Zobacz pełną wersję : Ciąża i joga
Margotka
06.03.2005, 11:01
Mam 2 pytania:
-Po ilu dniach simce pojawia się brzuch? Po czym poznać że jest w ciąży?
-Czy dorośli nie mogą ćwiczyć jogi ani medytować? a może to wina tego że moja simka jest w ciąży?
moniczka12
06.03.2005, 11:14
Mam 2 pytania:
-Czy dorośli nie mogą ćwiczyć jogi ani medytować? a może to wina tego że moja simka jest w ciąży?
Poznajesz po tym ze wymiotuje a pozniej po brzuchu :)
WIem ze simki w ciazy moga medytowac ale nie jestem pewna co do Jogi ale raczej nie moga
Mam 2 pytania:
Dorośli mogą ćwiczyć jogę , ale najpierw muszą zdobyć 3 punkty kondycji. Dopiero wtedy klikając na sima pojawia się ta opcja.
Brzuch pojawia się chyba na drugi dzień po zajściu w ciążę, mniej więcej w tym samym czasie kiedy było słychać tę muzyczkę (ona właśnie informuje,że simka jest w ciązy i zagra po staraniu się o dziecko)Zdarza się jednak,że trzeba kilka razy się starać zanim simka będzie w ciąży .Brzuch nie od razu jest duży , ale jak "wyskakuje" to kamera najeżdża na simkę i automatycznie zmienia się ubranko na ciążowe. No i biega do toalety wymiotować. :P
U mnie zdarzają sie czasem ciąże bez wymiotowania. A to, że jest w ciąży rozpoznaje się po muzeczce takiej jakby kołysankowej...
Mam 2 pytania:
dorośli mogą medytować i ćwiczyć jogę. raczej sprawdź czy mają rozwiniętą logikę i kondycję, bez tego ani rusz.
Margotka
07.03.2005, 12:00
Moja simka ma 7 punktów kondycji i nic, ani jogi ani medytacji :(
Rozwiń jej umiejętność do końca, ale nie powinno tak być. Może jest już w zbyt zaawansowanej ciąży?
Rozwiń jej umiejętność do końca, ale nie powinno tak być. Może jest już w zbyt zaawansowanej ciąży?
ale zaawansowanie ciąży nie ma wpływu na ćwiczenia. przynajmniej u mnie - simki nie są w żaden sposób ograniczone.
rozwiń tę logikę jeszcze... innych pomysłów nie mam.
A logika ma wpływ na cwiczenia jogi/
A logika ma wpływ na cwiczenia jogi/
Aby móc uprawiać joge trzeba mieć kilka punktów kondycji.
A żeby móc medytować trzeba mieć kilka punktów logiki.
Margotka
07.03.2005, 19:22
Moja simka jest w pierwszym stadium ciąży, rozwinęłam jej i kondycję i logikę... nadal nic. Ja się chyba załamię, wszyscy mogą tylko nie moje dorosłe simki!!! :1smutny:
Joge i medytować może sim gdy ma rozwiniętą kondycje - do jogi . Ale tak naprawde nie może zawsze ćwiczyć jogi . Ja mam np. tak że jak są u mnie jacyś simy to nie mogę wtedy cwiczyc jogi , a co do medytowania to nie wiem .
Margotka
08.03.2005, 19:50
Joge i medytować może sim gdy ma rozwiniętą kondycje - do jogi . Ale tak naprawde nie może zawsze ćwiczyć jogi . Ja mam np. tak że jak są u mnie jacyś simy to nie mogę wtedy cwiczyc jogi , a co do medytowania to nie wiem .
czyli jak ktoś jest w pobliżu to nie można ćwiczyć? No tak, ale u mnie jest simka sama jedna, bo mąż jest w pracy! I nadal nie mogę ćwiczyć jogi ani medytować ni w ciąży, ni bez!
milirodeo
09.03.2005, 11:51
Ja raz kliknełam przypatkowo na simke i właśnie byla opcja medytowania, ale gdy potem próbowałam nic sie nie dzialo.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.