Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Ubranka i dzieciaczki

Ewelina_zabka
06.03.2005, 11:09
Siemka ! Pewnie jak zauwazyliscie nie mozna przebierac malych dzieci, kupuje ubranka w sklepie (duzo uranek :D ) i nie moge przebierac ich. Nawet zaden z rodzicow nie moze przebierac dzieci. Slyszalam ze jest jakis page na to, jak cos wiecie na tej temat to piszcie. Buziaki :*

moniczka12
06.03.2005, 11:13
Siemka ! Pewnie jak zauwazyliscie nie mozna przebierac malych dzieci, kupuje ubranka w sklepie (duzo uranek :D ) i nie moge przebierac ich. Nawet zaden z rodzicow nie moze przebierac dzieci. Slyszalam ze jest jakis page na to, jak cos wiecie na tej temat to piszcie. Buziaki :*
Ja mialam kiedys takie cos ze jeszcze jak malym dzieckiem na lustro klikniesz to zmieniasz jego wlosy np. i ciuhcy tez mozna bylo zmieniac, ale zrobila Pack cleanerem i mi to wyrzuciło :(

Vanilla
06.03.2005, 11:14
Juz to napisalas
:O zle bo zle ale istnieje cos takiego jak "przeniesienie" moga to robic administratobry lub modernizatorzy (jakos tak i nie wiem ktorzy) xP
Pozro!!

Karo
06.03.2005, 11:30

Jeśli chodzi ci o raczkujące niemowlaki ,to owszem można je przebierać , ale trzeba ściągnąć łatkę z oficjalnej strony . Po zainstalowaniu łatki na stoliku do zmiany pieluch pojawi się opcja "wybierz ubranie codzienne\piżamę dla sima IMIĘ"
Oczywiście wcześniej trzeba kupić ubranka w sklepie.

Patch można pobrać tutaj:
http://thesims2.ea.com/update/
trzeba kliknąć na "download CD Patch (lub DVD ,jeśli masz gr na DVD), potem zainstaluj i gotowe.

Cocaine
06.03.2005, 11:46
A na co Ci dwa takie same tematy? Aha...przepraszam, różnią się wielkością czcionki...