy wazny sim umiera? Widziałam je na imprezie u jakiegos sima, ale jak je wezwać? POmocy!! :D
przychodzą z kosiarzem kiedy umierający ze starości sim ma platynowy wskażnik
No wiem.. Ale czy one moga na imprezyprzychodzic?? Znacie ten teledysk z simowskiej telewizji eee stacji tanecznej? kiedy stary dziad ma impre z tancerkami??
SKĄD JE WYTRZASNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????? ????????????????????????????????????????
;P
No wiem.. Ale czy one moga na imprezyprzychodzic?? Znacie ten teledysk z simowskiej telewizji eee stacji tanecznej? kiedy stary dziad ma impre z tancerkami??
SKĄD JE WYTRZASNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????? ????????????????????????????????????????
;P
stworzyć rodzinę na wzór tej sceny? ze staruszkiem i kilkoma dziewczynami, w strojach hawajskich?
nie3 no bo ja myslalam ze to jest mozna wezwac agencje towarzyska albo zrobic impreze i tam by byla opcja " ..... tancerki"
nie3 no bo ja myslalam ze to jest mozna wezwac agencje towarzyska albo zrobic impreze i tam by byla opcja " ..... tancerki"
to niestety się mylisz.
albo poczekaj i przypilnuj aby Twój sim w chwili śmierci miał wysoki wskaźnik aspiracji, albo pooszukuj, robiąc jakieś laski w słomianych spódniczkach :)
przychodzą z kosiarzem kiedy umierający ze starości sim ma platynowy wskażnik
Nie tylko. Mi tancerki hula przyszły gdy moja simka (Oliwka Widmo) miała złotą aspiracje
U mnie miałam Hulę, kiedy sim miał tylko dobre wspomnienia i dobry humor w chwili śmierci. Bo wskaźnik miał zielony O_o
Aa. Kurcze mi sie sniło że była taka opcja "Zamow tancerki" ech szkoda ze to nie prawda :(
Ale przezyje :P
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.