Zobacz pełną wersję : jak sprawic aby sima porwalo ufo?
jak sprawic aby sima porwalo ufo? to prawda ze zostanie on pozniej zwrocony i bedzie w ciazy? no i jak dziala helm rozweselajacy?
Wpisujesz kod boolprop testingcheatsenabled true, i z wciśniętym klawiszem SHIFT klikasz na teleskop simem, którego chcesz, aby ufo porwało i wybierasz jedną z tych dwóch opcji (nie pamiętam jak:P) Wtedy napewno sima porwie ufo:)
jak sprawic aby sima porwalo ufo? to prawda ze zostanie on pozniej zwrocony i bedzie w ciazy? no i jak dziala helm rozweselajacy?
będzie w ciąży, o ile porwany zostanie mężczyzna.
jeśli chcesz aby sim był porwany, bez oszustw, rozwiń mu logikę, na najwyższym punkcie działki postaw teleskop i każ simowi przez niego patrzeć od 22.
GreenGirl
04.03.2005, 09:42
Ja mam rodzinke w Dziwnowie i koles ma maksymalnie rozwinieta logike i nic ;( Wpatruje sie przez ten teleskop pare nocy pod rzad i nic to nie daje... :\
Moj sim bardzo duzo razy przegladal w teleskopie gwiazdy i pewnego dnia go porwalo!Wrocil juz z brzuszkiem he he ...
Ja mam rodzinke w Dziwnowie i koles ma maksymalnie rozwinieta logike i nic ;( Wpatruje sie przez ten teleskop pare nocy pod rzad i nic to nie daje... :\
Do tego powinien mieć na maxa zainteresowania fantastyką naukową.
GreenGirl
04.03.2005, 14:11
Do tego powinien mieć na maxa zainteresowania fantastyką naukową.
Aaaa... z tym moze byc pewien problem... :|
Aaaa... z tym moze byc pewien problem... :|
No niby tak.W TS1 można było rozwijać zainteresowania za pomoca gazetek.W TS2 nie wiem, bo nie kupowałam jeszcze żadnej gazetki. Natomiast wiem, że można to robić rozmawiając z osobą, ktora ma dużo punktów zainteresowań fantastyką naukową.Wtedy w dymku nad simem pojawiają się takie plusiki.Przynajmniej ja to tak rozumiem.
No niby tak.W TS1 można było rozwijać zainteresowania za pomoca gazetek.W TS2 nie wiem, bo nie kupowałam jeszcze żadnej gazetki. Natomiast wiem, że można to robić rozmawiając z osobą, ktora ma dużo punktów zainteresowań fantastyką naukową.Wtedy w dymku nad simem pojawiają się takie plusiki.Przynajmniej ja to tak rozumiem.
W TS2 także można rozwijać zainteresowania poprzez gazetki (po to one chyba są). Można jeszcze spróbować zbudować takie coś, które jest np. u dziwaków. I wtedy raczej na pewno ufo powinno porwać sima....
Można jeszcze spróbować zbudować takie coś, które jest np. u dziwaków. I wtedy raczej na pewno ufo powinno porwać sima....
"takie coś" tzn. co? wieżę? widzialam dom Dziwaków, ale nie do końca wiem o co chodzi...
"takie coś" tzn. co? wieżę? widzialam dom Dziwaków, ale nie do końca wiem o co chodzi...
Chodzi o to ,że im wyżej postawisz teleskop (oczywiście ten droższy) , to zwiększasz prawdopodobieństwo tego ,że sima porwie ufo. :P
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.